Last news in Fakti

13 Май, 2018 11:23 2 659 3

Съпругата на Уайнстийн съсипана след сексскандала

  • хави уайнстийн-
  • джорджина чапман-
  • сексскандал-
  • тормоз

Чапман обясни дългото си мълчание с думите: "Бях толкова унизена и съкрушена, че не мислех за уместно да се показвам."

Съпругата на холивудския продуцент Харви Уайнстийн - дизайнерката Джорджина Чапман, която го напусна още след първите обвинения в сексуален тормоз, разказа, че се е поболяла заради него, пише epicenter.bg.

"Свалих 4,5 кг за пет дни. Не можех да приемам храна", сподели тя пред списание Vogue. Чапман заяви, че не е подозирала за поведението на съпруга си.

Първите обвинения срещу Уайнстийн в сексуални посегателства срещу актриси бяха публикувани през октомври от в. "Ню Йорк таймс" и сп. "Ню Йоркър".

Веднага след това съпругата му обяви, че се развежда с него, като по този начин сложи край на 10-годишния им брак.
Джорджина Чапман обясни дългото си мълчание с думите: "Бях толкова унизена и съкрушена, че не мислех за уместно да се показвам".

"Имаше мигове, в които изпитвах гняв, объркване и отказвах да повярвам", каза тя. Имаше моменти, в които просто плачех за децата си. Какъв ще е животът им? Какво ще им кажат хората?", споделя британската дизайнерка.

Модната марка на Чапман беше една от най-силно представените на червения килим на церемониите за наградите Оскар, но след избухването на скандала изчезна. Чапман заяви, че дизайнерите на "Маркеса" сами са решили да не предлагат тоалети за миналото издание на Оскарите. "Не смятахме, че е уместно, като се има предвид ситуацията."

Тази седмица обаче "Маркеса" показа, че се завръща. Актрисата Скарлет Йохансон носеше рокля на модната къща на ежегодния бал в музея на изкуството "Метрополитън" в Ню Йорк в понеделник.

Ана Уинтър, главен-редактор на списание Vogue, заяви в шоуто на Стивън Колбер в сряда: "Сигурна съм, че Джорджина не е знаела за поведението на съпруга си ... Човек не трябва да бъде обвиняван за действията на партньора си. Джорджина трябва да получи нашето разбиране и съчувствие".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stefko88

    12 1 Отговор
    Вени виждаш ли колко е хубаво да пишеш за "други"неща. Браво само така ! Че то не бяха броеници...менструални ласки....връзване ...биене....
  • 2 аналния ланец беше култов

    3 1 Отговор
    и днеска за бибитките добра статия е направила хахааха

    Коментиран от #3

  • 3 Stefko88

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "аналния ланец беше култов":

    Остави ама навсякъде с това се споменава. Ще остане запомнен, виж и в статията с.картофите някой го е споменал.