Last news in Fakti

11 Март, 2012 16:33 3 600 0

Къчър купонясва с дъщерята на Деми Мур

  • деми мур-
  • аштън къчър

Само два дни след като изтощената Деми Мур канца на почивка в Бахамите, бившият й съпруг Аштън Къчър отново бе забелязван да купонясва из Лос Анджелис, предаде „Фокс нюз”. И не с кого да е, а с дъщерята на Мур.

Както е известно, актрисата се поболя след раздялата с по-младия си съпруг, дори бе на лечение в болница.

Похотливият Къчър явно не се чувства гузен за депресията на 50-годишната звезда. И се засякъл с щерката от Мур от брака й с Брус Уилис. Румър е родена през 1988 година и явно се е впуснала умело в нощния живот на Холивуд. С младия, но все пак бивш мъж на майка й, който и изневери и я изостави. Парапаци ги изловиха по едно и също време в заведение. Тръгнали си по отделно.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА