Last news in Fakti

8 Октомври, 2012 15:59 933 0

„Пирогов“ със 7 акта за нарушения

  • пирогов-
  • нарушения

Седем акта за нарушения при обществени поръчки е съставила на "Пирогов" Държавната финансова инспекция. Това съобщи директорът на лечебното заведение професор Димитър Раденовски по време на обучение на работещите в спешната помощ, което се проведе в "Пирогов" в присъствието на министъра на здравеопазването Десислава Атанасова.

Пет от актовете са наложени на Раденовски, а два са на търговското дружество "Пирогов". Самият професор заяви, че актовете ще бъдат обжалвани и се надява те да паднат в съда. Проверките на Държавната финансова инспекция в лечебното заведение все още не са завършили окончателно, коментира министър Атанасова, която присъства на обучение на работещите в спешната помощ, проведено в рамките на проект по ОП "Развитие на човешките ресурси".

В рамките на проекта допълнителна квалификация ще получат над 6 000 лекари, сестри и шофьори, работещи в "Спешна помощ" в цялата страна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА