14 Декември, 2017 09:51 5 063 7

Рапърът 100 Кила тръгна на училище

  • 100 кила-
  • рапър-
  • училище

Рапърът 100 Кила вече е в 10-и клас и много се гордее с това

32-годишният Явор Янакиев ходи на вечерно училище в столицата и активно взима изпитите си.Подготвя се сериозно за шестте учебни модула, които му предстоят през февруари 2018 г.

Преди това е учил в Професионална гимназия по електротехника и строителство в Търговище и завършва 8 клас. След това сменил 12 училища до 10-и клас, в. "ШОУ". През това време работел, за да помогне в издръжката на семейството си, най-често като продавач. Сега вече може да си позволи да се завърне в училище и да завърши 10 клас.

„Точно сега мисля, че трябва да направя това, защото то по никакъв начин не може да ми донесе плюсове в професионално отношение, но ми носи лично удовлетворение. Винаги има време да се образоваш, да завършиш. Имам амбиция да завърша не само средно, но после и висше образование – искам да уча за продуцент в чужбина“, споделя той и признава, че някои от уроците не са никак лесни, но пък трудното се компенсира с много желание.

„Сега ще бъда в 10-и клас във вечерната гимназия на улица „Дунав“ в София. Посрещна ме много приятен екип. Задочна форма съм, взимам само изпитите. Например по български език и литература – чета от Сервантес до Яворов. Уча и немски език, защото бъдещите ми планове са свързани с обучение в Германия“, разказва рапърът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 йцгйцгйцгйцгйцгъцг

    11 3 Отговор
    80 %
  • 2 Д-р Йозеф М

    21 6 Отговор
    Браво а вишето да го кара в Аушвиц :)
  • 3 Килата Майка

    19 6 Отговор
    Боже, колко мъка има по тоя свят...!

    ----------------------------------------------------------------------------------

    Всички мъже някой ден ще станат бащи, само Килата ще стане майка.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 jambazina

    4 3 Отговор
    Джагал верно, ама е слънце в сравнение с други наши "звезди".
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 незнайко

    0 0 Отговор
    ( Публикувано във факти.бг: Преди това е учил в Професионална гимназия по електротехника и строителство в Търговище и завършва 8 клас. ) Не бях чувал за гимназия с осми клас !!! Сега има но когато той е учил нямаше ?