Last news in Fakti

27 Март, 2017 12:31 1 601 0

Антонио Бандерас: Възстановявам се след инфаркт

  • антонио бандерас-
  • инфаркт-
  • възстановява-
  • здраве-
  • испания-
  • награда

Актьорът даде актуална информация за здравословното си състояние

Антонио Бандерас: Възстановявам се след инфаркт - 1
Снимка АП/БТА

Испанската филмова звезда Антонио Бандерас обяви, че се възстановява след инфаркт, прекаран през януари, съобщи АП.

56-годишният актьор поясни пред испански медии, че е прекарал инфаркт на 26 януари, но той не е причинил никакви увреждания. Бандерас се подложил на процедура за поставянето на три стента в артериите му, които да пречистят кръвта му.

"Това не беше толкова драматично, колкото го представяха някои", увери звездата от „Десперадо“.

Той добави, че нещата не са били толкова страшни, колкото са ги изкарали някои медии, а става дума за обикновен сърдечен пристъп, за който той не мисли прекалено много, въпреки че е хоспитализиран за кратко.

Посещението му в швейцарска клиника стана причина за спекулации около здравословното му състояние.

Бандерас съобщи това в събота, по време на филмовия фестивал в родния му град Малага в Южна Испания, където получи награда за цялостен принос за дейността му като актьор, режисьор и продуцент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА