27 Януари, 2012 12:18 20 359 5

Официално: Порното в LA с презервативи

  • порно-
  • лос анджелис

 

Кметът на Лос Анджелис Антонио Вилярайгоса подписа законопроекта, според който всички актьори, снимащи се във филми за възрастни, трябва задължително да използват презервативи.

Законът ще влезе в сила до няколко дни. Представителите на порноиндустрията изразиха своето силно несъгласие с подобна инициатива. Според тях филмите, в които актьори правят секс с презерватив не са популярни сред зрителите и се продават слабо.

Инициаторите на предложението смятат, че мярката преди всичко е с цел да защити здравето на самите актьори, много от които са диагностицирани с ХИВ. Според режисьорите и продуцентите на порно ленти е достатъчно да се правят тестове на всеки 30 дни. Противниците на идеята настояват, че хората, които гледат порно без презерватив, също не използват контрацепция, което води до разпространението на полово предавани инфекции и повишаване на случаите на нежелана бременност.

Как точно ще се реализира законопроектът все още не е ясно. Градският съвет в Лос Анджелис вече задължи всички порно актьори да използват кондоми, докато работят пред камерата. Организацията "Коалиция за свобода на словото" (FSC) обаче предупреди, че наредбата ще отблъсне сексуалното изкуство от Града на ангелите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 курти куртев

    2 0 Отговор
    край, повече няма да снимам в ЛА
  • 2 Дошо

    0 1 Отговор
    Уффф, значи като си гледам САМ филм и си играя пред компютъра, трябва ли да слагам кондом?
  • 3 Slav78

    1 0 Отговор
    ДОШЕ ТИ НАИСТИНА СИ БИЛ Ч...ДЖИЯ
  • 4 PlimP

    0 0 Отговор
    а ти не си ли :D
  • 5 чики чики

    0 0 Отговор
    всичките сте ч...джии, а това че не казвам "сме" не значи, че и аз не съм! :D