Last news in Fakti

3 Април, 2017 10:09 1 620 0

Антонио Бандерас спря цигарите заради инфаркта

  • антонио бандерас-
  • инфаркт-
  • цигари-
  • отказа пушенето

От сега нататък актьорът ще работи с ще по-бавно темпо

Антонио Бандерас спря цигарите заради инфаркта - 1
Снимка shutterstock

Испанската филмова звезда Антонио Бандерас обяви, че се отказва от вредния си навик да пуши. Причината да спре цигарите е здравословна и е свързана с инфаркта, който актьорът прекара през януари тази година, пишат таблоидите.

"Ако има нещо добро, което произтича от всичко това, е фактът, че изведнъж спрях цигарите, без да е необходимо да прибягвам до хапчета или нещо подобно. Свърши се!", заяви 56-годишният мъж в интервю за испанския ежедневник Diario Sur.

Бандерас обяви още, че от тук нататък ще работи с по-бавни темпове и ще поставя на първо място здравето си.

„Опитвам се да продължа с работата си, но ще го правя в по-бавен ритъм. Искам да си дам времето, за което съм чакал толкова много",сподели звездата от „Десперадо“.

Бандерас получи инфаркт на 26 януари и това стана повод за спекулации в медиите, които обаче той обори. Актьорът се подложил на процедура, при която му били поставени три стенда, за да пречистват кръвта му.

"Нещата не бе толкова драматични, колкото ги представиха някои", увери Бандерас в края на миналата седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА