Last news in Fakti

4 Февруари, 2017 00:30 18 956 4

Фетиш - изневяра пред очите на любимия

  • секс-
  • тройка-
  • фантазия-
  • троилизъм
Фетиш - изневяра пред очите на любимия - 1
Снимка: Shutterstock

Някои хора имат специфичната сексуална потребност - да наблюдават любимите си в обятията на друг и по-точно - да са свидетели (понякога тайни от третия (наблюдаван) участник) на сексуален акт между собствения постоянен партньор с друг човек. В сексологията тази потребност, извън нормативно приетата сексуална стимулация, е позната като троилизъм.

Палавата нужда е доста рядко срещана, според психолозите, които предлагат няколко логични обяснения по въпроса. Съпрузите или имат скрити влечения към същия пол, или толкова се гордеят с партньора си, че искат да видят как се представя на чужд терен.

Ето и становището на двама души от две различни семейства, които практикуват този разкрепостен интимен живот:

„Звъннах разтреперана на съпруга си,“, споделя анонимна дама, „и признах, че искам да направим тройка. И стана нещо странно“.

Съпругът поискал да види снимки на третия участник, задавал въпроси за него и се съгласил да го направят.

„Когато се прибрах, съпругът ми ме награби още от вратата и правихме страхотен секс“, разказва тя.

Двамата съпрузи реализирали тази шантава идея. Половин година по-късно анонимната дама твърди, че е по-щастлива отвсякога - с двамата мъже.

Анонимен представител пък на силния пол споделя:

След като изминали две години от брака му, той се престрашил да сподели със съпругата си, че фантазира как тя прави секс с друг мъж. Специфичната му сексуална потребност се състояла в това двамата с жена му да си играят на една нестандартна игра със следните правила: жена му може да изневерява, той трябва да се опита да ги хване на калъп, като уговорката е съпругата му да сменя мъжете веднъж месечно.

„Важно е да се знае следното – идеята една жена да изневери в тази ситуация се трансформира, превръща се в извънредно еротичен елемент, стимулиращ парафилията“, твърди психолог, разговарял с двойките.

Според него, някои мъже изключително много се възбуждат от това да наблюдават тръпката, която изпитват техните жени, докато са в прегръдките на друг.

„Усещането за възбуда, от една страна, идва с излизането извън общоприетото, но от друга, то е предизвикано от реализирането на една забранена фантазия – съпругата с чужд“, смята сексологът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 anonimna003

    12 6 Отговор
    Изневерява този, който не обича. Аз така мисля.
  • 2 Васичка Атанасова

    4 7 Отговор
    това е вярно
  • 3 гощо

    12 4 Отговор
    Венче да проверим какво ще изпита мъжът ти като ни види на калъп?!? Дали е фетишист?!?!?
  • 4 Павел

    2 6 Отговор
    Абе тук това го правят толкова хора? Даже един чилячец ми предложи жена си, за парички...сексуално...? Аз естественно не съм търсач на СПИН, Трипер, Сифилис, Зика и останалите гадории и твърдо аморално отказах...после разбрах, че ходела да проституира, а мъжлето и се кефел на париците катом у дадяла? Аз пък изпитвам истинско садомацо удоволствие и то сексуално, да гледам как нежната дама се е навело в градината и скубе папрати и чепка с мотика боба и картофите. Това ме възбужда толкова силно, че с радост си отпивам от бирата и примлясквам щастливо. Особенно, ако около любовта кръжат едри мухи-кабасенец и търсят място за приземяване върху изпъкналите и форми отзад. направо изпитвам кеф, от такава гледка. Но то сега не останаха такива жени вече, затова не мога да задоволя сексуалните си фантазии. сега жените станака будоар гърли.