Last news in Fakti

23 Юни, 2012 13:22 6 224 3

Студено кафе за по-добър секс

  • секс-
  • кафе-
  • студено

Студеното кафе повишава либидото както на мъжете, така и на жените, откриха учени от Югозападния университет в САЩ. Те са провели серия от проучвания, с помощта на които са установили как напитката стимулира сексуалната възбуда, съобщава БГНЕС.

В първия експеримент са участвали 240 души на възраст от 26 до 47 години. Част от тях е страдала от понижено либидо. 67% от 120 мъже, които редовно са пиели по 150 мл студено кафе по обед са признали, че по-рядко имат проблем с потенцията. Други 13% са се похвалили, че продължителността на половия акт е нараснала от 1-2 минути до 10.

Дамите, които са пиели кафе през деня, споделят, че получават по-бързо оргазъм.

Израелският сексолог Барух Йешин продължил изследването на своите американски колеги. Той се е опитал да открие кое кафе е най-полезно за либидото през горещините. Специалистът избрал 64 пациенти, които редовно пиели различни видове кафе денем и вечер. Йешин е установил, че за повдигане на либидото мъжете трябва да пият сутрин най-малко 150 мл студено кафе, а дамите – от 100 до 150 мл.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сексолог

    0 0 Отговор
    че аз и без кафе нямам проблеми На 58г съм и вече разредих Само по 3 пъти седмично

    Коментиран от #2

  • 2 666

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "сексолог":

    Тук става въпрос за секс не за с..не.
  • 3 Грую

    0 0 Отговор
    Като си на 20 не ти трябва кафе, ама като ги минеш още два пъти плюс тези години и десет кафета да издрънкаш все тая само дето можеш да получиш инфаркт от толкова кофеин.