Last news in Fakti

16 Февруари, 2021 18:13 2 005 6

Принц Хари и Меган Маркъл ще гостуват на Опра Уинфри

  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • опра уинфри-
  • шоу

Шоуто "Опра с Меган и Хари" е с продължителност 90 минути и ще бъде излъчено на 7 март

Принц Хари и Меган Маркъл ще гостуват на Опра Уинфри - 1
Снимкa: Shutterstock

Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл ще са гости в шоуто на Опра Уинфри в първото си голямо телевизионно интервю, откакто се отказаха от задълженията си на високопоставени членове на британското кралско семейство и заживяха в САЩ, съобщиха Associated Press и Reuters, цитирани от dariknews.bg.

Шоуто "Опра с Меган и Хари" е с продължителност 90 минути и ще бъде излъчено на 7 март по CBS. Американската телевизионна звезда познава херцозите на Съсекс добре. Тя бе гост на сватбата им през 2018 г. и живее недалеч от тях в Монтесито, щата Калифорния.

Уинфри ще разговаря първо с херцогинята на Съсекс Меган по широк кръг теми - от встъпването ѝ в британското кралско семейство, брака, майчинството, благотворителната дейност, за това как се справя с постоянния публичен натиск, поясниха от телевизионния канал.

По-късно към разговора за преместването в САЩ, бъдещите планове и надежди и нарастващото семейство ще се присъедини и принц Хари.

В неделя говорител на съпрузите потвърди, че те очакват второто си дете. Синът им Арчи се роди през 2019 г.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киншаса

    4 3 Отговор
    В кой зоопарк ще гостуват?
  • 2 Що е църно

    4 2 Отговор
    се е л*йно. Хари, пази се миличък!
  • 3 Петнистата хиена

    3 2 Отговор
    Добре е, сестрите да, се видят....!
  • 4 Бай Ганьо

    6 2 Отговор
    Много ми дреме къде ще гостуват принц Хари и Меган Меркъл. Мене ме интересува едно нещо : да се накръкам яко с гроздова ракия и да ги псувам всичките наред.
  • 5 фен на сидеров

    3 1 Отговор
    е па тея, най-малко ме интересуват ! опра да си ги дундурка !
  • 6 Маркъл - психопатка

    1 1 Отговор
    и меркантилна. Хари - глупав, мекушав смотльо. Писна ми от тях.