Last news in Fakti

19 Януари, 2012 16:20 5 591 2

Порното срещу Лос Анджелис

  • порно-
  • порно индустрия-
  • лос анджелис-
  • калифорния

Градският съвет в Лос Анджелис във вторник задължи всички порно актьори да използват кондоми, докато работят пред камерата. Организацията "Коалиция за свобода на словото" (FSC) обаче предупреди, че наредбата ще отблъсне сексуалното изкуство от Града на ангелите, предаде БГНЕС.

"Ще се случи така, че засегнатите от наредбата компании ще бъдат принудени да се преместят извън пределите на града", заяви Джоан Качаперо – говорителка на FSC. "Хората ще могат да си купуват филми за възрастни без презервативи от целия свят. С тези мерки властите единствено поставят калифорнийската индустрия в неудобно положение", изтъкна тя. "Скоро ще има мерки", прогнозира още говорителката.
 
Бившата порнозвезда Дарън Джеймс, който се зарази със СПИН през 2004, обаче е на различно мнение. "Ако ще работите в порното, то ще хванете венерическа болест. Всеки, който твърди, че никога не е хващал нищо, е нагъл лъжец", подчерта Джеймс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дошо

    0 0 Отговор
    Аз предпочитам пък новият прекрасен календар на Оливиеро Тоскани, който ще ми помага да се отпусна, когато съм напрегнат.
  • 2 Дошо

    0 0 Отговор
    От календара на Оливиеро Тоскани няма как да хвана венерическа болест.