26 Октомври, 2020 10:26 3 927 9

Мъж удари два джакпота за 7 месеца

  • джакпот-
  • норфолк-
  • лотария-
  • майкъл кристиансен

И двете печеливши картончета той купил от магазин за алкохол и цигари в Норфолк

Мъж удари два джакпота за 7 месеца - 1
Снимка: Shutterstock

При вероятност за печалба от по 1 към 80 000 мъж от Норфолк, щата Небраска, спечели 2 пъти джакпот в рамките на 7 месеца тази година в игри с билетчета, съобщи CNN, цитиран от "Дарик". Майкъл Кристиансен прибра втората си печалба – 100 000 долара, миналата седмица в офиса на лотарията в Линкълн.

През март той удари 50 000 долара с друг билет пак при същата вероятност за успех – едно към 80 000. „Не можех да повярвам, каква е вероятността? Не мислех, че това е истина“, коментира Кристиансен.

И двете печеливши картончета той купил от магазин за алкохол и цигари в Норфолк.

Запитан за какво ще похарчи парите си, Майкъл Кристиансен подхвърлил няколко идеи, сред които и изграждането на нов гараж и спестяването на пари за пенсионирането си. Наскоро дъщеря му починала и той щял да опита да откупи нейната къща.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й

    10 1 Отговор
    Я пак : шанса да спечели и 50'000 и 100'000 е все 1:80:000 !
  • 2 ТИР

    14 2 Отговор
    Американски ,,"Ценности"Щял да Откупи къщата на Дъщеря си,,,,а чия е сега?

    Коментиран от #9

  • 3 БАЙ Х@Й

    5 1 Отговор
    Божков - тия от твоите ли са бе ? На 80'000 билета един печели 50'000$, а друг 100'000$ , без да броим , а може да няма, по-малките печалби то ПО КОЛКО $ Е БИЛЕТА ?
  • 4 БАЙ Х@Й

    7 1 Отговор
    А шанса е : 80'000х80'000=1'600'000'000 или 1 на 1,6 милиарда игри !
  • 5 е как

    4 3 Отговор
    Ей хора на какъв хал сме българите като безпаричие повечето са съкратени от работа няма да има след 2месеца някой семейства храна ще има психически разтройства заради това което се случва с пандемията и всички останли работии проблеми а вие ми пишете за статии който нито ми помагат нито нищо освен да се дразни човек и да го подтикнете към глупости за да избие комплекси и да си реши проблемите др не мисля че ще стане дано греша айде лек ден!
  • 6 Тошко

    10 0 Отговор
    И там има корупция, която се преодолява с :1 към 80,000!?!?!? А тук нашето тото изтегли два ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ тиража с едни и същи числа!

    Коментиран от #7, #8

  • 7 БАЙ Х@Й

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Тошко":

    А гледа ли комшийката дето обърка реда на изтеглените числа?
  • 8 Психо от Курило

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Тошко":

    Е това се чудя и аз, как преди 1989г тотото имаше познал 6 числа всеки месец, а сега по половин година , че и повече няма познал. Ей тая клоака трябва да се разрови. Ако имаше истински разследващи журналисти, щяха да ровят до дупка. Публична тайна е , че първоначалния капитал на Ирена Кръстева (Д.Пеевски) се натрупа от уж паднал джакпот в Русе (първите години след 1989). Спечелил го ром (ци*нин), купил си човека бяла Волга и къща в махалата и ги профукал за седмици (айде бе). Прокуратурата къде е? Филчев , Цацаров и всичките бивши , защо сега не им търсят отговорност , за това, че са си затваряли очите? Много тор и свински черва има в така наречения "преход", лошото е че никой от сегашните (дори и кандидатите) изобщо не споменава тоя проблем.
  • 9 Шошо

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "ТИР":

    На банката естествено. ...
    Там къща без ипотека няма...
    Нали някои етноси трябва непрекъснато да лапат. ....