Last news in Fakti

6 Август, 2019 13:16 15 537 66

Кичка Бодурова нападна Слави Трифонов

  • кичка бодурова-
  • слави трифонов

Певицата смята, че водещият свалял нивото на българската нация

Кичка Бодурова нападна Слави Трифонов - 1
Снимка: БГНЕС

Кичка Бодурова разсипа Слави Трифонов. Тя обяви, че той не можел да пее, подигра се с шоуто му, което беше 19 години в ефир и обвини, че "чалгализирал нацията".

Ето коментара ѝ във Facebook без редакторска намеса:

"Свидетел съм на едно предаване, което най- после падна от екран, което 19 години сваляше нивото на българската култура и език. Което позволяваше да се говорят цинизми чрез отец Нафърфорий (всички знаем от къде излиза това име) и поета/ как му беше името/.

Един човек с невероятно самочувствие, казвайки “ мойто студио”, “мойто шоу”, “моя балет”, “мойте гости”... никога “Нашето”.

Дори работодател да си, никога не можеш да кажеш “мойто”, защото много хора участват в успеха на всичко. Един “певец” , който ръмжи като пее, с 4 тона диапазон и изплезен език, но това, че е всяка вечер на екран го направи “супер стар”.

Държейки се арогантно дори с музикантите, с които е бил съученик и са започнали да пробиват шоу бизнеса заедно. И този същия щял да прави партия “ Няма такава държава”. Такава държава има, Слави и то от 681 г.

Но такива като теб самозабравили се, направили 2 лева вповече, я докараха дотук! Ти трябваше да използваш трибуната на това шоу и да вдигаш летвата нагоре а не надолу. Това, че понякога имаше среща с известни личности, не може да измие срама и гнусотията от цинизмите на вулгарния език, за които уж ти раздаваше “червени” точки.

И печелеше рейтинг от ниските страсти на народа- чалга, сърказъм и цинизъм !Такава държава има, Слави! И тази държава има голяма история, с която можем да се гордеем! Но няма настояще, с което да направим същото! И ти си един от тези, които “цапаше”това настояще!

Доколкото за име на твоята партия- имам идея. ППС- “Партия на простаците и самозабравилите се”

Има доста които биха могли да членуват в тази партия!"


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 89 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар📝

    124 59 Отговор
    Кичка ЩО ТАКА НЕ СИ ОСТАНА В ЩАТИТЕ ПРИ МЪЖА СИ.ЩОТО ТЕ ИЗРИТА И ТИ ДОЙДЕ ДА СЕ ПРАВИШ ТУКА НА ГОЛЯМАТА РАБОТА.НАЛИ ЕМИГРИРА 90те НАЛИ РАЗПРАВЯШЕ ЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕШ В ТАЗИ БОКЛУКЧИЙСКА ДЪРЖАВА.НЯКОЙ ХОРА ПОМНЯТ КАКВИ ГИ ГОВОРЕШЕ КУТКЕ

    Коментиран от #29

  • 2 Наивен

    125 77 Отговор
    Браво! Много добре се е изразила жената!
  • 3 Кичка Бодурова проститутката

    49 64 Отговор
    Срещу Слави Трифонов тъпанара патерицата на ГЕРБ

    Коментиран от #57

  • 4 ПИЧКА БЪЛДЪРОВА

    53 25 Отговор
    ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА СОЦ-А МИ КАЗВАТ ТАКА...
  • 5 Рене

    26 16 Отговор
    Правилно Пичке. Фо еб@ дългият миндил.
  • 6 111

    69 45 Отговор
    Трай ма, ковро. Азис, Емилия, Преслава и тем подобни не члагализираха ли нацията? Платена бесепарка или гробарка. Пффф, аман. Мачкай, дълъг.
  • 7 Zuzu

    61 50 Отговор
    Първо Гичке да ти обясня, пените на Слави и КуКу Бенд са перфектно изпипани като композиция и аранжимент и Слави никога не пее фалшиво въпреки скромните данни на гласа му, ама трябва да разбираш от музика, за да разбереш за какво ти говоря. Второ, сарказмът и иронията са горчиви, но са средство за изразяване на мнение и позиция. Единствено за което съм съгласен е отношението на Слави публично спрямо колегите си.

    Коментиран от #10

  • 8 хххх

    74 51 Отговор
    Най-после някой от известните българи да му го лепне на този простак.

    Коментиран от #15

  • 9 Да си върнем БГ

    39 37 Отговор
    Браво Кичка, да си върнем БГ, фолклора и естрадата. Хайде стига експерименти, 30г.вече експерименти с все нови главочески партии. Стига. Нинова и БСП, каквито и да са, са много по-малкото зло от Всички партии предатели взети заедно излезли от БКП.
  • 10 Дриснята метев- анархиста

    28 21 Отговор

    До коментар #7 от "Zuzu":

    ПенИте са му изпипани,колкото умственото равнище на глупавият ти господар борисОфф,на когото не спираш да ближеш насраният ГъС,да ви еба пичката майчина и на тримата!
  • 11 ЛУД И ИЗТРЕЩЯЛ

    21 16 Отговор
    Киче, и ти ли търсиш слава? И двамата сте от едно котило, ама някой привлича повече внимание(методите настрани), но на хората рано или късно им писва от цялата пасмина.
  • 12 Да си върнем БГ, фолклора, естрадата

    15 14 Отговор
    Браво Кичка, да си върнем БГ, фолклора и естрадата. Хайде стига експерименти, 30г.вече експерименти с все нови главочески партии. Стига. Нинова и БСП, каквито и да са, са много по-малкото зло от Всички партии предатели взети заедно излезли от БКП.
  • 13 Грую

    18 9 Отговор
    То мадам нацията свали нивото толкова, че в политическия живот намериха място и пъдарите та даже и взеха да управляват вместо държавата да се управлява на експертно ниво от технократи. Лошото в случая е че този ще се опитва да управлява с гласа на народа, а как се чува този глас? Ами посредством референдуми. Когато изкараш един прост народ, който си продава гласът за бира и кебапчета на референдум, то какъвто е гласуващият такъв ще бъде и резултатът от това събитие - в общия случай трудно изпълнимо или глупаво решение.
  • 14 Идиотка

    33 31 Отговор
    Пичке, научи родния си език, тогава слагай определения. Щерка ти е гола татуирана ковра, а ти беше в един от форматите на Слави, доколкото помня. Та ако се научиш да пишеш грамотно, може и да успее да те разбере някой.
  • 15 Гост

    19 16 Отговор

    До коментар #8 от "хххх":

    Васко Кръпката му го лепна на Слави преди време и то не просташки, а много аргументирано. А това оплюване на Кичка - толкова посредствено изпълнение в стил коментар от селска кръчма...
  • 16 България, Фолклор, Естрада - твърдо БСП

    6 17 Отговор
    Хайде стига експерименти, 30г.вече експерименти с все нови главочески партии. Стига. Нинова и БСП, каквито и да са, са много по-малкото зло от Всички Сини партии предатели взети заедно излезли от БКП. В такива ситуации се гласува за по-малкото зло. Това е важен принцип за оцеляване, докато се намери нещо по-добро. Слави нищо не е направил, за да се надяваме, че ще се оправи, напротив свиреше Чалгата на народа и го приспиваше, докато Сините ограбваха БГ и продължават.

    Коментиран от #55

  • 17 Анонимните

    17 12 Отговор
    Глей старите моми да не й подпалят роклята. Много сте, киче от бкп, дс, доносници, седянки, на 1 човек, 10 доносник, как е. И простите имат души. Знаем ви и днес. Как за скромните вече на преклонна възраст им казвате, че са карви, а на мъжете им крадци. Благодарим ви, киче. Не съм фен на Слави, но гостите?!?? То освен кво бихме правили в 22:30,по себе си знаеш, че сексът с мъжа ти е мираж... И защо харесвам, Слави. Не политика, киче, а гражданина, че може и да не е от сърце застана зад майките с болни дечица, киче. Всеки има в рода си, някои ги оставиха, други почнаха, а трети си ги гледат, киче. Поздрави от нас неуки те майки от град Бургас и сие, Госпожо Бодурова. Бъди жива и здрава и остави народа за Слави, Слабаков и сие. Или както казваше един съдия, ако всички харесаха едно, в бг щяха да се правят само маси добре че...
  • 18 БОКО

    34 21 Отговор
    Много добър коментар и на място!Браво Киче!
  • 19 Гостилничаря

    17 25 Отговор
    Кой плати на баба Кичка да лае неща, които не знае?
  • 20 българин

    27 19 Отговор
    Кичка има класа и пее добре. Доказала се е много преди Слави.

