Last news in Fakti

12 Юни, 2012 09:48 35 854 22

Жените със силикон без задръжки в секса

  • импланти-
  • силикон-
  • гърди-
  • секс

Увеличаването на гърдите със силикон не само привлича мъжките погледи, но и прави жените по-самоуверени в секса.

Това показва проучване на учени от Тексас.

Повечето жени (61%) признават, че след като си сложили силикон започнали да правят секс по-често, отколкото преди това. 70 на сто от анкетираните онлайн представителки на нежния пол споделят, че интимните ласки им носят много по-голямо удовлетворение.

Освен това собственичките на чисто нови гърди могат да се похвалят с по-голямо удоволствие по време на секс.

75 % от тях отбелязват, че ефектът от операцията надминал всичките им очаквания.

Пищните женски форми се възприемат от мъжете на подсъзнателно ниво като знак за плодовитост, припомнят психолози.

В България повечето жени също биха си оперирали гърдите, ако имат финансите за операцията. Някои обаче смятат, че е по-удачно да се подложат на корекцията след като вече са раждали и наистина имат нужда от имплантите. 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ишг

    4 1 Отговор
    Това е само началото. Като разберат ,че мъжете харесват повече естествени гърди либидото падало драстично. Аман от платени драскачи.
  • 2 rth

    1 2 Отговор
    важното е да се продавааааа... ма силиконища, гнусотии.. парите не миршат...
  • 3 Грую

    0 1 Отговор
    Свършиха смислените коментари и журналистите започнаха да се занимават с простотии. Тези неща би следвало да са лични, а не да се вадят на улицата и всички, които го правят следва да бъдат публично порицавани и ...... Навремето вещиците дето са въртели интриги са ги палели на кладата. Къде отиде доброто старо време?
  • 4 гадост

    2 1 Отговор
    Те затова мъжете стават все по-женствени. Като ежедневно им се пълнят главите с простотии. Един силикон никога не може да бъде секси за истински мъж!
  • 5 бат' Ицо

    1 1 Отговор
    Въпросната поръчкова статия е пълна простотия и в нея няма нищо вярно. Че как ще им е по-голям кеф на жените, като те не си усещат силикона, бе!!!
  • 6 Маримба

    5 1 Отговор
    Пълни глупости са това . Слагат си ц.ците и джуките да се продадат по-добре и на всеки е ясно, че едно нормално момиче не би се окепазило така само заради някъква модна прищявка . В интерес на истината на голо и на пипане вече ефекта е отвратителен . Бях с една колежка която си направи такива ц.ци и то не особено големи а по-скоро нормални за жена като нея но тя е доста слаба и нямаше никакви гърди. Държеше да правим секс на тъмно по незнайно каква причина но в момента в който си поставих шепата върху гърдите и отдолу усетих импланта да се движи - доста неприатно а като беше върху мен видях и разрезите отдолу и то на приглушена светлина изглеждаха доста грозно . Тя в интерес на истината с кого ли не преспа във фирмата и най-после се докопа до мениджърски пост но той и живота и целия е един фалшив . Постоянно лъже дори и за неща за които спокойно може да каже истината . Нон-стоп е в някви интриги и посоянно се чуди с кой да се из..ка за някъква облага . Вече всички шефове я прекараха и на тях им втръсна , мина през най-различни постове в компанията и сега да не я изгонят от фирмата я върнаха във Варна откъдето си е по принцип и откъдето я взеха . Все не може да си намери мъж щото като тръгне с някой за няколко срещи и успява да го изпокара с приателите му защото се пуска на всички и с мен беше така въпреки че бях подготвен . И други познати имам с ц.ци и джуки мислят се за голямата работа но всъщност вече си го правят само за да продължат да се носят в тия кръгове по фитнеси , козметици , мутрички , бизнесменчета или разни наемници на високи постове по фирмите . Сякаш е някъкъв билет за мечтания фалшив свят . Честно казано доста мизерен живот водят въпреки че привидно имат пари и уж би трябвало да са доволни от живота . Винаги има цикатрикси от срезовете , после ходят на пластики но пак остават белези , на тия които преди ги оперираха им провиснаха имплантите и пак ходят да ги режат . Ботокси в джуките до обезобразяване на по 35 години изглеждат като парцали с разкривени усти и изгоряла дъртешка кожа от солариуми и плажове . Даже и някви ботокс парита организират последно време уж купон а козметик ги боде направо на място . Тъжна работа направо ги съжалявам тия момичета ама те сами си го причиняват . Имат някъкви огромни очаквания от живота а те самите за пет пари не струват . Цял живот уж чакат перфектния мъж а се държат като истински проститутки само дето не им плащаш по ценоразпис за услугата а с връзки , или подаръци или пак пари измъкнати чрез всякъкви способи . Накрая връзките не издържат и те пак си остават сами и така докато се амортизират тотално . Аз лично подобен гуменяк в къщата си никога няма да вкарам , в леглото да но такова нещо да ми роди деца и да е в семейството ми .... абсурд
  • 7 Кирил

