Last news in Fakti

28 Октомври, 2017 20:00 11 720 1

8 признака, че партньорът ви е егоист

  • егоист-
  • егоцентрик-
  • връзка-
  • двойка-
  • семейство-
  • брак-
  • мъж-
  • жена-
  • заедно-
  • отношения
8 признака, че партньорът ви е егоист - 1

Защо определени хора се държат егоистично, си е интересна тема. Да различим следните сигнали в началото на връзката е добре, за да можем да се отървем от тази връзка възможно най-скоро. Може да подобрите значително живота си, когато не се занимавате с някой, който мисли само за себе си.

1. Техният начин или няма начин
Егоистите не толерират обратни на техните виждания. Те мислят, че са прави и каквото и да каже другият човек, е грешно. Никой не е достатъчно квалифициран, за да спори с тях. А такъв спор никога не е лесен и в повечето случай свършва в тяхна полза, колкото и да грешат те.

2. Те се фокусират върху кариерата ви, а не върху характера ви
Ако партньорът ви се интересува повече от финансите ви, отколкото от характера, то най-вероятно си имате работа с егоист. Ако не могат дори да се свържат с вас като с човек, а само гледат с какво може да сте им полезни, връзката ви никога няма да прогресира.

3. Повечето срещи с тях са лишени от позитивизъм
Когато един човек ясно изразява несъгласието си с вашата позиция и налага интересите си над вас, вие също ще развиете негативни чувства към него. Ще изгубите взаимното привличане доста бързо и негодуванието ще застане на негово място.

4. Чувствате се изоставени и самотни във връзката си
Егоистът винаги ще изглежда незаинтересован от проблемите във връзката ви, защото той просто не се интересува от нещо друго освен себе си. Може да очаквате той да прояви интерес, само ако проблемът го засяга директно и може да извлече полза от решаването му.

5. Иска да контролира всичко
Нарцистичният човек иска всичко да се прави по неговия начин. Той ще определи условията и правилата без да се съобразява с другите хора. Странно е, но контролът, наложен от егоистичния човек, често влиза в конфликт с неговите собствени практики.

6. Не се интересува от ежедневието ви
Егоистът просто не може да се занимава с вашата гледна точка, защото иска разговорът да се върти около него. Дори не слуша внимателно, когато му говорите за проблемите си.

7. Не споделя успеха ви с ентусиазъм
Егоистът се притеснява от чуждия успех, защото той остава засенчен от него. Хората вече не се интересуват от него, а от някой друг.

8. Не очаквайте да си признае, ако сгреши
Човек, който се концентрира само върху себе си, не вижда недостатъците си. Той просто отрича лошите черти, които притежава.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дикембе Мутомбо

    13 2 Отговор
    Не ви отдава всичките си отверстия?!