    Коментиран от #37

  • 21 Лошо Седларов, лошо

    32 11 Отговор
    Изобщо не харесвам Кичка тарикатката, ама хич, но в случая написаното е вярно и си баш така! Славчо е същия дерибей, като Боко..."аз това, аз онова"...двамата са си лика прилика и имам лошото предчувствие, как България, ще кацне от трън та на глог ! Вместо да изринем герберастията ние правим крачка назад и се правим на усраинци и сме на път да изберем чалга клоун за водач....Ударихме дъното с Боко "умника" и продължаваме да копаем !!!
  • 22 българин

    28 12 Отговор
    Кичка има класа и пее добре. Доказала се е много преди Слави.
  • 23 .. Нерегистриран

    7 6 Отговор
    Вие твърдо заставащите зад бсп, то не сте ли едни и същи? Защо леви срещу сини комунисти и обратното. В случая четем, че Слави е патерица на герб, герб или пик обижда Слави, върти се 30 години като пумпали. Не че ме засяга, аз и много не гласуват и пак и пак, но мнението си казваме. Живях е, видяхме, и продължаваме връщайки се назад да ви казваме, къде сгрешихте. От 1984 е така, за нас потърпевш и те, а и децата ни са родени. Каква вина имаме ние без партийните за ДС, и каква вина имат бебетата ни, че нас и децата ни оставите преди 20 години без работа, гладни дечица, благодарим ви партийно любима..

    Коментиран от #26

  • 24 коравия

    8 10 Отговор
    Ай де стига с простотиите,щом взеха да се бутат на предна линия и залезли звезди от бившата Соц-Естрада я втасахме,Кичка отдавна си е изпяла своите песни и в това съвремие просто няма,какво ново и актуално да предложи.Старите певачки от Соца отдавна са във "Златния-Музикален БГ фонд".
  • 25 Гост

    10 7 Отговор
    Драга Кичка Бодурова, ако толкова си недоволна от това което става тук (било Слави трифонов или Бойко Борисов) направи нещо което е по добро от тях. Събери последователи и ги убеди да те подкрепят , стани им лидер. Не покрепям теб или Слави Трифонов. От такива като теб чувам само - това не така, така не се прави, не искам такива лица.
    Хайде да видя смелоста ти - Аз ще направя това, ще променя друго.
    Драги Кичка хайде сега превърни една американска мечта в българска реалност.
  • 26 БСП

    9 13 Отговор

    До коментар #23 от ".. Нерегистриран":

    Аз също съм безпартиен, моята партия е БГ. Видях и СОЦА и Американската демокрация. Никой от обикновеният човек, не е виновен директно за падението на БГ. Аз сега се обвинявам, че съм гласувал за Сдс, които ни подлъгаха за хубавата Американска демокрация, която е илюзия. Моят дядо, ми казваше деца аз съм живял преди 1945г. и след 1945г. казвам ви частното не е хубаво, по-хубаво от Социализма няма. Работил съм в БГ преди 1989г. и след 1989г., работил съм в капитализма в БГ и ЕС, уверих се в думите на дядо ми, наистина по-хубаво от Социализма няма. Сега се обвинявам, че не му повярвах и гласувах за СДС. Социализма е граден десетки години и го разсипахме за 2г. ЕС се опитва да гради социализъм в капиталистическа опаковка, е не се получава, много са далеко и не става. Затова твърдо съм за БСП.

    Коментиран от #28

  • 27 Анонимен

    14 14 Отговор
    Тъжно е човек да чете написаното от Кичка... Оставяйки настрана правописните грешки, гледам как тази клета женица напада лично Слави, без въобще да осъзнава, че Слави е само лицето на новата партия. Мозъкът са ядрото от сценаристи, плюс десетките успели и интелигентни българи (предимно от чужбина), които се присъединиха към каузата на Слави в последните 6 месеца. Тепърва предстои да се запознаем с тях.
  • 28 Анонимен

    4 7 Отговор

    До коментар #26 от "БСП":

    Ти не си безпартиен, твоята партия очевидно е БСП. Освен това пишеш полуграмотно и изказваш изкривено и субективно мнение. Биваш игнориран.
  • 29 Иван Донев

    14 8 Отговор

    До коментар #1 от "Коментар📝":

    Много си прав.
    Кичка май забрави като гостуваше на Слави и й беше много хубаво. Аман от такива кички и като нея!
  • 30 Густо Майна

    11 10 Отговор
    Бабче, дали може или не да пее го показва капацитета на съоръженията, които пълни! Т.е. Слави е рамо до рамо със сър Миг Джагър, U2, AC/DC, Мадона, Лепа Брена, Iron Maiden и др. подобни музикални инвалиди! Въпросът е ти къде си в тази класация?! А има и един друг човек, който е "Аз Клавдий"! А сети се кой е, с уточнението, че той на "аз" оперира с държавния бюджет и др. подобни дреболии!

