Last news in Fakti

4 Юни, 2017 14:02 22 296 23

Ядрена война и гибелта на САЩ са предречени в Библията (ВИДЕО)

  • сащ-
  • гибел-
  • ядрена война-
  • трета световна война-
  • предсказание-
  • пророчество-
  • библия-
  • пастор-
  • фанатик

Библейското пророчество намеква, че Америка ще бъде унищожена в ядрена война

Ядрена война и гибелта на САЩ са предречени в Библията (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Светът ни, такъв какъвто го познаваме, ще бъде унищожен съвсем скоро. Всичко ще загине и ще бъде унищожено от ядрените оръжия, които ще бъдат използвани, когато избухне Третата световна война.

Или поне така твърди един фанатизиран американски пастор, който открил именно това пророчество между страниците на Библията, докато анализирал свещената книга на християните, в търсене на предсказания за края.

Пастор Грег Лори от Harvest Christian Fellowship в Ривърсайд, Калифорния твърди, че в светото писание никъде не се споменава за съществуването на суперсила като Америка. Именно заради това Съединените щати, под управлението на президента Доналд Тръмп най-вероятно ще бъдат изтрити от лицето на Земята преди Исус да се завърне.

Не е съвсем ясно каква е логиката в това твърдение, нито как точно е стигнал до него пастора. Все пак в Библията не се споменава за съществуването на безброй неща като автомобилите, Европейският съюз и Кейти Пери, но ето на, някак е видял в написаното нещо, което на обикновените хора им убягва.

Ядрена война и гибелта на САЩ са предречени в Библията (ВИДЕО)

"В онази част от библията, известна като "Последните дни" (2 Тимотей 3:1), не се споменава съществуването на нито една нация, която да прилича на Северна Корея, но в сценария за "свършекът на света”, описан в Библията се говори за Иран", заявява Лори.

Може би ще се изненадате да разберете какво е общото между Северна Корея и Иран. Не отдавна бившият посланик на ООН Джон Болтън заяви, че ако Северна Корея разработи система за изстрелване на ядрено оръжие, Иран ще я има на следващия ден, просто като напише чек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да го кажем направо

    53 13 Отговор
    Амин...
  • 2 Да го кажем направо

    44 13 Отговор
    Амин...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гост 2

    20 52 Отговор
    Уффф- брътвежи на алчни за пари ненормални хора...То библиято хубу,ама кога ще намесите и граф Калиостро/ Нострадамус/, или циганките- баячки, или турските ходжи, или шаманите на африканските амазонски племена , или индианските шамани, или пък- шаманите на евенките:):):):) КРИСТАЛНОТО КЪЛБО МИ ГОВОРИ, ЧУЙТЕ ЗЕМНИ ГРЕШНИЦИ: До 2 година газпром ще обяви фалит, до 3 години половината русия ще се разпадне като държава, до 3 месеца всички руски тролове ще бъдете блокирани на бг. територия, до 1 месец ще изпомрат над 300 000 руснаци- особено на 12.06.2017 г., защото армията им ще стреля в самите тях - https://www.youtube.com/watch?v=ORtLRN8VJbQ
    ПОКАЙТЕ СЕ , ВОЙНОЛЮБИВИ ГРЕШНИ РУСНАЦИ! МАХНЕТЕ РЪЦЕТЕ СИ ОТ ШИИТЕ И ТЕЛАТА НА ДРУГИТЕ СЛАВЯНСКИ НАРОДИ, ИНАЧЕ СЛАВЯНСКИ МЕЧ ЩЕ ОТДЕЛИ ГЛАВАТА ВИ ОТ ВАШАТА ШИЯ!

    Коментиран от #7, #11

  • 5 БАЙ КУРТИ

    49 21 Отговор
    А ДАНО ПО СКОРО
  • 6 1234567890

    81 9 Отговор
    И аз си го мислих и ето потвърждават се притесненията ми! Животът няма да е същия след загубата на САЩ..... Притеснен съм. Как бихме могли да се справим ако ги няма? Кой ще тормози света? Кой ще праща парламентьори там където може да бъде разклатена някоя държавица? Много ще ни е трудно и ще скърбим ако ги няма...
  • 7 Гост3

    47 6 Отговор

    До коментар #4 от "гост 2":

