Last news in Fakti

6 Ноември, 2011 13:44 3 296 3

Часове преди Мис Свят, Ваня печели онлайн вота

  • мис свят-
  • борисов-
  • ваня пенева

Българката Ваня Пенева беше обявена за най-красивата жена на планетата от онлайн гласуване на официалния сайт на конкурса „Мис Свят" www.missosology.org. Тази вечер от 18,45 телевизията ще предава на живо бляскавото шоу от Лондон.

Ваня Пенева печели с впечатляващите 23 317 гласа, като взима 51,5% от подкрепата. Далеч назад с 5201 гласа и 11,5% е грузинската представителка.

Продуцентът от  призова вчера по ТВ7 зрителите да подкрепят представителката ни Ваня Пенева, като гласуват за нея в сайта. Думите й мобилизираха българите и нашата красавица веднага оглави онлайн класирането. Преди това

Вчера Ваня беше на четвърто място след представителките на Барбадос, Филипините и Грузия, но след офанзива на българските фенове, призовани от продуцента на !no frame media Вили Сечкова, тя успя да се изкачи и да се задържи на първо място. Освен българите за нашата красавица своя глас са дали хора от цял свят.

Своя глас за Ваня даде и премиерът Бойко Борисов в ефир по време на предаването “Факторът Кошлуков”.

"Много се радвам за тази награда! В най-смелите си мечти не съм предполагала, че ще спечеля най-важния и искрен вот, този на хората. Благодаря на всички, които ме подкрепиха и са гласували за мен! Надявам се, да оправдая гласуваното доверие", сподели красавицата пред БГНЕС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Коста

    0 0 Отговор
    Веpоятно сте искали да напишете гpузинска, а не гpизинска. Пенева едва ли е казала "съм радвам", макар че е възможно. След "Благодаря на всички" има запетая. Поправете!
  • 3 Чичо Скрудж

    0 0 Отговор
    Айде, наште!