    Коментиран от #44

  • 31 Напразните мисли на един празен човек

    7 6 Отговор
    Няма мръсни думи . Има мръсни хора.А платените клакьори започнаха да никнат като гъби.
  • 32 Ziki

    6 7 Отговор
    Ето за това няма такава държава докато пенсионерите дават неадекватни мнения и то от част от шоуто на Слави!!!!!
  • 33 Веско

    9 2 Отговор
    Браво.много точно казано.
  • 34 От Пирдоп

    6 2 Отговор
    Кичка е новия Веско Маринов!
  • 35 Иван

    8 4 Отговор
    А и каквато и да е кичка,тя не се бута да оправя"държавата.
  • 36 ванката от комиците

    7 7 Отговор
    аи ма кичке едно време като замина за щатите за кого пея по трибуните за избори , а сега ревеш а ,гроздето е кисело нали , НАЛИ ТАКА Л АИ БЕГАИ ОТ ТУКА БЕ , И НЕ МАЖИ НЕ МАЖИ ПО ФЕИСБУКО ПРОСТОТИИ мнго си проста ма , като ти подария за рожденио ти ден мужоти един огромен джип ,и тогава не се приказваше с тебе , а сега лаеш , АИДЕ СИГА БЕГАИ ОТ ТУКА , НЕМАЖИИ , кво му е на шефа мьж та дрьнка , може и тебе да те из...,.
  • 37 Къртев 🐓

    4 4 Отговор

    До коментар #20 от "българин":

    Това, че пее от преди Слави и още куп други певци не е критерии, че е по-добра или по-лоша, от кйто и да било. Но изкази от този сорт показват безвкусица, страх и яд. Което води до извода, че зад този пост стои една приятелска услуга.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Bulba

    5 0 Отговор
    ,,Нападна" или му ,,скочи"
  • 40 Буда Тъпото

    6 1 Отговор
    Кукумицин, скрий се някъде, че се излагаш на дърти години. Писанието ти блика от правописни, пунктуационни и смислови грешки.
  • 41 Буда Тъпото

    4 4 Отговор
    Кукумицин, скрий се някъде, че се излагаш на дърти години. Писанието ти блика от правописни, пунктуационни и смислови грешки.
  • 42 Мартин

    8 3 Отговор
    Кичка Бодурова... символ на.. нищо. Зависта е голямо нещо. Какво да каже тая, преживява от партийни концерти от 49-та година.
  • 43 Киччеее

    10 3 Отговор
    Има ли по- срамен премиер на Балканите от Бойко с по-неадекватно поведение. А, Киче-посочи го. След него всеки би бил по-добър. Изкажи се за Бойко. Ама нямаш дупе дрезгава рошло.
  • 44 Зик

    7 3 Отговор

    До коментар #30 от "Густо Майна":

    Сравняваш тоз чалгар с велики групи я не пиши глупости, пълни стадиони ама за чалгалгари мазни ,и пее повърна , неможе да се сравнява с никой от световната сцена пародия на певец.Тоз е за цирка .
  • 45 Гзт

    12 4 Отговор
    Браво на Кичка закопа тоз , дето си мисли че може да пее. Чалгар с партия нема такава тъпня и простотия, партия на поп фолк загубеняците. И пияниците .Оле за чалгарите задръстени.
  • 46 Ъъъъъъъ

    3 0 Отговор
    Оф , беее..всеки ден ни занимават с нЕкой миндил!!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 От народа

    3 2 Отговор
    Злобна дърта кранта
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Мони

    1 3 Отговор
    Коя си ти,ма?Толкова си зле!Една
    твоя песен никой не помни .Самочувствието ти е голямо,но защо гостува в шоуто?Да си вдигнеш рейтинг!:)))И в Америка не те искат.А ако беше такъв голям талант,щеше да си поне в някаква класация там.Покрий се някъде и не вдигай глава!
  • 52 vasik atanasova

    8 1 Отговор
    не е харесвам кичка но в случая говори самата истина за слави
  • 53 WENKO

    2 1 Отговор
    БРЕЙ - тези Славчови сценаристи активно се включиха с коментари по тази статия! Простотията и продължава! По езика и ще ги познаете !
  • 54 Chris Barnes

