Last news in Fakti

5 Ноември, 2011 12:04 1 467 2

И Борисов гласува за Мис Свят

  • борисов-
  • мис свят-
  • ваня пенева

Премиерът Бойко Борисов гласува за българката Ваня Пенева, която се бори за избора на публиката в конкурса “Мис Свят 2011”. На живо в предаването “Факторът Кошлуков” по TВ7 премиерът даде вота си в интернет за родната красавица. 

 
Само ден преди най-зрелищния конкурс за красота - "Мис Свят", представителката на България Ваня Пенева води в класацията с  гласовете на публиката.
 
 Часове преди "Мис Свят 2011" всички можем да гласуваме в интернет за най-красивата българка - Ваня Пенева. В момента представителката на страната ни води в класацията за вота на публиката, плътно следвана от момичетата на Грузия и Филипините.
 
Конкурсът ще бъде излъчен на живо от Лондон тази неделя, 6 ноември, точно в 18,45 ч. по TВ7.
 
Гласувайте за Ваня Пенева ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 tzappa

    0 0 Отговор
    И отгоре на какво сложихте статията "И Борисов гласува за Мис Свят" в категория Авто???
  • 2 Андрей Симеонов

    0 0 Отговор
    Техническа грешка, благодарим за реакцията.