14 Декември, 2013 12:39 1 923 1

Поли Генова е победителят в „Музикална Академия”

  • поли генова-
  • музикална академия

Кичка Бодурова остана на второ място

Поли Генова е победителят в реалити-шоуто „Музикална Академия”.

Изпълнителката от отбора на актуалните звезди доказа, че наистина може да пее и заслужи наградата от 100 хил. лв. Поли спечели на своя страна 58,68% от зрителите на TV7 и остави Кичка Бодурова на почетното второ място.

Поли Генова изкачи върха благодарение на подкрепата на 58% от гласувалите в шоуто зрители. Преди да бъдат обявени резултатите от гласуването в Музикална академия, при последното си изпълнение, Поли Генова не издържа на напрежението и се разплака след думите на журито.

Освен любовта на публиката и паричната награда, Поли получи и чисто нов мотор (скутер).

"За мен бе чест, че пях с вас и ви опознах като хора. Надявам се да си останем приятели, много ви обичам" - заяви развълнуваната певица. "Искам да благодаря на целия екип, който си скъса шортите, за да стане предаването прекрасно." В заключение, тя изпя на живо популярния си хит "На инат".

През целия сезон на „Музикална Академия” тя беше една от най-хвалените звезди от журито и една от любимките на публиката, която многократно оглавяваше класацията по вот.

До големия финал стигнаха Дичо, който остана на четвърто място, Георги - на трето, Кичка - на второ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 0 Отговор
    Брао..