Last news in Fakti

9 Октомври, 2017 18:17 34 058 42

Идва краят на света (отново). Този път ще е на 15 октомври

  • краят на света-
  • армагедон-
  • 15 октомври-
  • предсказание-
  • пророчество-
  • теория на конспирацията-
  • нибиру

И този път виновна ще е мистериозната планета Нибиру

Идва краят на света (отново). Този път ще е на 15 октомври - 1
Снимка: shutterstock

Сигурно вече ви е писнало от пророчества за края на света, особено когато те не се сбъдват. И след като светът не свърши нито на 21 август, нито на 23 септември, то сега това със сигурност ще стане на ... 15 октомври, очевидно.

Теоретикът на конспирацията Дейвид Мейд (онзи, който убедено вярваше, че човечеството ще загине на 23 септември), сега заявява, че тази дата ще постави началото на "седем години изпълнени с трудности, изпитания и мъки", които ще доведат до края на човешката раса.

Той предсказва, че през тези седем години, планетата ни ще бъде помитана от урагани, заливана от огромни вълни цунами и разтърсвана от силни земетресения, които в крайна сметка, че опустошат планетата и ще затрият хората.

В новото си предсказание Мейд отново вярва, че тези бедствия и катаклизми, ще бъдат задействани от тайнствената Планета Х, известна още като Нибиру, която ще премине покрай Земята, когато хаосът започне да властва.

Преди това обаче, Мейд твърдеше, че Нибиру ще удари Земята на 23 септември, а ударът ще унищожи напълно планетата ни.

Трябва да отбележим, че както тогава, така и сега от НАСА заявиха категорично, че не знаят нищо за никаква тайнствена и скрита планета, която идва към Земята.

И макар науката да отхвърли налудничавите предсказания на Мейд, все пак имаше хора, които му повярваха след опустошителните урагани, които наскоро се разразиха над Карибите и Америка и заради ужасяващото земетресение в Мексико, което отне живота на повече от 230 души на 19 септември.

В новото пророчество обаче, освен разрушителните природни стихии, които ще ни връхлитат през следващите 7 години, се говори и за ядрен конфликт между "САЩ и Великобритания от една страна и техните заклети врагове — Русия, Китай, Иран и Северна Корея".

Предишната прогноза на Мейд може и да не се сбъдна, но сега той може би най-сетне е успял да пресметне правилно уравнението, събирайки точните математически данни и на 15 октомври ще станем свидетели на началото на края... Дали?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Оптимус

    33 7 Отговор
    Няма да има такова нещо... Дори 50 астероида да се насочат насам, ще бъдат спряни... Но човешката глупост ала Емпайър, в стил глобализмус, Ким Ун, ЮесЕй Емпайър Експанзион и други по света, може да сложат края на света тук преждевременно... Ако тиквата на Ким Чен не спре да провокира империалистите и ако империалистите не спрат да войнстват, то термоядренната война ще унищожи почти цялото човечество преждевременно. След което просто ще трябва да се взриви Земята, за да не се мъчат и малкото оцелели човеци в ада на радиацията и да се накажат империализмус и лудите като Ун.... Колкото до Нибиру, няма да удари Земята ако ще кючек да играе. Но луди човеци тук има в изобилие и те може да задминат всичко по лудост досега, особенно със съвременни оръжия. Както казват - луд умора няма. А за лудостта има само един лек - клизма и потапяне в студена ледена вана! Който усети войнственност в себе си, нека опита тази терапия...! Ще усети как го обзема истински миротворчески дух...като излезе без дъх от двете нули и скочи в ледената вода.... Алилуя!

    Коментиран от #4, #6, #8

  • 4 Оптимус

    16 7 Отговор

    До коментар #3 от "Оптимус":

    Може да се присмивате на словата ми, но говорих със създателя на вселената. И му казах, че тук има толкова луди разрушителни човеци, че ще таковат Мадъра на целия му труд наречен Земята. Значи ако иска да си запази творението цяло или ще трябва да срита тия лудите дето ще взривяват Земята с лудите си войнственни мераци или ще изчезне планетата. Той се почеса по тиквата и каза - Прав си! И каза, че наистина лудите трябва да се спрат иначе ще ги нарита, щото плюят на труда му. Аз му казах, че тук лудите умора нямат от хиляди години и е време да им направи клизма! Той каза, че ще помисли и ако реши, ще каже на архенгел ГАВРАил с голямта баданарка да срита вандалите, след което прекъсна разговора и аз останах с впечатлението, че плюят ли на труда му ще има масова клизма над лудите войнолюбци. Но дано не се стига дотам.... Защото всички ще сме губещи....
  • 5 ha ha ha

    27 5 Отговор
    И един мармот завива шоколада в станиол ...
  • 6 Арес

    8 10 Отговор

    До коментар #3 от "Оптимус":

    Смяташ, че войнствеността е нещо лошо?! Представям ти един свят, ако нямаше битки на всякакви нива: Португалия, Испания, Великобритания и др. да са страни от третия свят поради липсата на задокеанските колонии. България да беше още в Османската империя, ти да се казваше Хасан, сега да си правиш вечерна молитва и да нагъваш баклавичка. Да нямаше умствена "воинственост", технологиите да не са такива каквито ги пазнаваме - това изобщо ТВ, комп., радио, мотор, радиоактивност, комуникации, химия, биология и др. да са напълно непонятни. Ти - ако не са ти създали предците базата да имаш някакви санитарно-битови условия да си умрял още на 2-3 години или пък както си много миролюбив да не консумираш месна храна(а както казва един пишещ колега из форума, само там се съдържа арахидонова киселина), мозъка ти да няма повече функционалност от този на таралеж и още и още....
  • 7 TSFH

    22 5 Отговор
    Такива откачалници трябва да бъдат затваряни на поне 100 метра под земята и на всеки кръгъл час да им се пуска нисковолтов ток.Недопустимо е така да всяват смут у хората .. те дет' не са фред..
  • 8 Алфа Ромео

    10 1 Отговор

    До коментар #3 от "Оптимус":

    Този дето ще спре 50-то астероида проблем ли е да се справи с една шепа войнствени откачалки, не че нещо ама просто си разсъждавам ей така малко.
  • 9 Poli

    17 23 Отговор
    При Второто пришествие на Христос на земята ще се случи точно това: войни, земетресения, цунами и т.н. за справка виж Откровение на Йоан , последната книга от Новия завет. Само че има една подробност: тогава мъртвите ще възкръснат и всеки ще отговаря пред Бог за делата си, преди да му бъде отсъдено къде ще прекара вечността: дали с Бога в рая или с дявола в ада. Така че хора, покайте се от греховете си, защото времената са последни.

    Коментиран от #10

  • 10 РНЗ

    33 6 Отговор

    До коментар #9 от "Poli":

    Ум не ми побира как има толкова прости хора. Това са манипулативни изказвания,които могат да бъдат верни постоянно. На земята винаги е имало войни, урагани,цунамита и всякакви природни бедствия и винаги ще има. Стига сте се излагали,ами се стегнете и вършете нещо полезно.
  • 11 Аз Варна

    22 6 Отговор
    Не се притеснявайте хора-през август не настъпи краят на света,септември-също.Сега през октомври ако не се свърши,спокойно,идва ноември,след това декември и т. н.Ако някой не е разбрал кога ще е края на света,спокойно и Дейвид Мейд съвсем не е наясно.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ташунко

    23 2 Отговор
    Почвам да си харча парите, а й на колата ще налея нафтица, стига с това олио.
  • 14 Гост

    20 2 Отговор
    Твърде ,,ободряващо" четиво рано сутрин във вторник. По-ободряващо и от идиотщините във VIP Brother!
  • 15 ПЕТЪР КИМАНОВ

    24 10 Отговор
    НЕЗНАМ ЗАЩО СЕ ОПИТВАТ ДА ОТНЕМАТ ДЕЛОТО НА НАШИЯ СЪЗДАТЕЛ И СПАСИТЕЛ.САМО ТОЙ РЕШАВА ДАЛИ ЩЕ НИ ИМА ИЛИ НЕ.И НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА ЗНАЕ НЕГОВОТО НАМЕРЕНИЕ.ЗАЩОТО ТОЙ НИ ОБИЧА ВСИЧКИ КОИТО НИ Е СЪТВОРИЛ И НИКОГА НЯМА ДА НИ УНИЩОЖИ НАШИЯ БОГ.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 chobi

    5 12 Отговор
    На 14февруари беше убит Немцов. За да не се събират на мястото на убйството руските опозиционери руската академия на науките обяви края на света на 16 февруари ////за да го ударят на пиене и да забравят за немцов///

    Коментиран от #28

  • 18 Кабир

    10 4 Отговор
    Не се притеснявайте планетата ни има Спасител и това е Брус Уилис.Ще кацне на Нибиру и ще я разруши с едно пърдене.Брус е нарочен от Холивуд за американския свръхчовек.Идеята е взета от Ничше и от писанията на псохопати че Американците са богоизбрания народ,който ще владее света.

    Коментиран от #20

  • 19 Анито

    13 4 Отговор
    Чакайте поне да си направя татуса бе!!!
  • 20 Алфа Ромео

    15 5 Отговор

    До коментар #18 от "Кабир":

    Няма страшно и Чък Норис ша удари едно рамо...
  • 21 От планетата

    10 3 Отговор
    Няма страшно това са психопади.

    Коментиран от #22, #40

  • 22 Феята

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "От планетата":

    А, следващият път кога ще е?
  • 23 цов

    10 0 Отговор
    Че ние живеем в мъки от доста повече. Дали ще има компесация
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Tik Tak

    4 0 Отговор

    До коментар #24 от "Госпожицата​.":

    Последната цифра!? И да се мятаме
  • 26 Diamond

    5 2 Отговор
    Много правилно каза но дано Господ все пак да ни пази от такива работи
  • 27 Манияк

    9 1 Отговор
    На 15 октомври ?!? Аааа отивам да си харча парите, и да си живея живота.ЧАО.

    Коментиран от #33

  • 28 Румяна Костова

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "chobi":

    За сведение-Немцов е убит на един мост в Украйна.Просто е тъпо супер богатите руски олигарси да шетат напред-назад там.
  • 29 Румяна Костова

    3 0 Отговор
    Препоръчайте на Мейд някой добър математик,да му провери уравнението,с което толкова се мъчи!И да знаем дали ще ни стигне масова умирачка.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 И таз добра

    10 0 Отговор
    В БГ чакаме началото,то идвал края
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Аз Варна

    6 0 Отговор

    До коментар #27 от "Манияк":

    Не харчи всичко бе човек,пак няма да дойде краят на света после ще останеш без стотинка.Ще те мисля .Хайде със здраве!
  • 34 Дгхьдгхб

    3 1 Отговор
    Пак ли ?
  • 35 Господин Х

    3 0 Отговор
    Щом Баба Ванга не го е предсказала съм спокоен
  • 36 Тодор

    1 1 Отговор
    Чакай малко, бе човеко! На 15 ни дават заплати. В заговор с директора си Мейд, подозрителен си ми!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Mitko това замен е глупост и

    2 2 Отговор
    Хората сами се убиват воина има по света ня всякъде все някои убиват само бог знае кога щте свърши света но щтом бог е с нас няма защто дани страх каза хте че 2012 щте доиде краи на света но излъгахте хората и се га пак ги запласваш те хората явно много бързо ви си умира не мислите за хлупости гледате жовота колко е хубав
  • 39 Нибиру ли

    3 1 Отговор
    За краят на света ще е виновна ебаната българска журналистика и нейната склонност към лайняни "сензации". Пишещите братя и сестри по-достойно ще си изкарватт хляба ако идат да проституират откровено и буквално. ПОМИЯРИ!
  • 40 Тъпак

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "От планетата":

    Какво е психопаДи?
  • 41 Дейвид

    1 0 Отговор
    Здравейте!Оказа се вярно!Дойде краят на света,но аз оцелях сега живея на планетата Марс и си имам приятелка извънземно който е оцелял да ми се обади да го взема!😂😂
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.