    Бегом към Карлуково ама спешно .
  • 8 Гост

    40 4 Отговор
    Защо пишите такива изказвания на психично болни?
  • 9 петър

    38 7 Отговор
    толкова малка страна а толкова много идиоти
  • 10 Георги Колев

    13 7 Отговор
    Грешни са тези мисли!!!В всеки един момент от живота си ние и околните с постъпките и действията си променяме начина на живота.Съдби човешки и бъдещи човешки животи.Големи апокалипсиси предизвикани от човека няма как да се случат в това модерно и динамично време в което живеем.Защото трябва много хора да го направят с една умисъл.Но щом повече от един ум се събере с друг-ги умове за коресни постъпки нещата се забавят и умирисват раздухват.Тогава се задействат масово много умове-индивиди който противодействат.Война може да стане но не и с големи мащаби.Затова всеки властващ над тази планета и този човешки вид.Усетил лошо или красиво бъдеще на планетата или на най близките около него.По един или друг начин трябва да го сподели и огласи за момента и за бъдещо знание във времето напред.За да може да се променят или смекчат лошите предсказания.Гибел мигновена пожелавам на себеси и на всички обитатели на планетата.Тя е възможна от вътрешността на земята.Там никой никой не знае какво се крие.Това което пишат и ни учат от малки е лъжа.Никой не знае какво се крие и как е устроена вътрешността на земята.Странно ми е как показват снимки на ядро магма и прочие при положение че никой не ги е виждал.Също е и за слънцето.Постояно действащи вулкани.Вярвах ви до 8 клас.Другият гибел е от космоса.Сблъсък с друго небесно тяло.Това е най хубавата смърт за този вид живот на тази планета.Няма да има виновни.Ха ха хаааа.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    26 6 Отговор
    А северна корея била изостанала хахахахаха а в библията пише че ще заличи сашово...може да е китай това или путин но вие всите ги смятате за изостанали а саш мега непобедим
  • 13 реалист

    28 4 Отговор
    Може и пасторчето ей така да си приказва ,като всички други самозвани пастори в САЩ ,но пък и няма как щатите да са вечни ,един ден балона ще се спука . Друг е въпроса, дали ще го спука ядрена ракетка ,или ще гръмне от превъзбуда сам.
  • 14 Vasik Atanasova

    27 4 Отговор
    всяко нещо има край

    Коментиран от #15

  • 15 onq s konq

    13 6 Отговор

    До коментар #14 от "Vasik Atanasova":

    В грешка си ! Моита простотия нема !
  • 16 Анжел Димитров

    7 2 Отговор
    Споко,апокалипсиса ни се размина на 11 септември.Преинсталирането мина без изтриване на информацията.
  • 17 Възмутен

    9 0 Отговор
    Това новата жълта преса ли е? Стига сте повтаряли глупости, родили се в главите на некомпетентни индивиди със запазени места в лудниците. Колко пъти вече свърши света, спрях да броя. Интернет даде глас на всякакви ненормалници. Аман...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Сандо

    5 1 Отговор
    Краварко, а не била платена, не защитавала никой...
    Тук се говореше единствено за Сащ, за болните им мозъци и то от техен си утепляк. Нали уж беше справедлива, защо пак намеси Русия и руснаците?
    Дай го на съд тоя пастор, напиши му да си знае правата. И не ходи около Шейново и внимавай с таксиджийте, че са лоши.
  • 20 кики

    6 16 Отговор
    САЩ е най–великата държава !Страната на неограничените възможности! Страна мечта за много хора от цял Свят,най–голямата демокрация в Света!Мечта за много ушанки,включително и за тези ,които спамят тук,от коневръза,руси не вкусили свободата и това да имаш мечти ,които да сбъдваш!Жалко е крепостни селяни да коментират изобщо САЩ!

    Коментиран от #21

  • 21 Чуби

    1 2 Отговор

    До коментар #20 от "кики":

    Бавен,бавен...
  • 22 Шаран БГ

    4 0 Отговор
    Всеки цирей набира,набира - расте, расте и рано или късно се спуква! При наличието на толкова много ядрено оръжие / и производството му по света не спира/ рано или късно все ще се намери някой серсем да изперка окончателно! И... прощавай синьо-зелена плането - и на теб имаше живот..........Не е нужно Грег Лори да се рови в Библията. Да си поотърка очите и да се поогледа.....
  • 23 незнайко

    1 0 Отговор
    Последното изречение от статията е АБСОЛЮТНО ВЯРНО !