    0 0 Отговор
    Славун министър прецедател ,Милко Калайджиев президент ,Софито Маринова министър на културата и образованието ,Кондьо министър на вътрешните работи ,Сашка Васева министър на външните работи ,Сашо Роман министър без портфейл Годжи финансов министър... И ще заживееме безгрижно щасливо и богато...
  • 55 Болгар Болгар

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "България, Фолклор, Естрада - твърдо БСП":

    С БСП напред -назад . Тая партия още ли не са я забранили.Курнелата ,Милиончева ,офшорки , приватизаторки и баш текезесарки.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Кичка Бодурова проститутката":

    Герб е от 12год а кичка от соца та ми е ясна на кои е патерица
  • 58 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ : РАБОТНИЧЕСКА РЪЧНА КОЛИЧКА И - К И Ч К А СТАРОБЪЛДУРОВА !?!?!?????
  • 59 цвцв

    0 0 Отговор
    много боклук като ги поканят веднага се отзовават,а ако не ги поканят за нещо лично плюят
  • 60 възмутени

    1 0 Отговор
    За арогантното му държание е права. Но политиците се самозабравиха в безнаказаното ограбване на държавата и трябва да се махнат. Защото живота в щатите и е лесен и не знае проблемите на българите. Дори дъщеря и не говори български и сигурно не се чувства българка.

    Коментиран от #61

  • 61 Тони

    1 0 Отговор

    До коментар #60 от "възмутени":

    Уважаема Кичка Б, прекалено сте критична! Всеки човек винаги може да бъде упрекнат в нещо, защото не сме съвършени! Дори и Вие! Само като чета написаното от Вас, срам ...
    Вие сама го казахте: "Такава държава има, Слави! И тази държава има голяма история, с която можем да се гордеем! Но няма настояще, с което да направим същото!" ДА, НЯМА НАСТОЯЩЕ! ВИНАГИ СЪМ СХВАЩАЛА ТАЗИ РЕПЛИКА, ЧЕ ТАКАВА ДЪРЖАВА НЯМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА! Интересно, защо Вие приемате фразата по този (извинете ме) елементарен начин!
    На Вас харесва ли Ви как "стават нещата" в нашата държава, защото на мен не ми харесват, и то не отсега. Може би прекарвате малко време тук, не се сблъсквате с възмутителни, отвратителни, нелицеприятни действия едва ли не навсякъде...
    Та за това иде реч! Бъдете здрава! :)
  • 62 Тони

    0 0 Отговор
    Увaжaeмa Кичкa Б, прeкaлeнo cтe критичнa! Вceки чoвeк винaги мoжe дa бъдe упрeкнaт в нeщo, зaщoтo нe cмe cъвършeни! Дoри и Виe! Caмo кaтo чeтa нaпиcaнoтo oт Вac, cрaм ...
    Виe caмa гo кaзaхтe: "Тaкaвa държaвa имa, Cлaви! И тaзи държaвa имa гoлямa иcтoрия, c кoятo мoжeм дa ce гoрдeeм! Нo нямa нacтoящe, c кoeтo дa нaпрaвим cъщoтo!" ДA, НЯМA НACТOЯЩE! ВИНAГИ CЪМ CХВAЩAЛA ТAЗИ РEПЛИКA, ЧE ТAКAВA ДЪРЖAВA НЯМA НИКЪДE ПO CВEТA! Интeрecнo, зaщo Виe приeмaтe фрaзaтa пo тoзи (извинeтe мe) eлeмeнтaрeн нaчин!
    Нa Вac хaрecвa ли Ви кaк "cтaвaт нeщaтa" в нaшaтa държaвa, зaщoтo нa мeн нe ми хaрecвaт, и тo нe oтceгa. Мoжe би прeкaрвaтe мaлкo врeмe тук, нe ce cблъcквaтe c възмутитeлни, oтврaтитeлни, нeлицeприятни дeйcтвия eдвa ли нe нaвcякъдe...
    Тa зa тoвa идe рeч! Бъдeтe здрaвa! :)
  • 63 Наблюдател

    0 0 Отговор
    Подкрепям!!!! BTV за това е създадена, както и тази "звезда", която ще прави партия - да опростачват, чалгаризират, обезбългаряват и идиотизират остатъците от българския народ. Но им идва края!!!! Ако този примитив влезе в политиката, то олигофренията вече ще се превърне от пропаганда в закон.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.