5 Декември, 2012 13:07 2 044 0

Поли Генова пее в подкрепа на болни деца

  • поли генова-
  • пее-
  • болни деца-
  • две-
  • онкохематологични заболявания

Най-новото парче на младата звезда Поли Генова и клипът към него са в подкрепа на болни деца. Промоцията на песента се състоя на 29 ноември в шоурума на BoConcept. Парчето се казва ‘Две“, музиката и текстът са на Жени Джамбазова, аранжиментът е на Константин Цеков, Борис Чакъров и Александър Кипров-син. Бек вокалите са на момичетата от трио LaTiDa. Режисьор на видеото е Евгени Тодоров от New Generation Arts, а продуцент е Bon-Bon Music.

Песента е създадена в подкрепа на децата с онкохематологични заболявания и е по молба на родителите от Сдружение “Деца с онкохематологични заболявания”. Те се обръщат към Поли с призив да съдейства в борбата на децата с болестта.

Главната героиня в клипа се изпълнява от момиче, което успешно е преборило болестта. Разказът проследява  израстването на две деца, които споделят всичко, докато едното от тях не е сполетяно от тежката болест. Истинското им приятелство обаче успява да победи всичко, дори съдбата.

“Истински съпреживявам каузата, както аз лично, така и целият екип, който работи по създаването на “Две”. Надявам се хората да усетят посланието така силно, както ние. С “Две” искаме да напомним на всички, че има такава страшна болест и някои деца се борят с нея ежедневно. Те имат нужда не просто от шумни кампании за набиране на средства, но и от емоционалната подкрепа на своите близки и на всички нас”, коментира Поли Генова.

Клипът към парчето “Две” е сниман на писта “Лалето” на Витоша в почти зимни условия. Изпълнителите качват пиано, контрабас, виолончело и две виоли на пистата. За да се постигне максимално внушение, в песента е вплетено изпълнение на камерен оркестър под аранжимента на Косьо Цеков от ФСБ.

“Минусовите температури бяха изпитание за нас и за музикалните инструменти, но ефектът си струваше, защото има уникални кадри и неповторимо звучене”, разказва Поли.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА