Last news in Fakti

18 Ноември, 2011 10:54 3 423 2

С "натежало сърце" Деми Мур се разведе

  • деми мур-
  • аштън къчър-
  • развод

Деми Мур обяви, че приключила с шестгодишния си брак с Аштън Къчър. В изявление на 49-годишната актриса, цитирано от "Дейли мейл", се казва, че тя е подала молбата за развод "с голяма тъга и натежало сърце".


Мур допълва, че това е изпитание за нея и и нейното семейство и помоли хората да уважават нейния личен живот.

По-късно 33-годишният Аштън е публикувал в Twitter, че "Аз винаги ще ценя времето, което прекарах с Деми. Бракът е едно от най-трудните неща в света и за съжаление понякога се проваля. Любов и Светлина, AK. "

Това става след като обвиненията в изневяра спрямо новото попълнение на „Двама мъже и половина” ескалираха в медиите.

Припомняме, че Аштън Къчър бе засечен с 23-годишната Сара Лиъл, навръх шестата годишнина от сватбата му с Мур. Освен в късните часове на деня, тогава двойката била засечена и рано сутринта на другия ден на 12-ия етаж в "Хард рок хотел" в Сан Диего, Калифорния.

Преди това Аштън и Сара купонясвали цяла нощ из клубовете, а според очевидци, "той изобщо не приличал на мъж, който празнува годишнина от сватбата си".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 0 Отговор
    Е,човека решил малко да се поразтуши след цялото 6-годишно еднообразие,чудо голямо-нали не изнася нова мода?!
  • 2 койчо

    0 0 Отговор
    " 3-годишният Къчър..."