    5 0 Отговор
    Много време търсих жена ми да е "нормална" без извратеняшките моди и малоумните "екстри" които се пише в статията. Имаме вече 2 деца и след 2-рото раждане жена ми стана супер сексапилна и доста по-привлекателна. Радвам се, че не е "тунингована" както всички останали комплексарки. Успех момчета, дано попаднете на свестна и най-вече на "нормална" жена. Това си вече си е проблем!

    Коментиран от #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ...........

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Кирил":

    @7 КИРИЛ
    Рдавам се ,че има и някой друг който също е така щастлив със натуралната си жена,на която главата й не е пълна със силикон ,ами с МОЗЪК.
    И аз съм така щастлив и доволен и РАДВА окото и без да е префърцунена.
  • 11 Силен Кон

    3 0 Отговор
    Точно пък тия тунингованите, какви дървета са - мани бегай....
  • 12 Шпер

    0 0 Отговор
    еййййййййййййййййййййййййййййййй
    най-големите ЕБ**И и разбирачи в коментаририте ..
    мани-бегай-мани..
  • 13 Дончо Дончев

    0 0 Отговор
    Е то мнооо ясно, все едно да кажеш че Работните коли Най-много ги карат? Хахаххаха :D :D :D

    Коментиран от #22

  • 14 wulkan

    0 0 Отговор
    Брейййй, голяма реклама. Изглежда, след като гръмнаха тук там по някоя ц.ца, им спря бизнеса. След като си сложите силикон голям кеф ще ви стане, мили дами! Иначе не. Цъцъцъ! Тука за силикона ясно, за чувства и любов нищо се не говори. Даже не се дава право на избор. Или правиш силикон - или не ставаш. Това е внушението. Огладняли доста клиниките и хирурзите. Това ми става ясно.
  • 15 Бачи Фочи Тамбоо

    0 0 Отговор
    Големите балони само ме разсейват.....

    Коментиран от #17

  • 16 Явор Кръстев

    1 0 Отговор
    Българките нямат нужда от това . Искрено се надявам да си го знаят и да не се умърсяват тъпчейки телата си със синтетика.
  • 17 PlimP

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Бачи Фочи Тамбоо":

    15, за големите балони ясно, а големите ц.ци :)
  • 18 Ники Ст.

    1 0 Отговор
    Препатих от такава тунингована - не стига че бе пълно дърво , ами и се оказа супер егоистично същество - гледаше само как да ме бомби за мангизи. Иначе - издокарана като на фотошоп - а се оказа .а,си луксозния хладилник. За има - няма година що кинти ми измъкна, Щях да си сменя колата с нова , ама нали знаете - акъл и патки пасе. та тия писания тука нещо не се връзват.
  • 19 Нафърфорий Гъзогласний

    0 0 Отговор
    И такваз съм е..л!
    Не е най арната в креватя с коят съм бил!
  • 20 bobi

    0 0 Отговор
    nqma po qko use6tane ot jena s silikon
  • 21 Гадно копеле

    0 0 Отговор
    Бе друго е да я нафърляш с белтъци по силикона и хиалуроновите джуки
  • 22 Долен гей

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Дончо Дончев":

    Къъртииш дончо къртиш,убавец такъв