Last news in Fakti

4 Януари, 2013 13:36 3 481 6

Без промяна в състоянието на най-тежко пострадалия при катастрофата на "Тракия"

  • катастрофа "тракия"-
  • катастрофа-
  • пазарджик

Няма промяна в състоянието на 16-годишния младеж, който пострада най-тежко при катастрофата на АМ „Тракия“ на 02.01.2013 г. Той продължава да е в реанимацията на МБАЛ-Пазарджик на командно дишане, жизнените му показатели се поддържат. Още в първите часове след инцидента екип от неврохирурзи от болницата са извършили  животоспасяваща оперативна интервенция. Специалисти от столична болница на място са консултирали с пазарджишките лекари необходимите мерки в следоперативния период. Медиците смятат, че в момента състоянието на пострадалия не позволява той да бъде транспортиран и едва след 5-7 дни ще стане ясно дали може да бъде приведен в лечебно заведение в София.

Пострадалото при същата катастрофа 19-годишно момиче  остава на лечение в областната болница в Пазарджик. Екипите са обработили получените наранявания на главата, гръдния кош и ръката. В  момента момичето е контактно, състоянието й се подобрява. 

Третият пострадал вече е транспортиран във ВМА-София, където му се провежда необходимото лечение. 

Факти.бг припомня, че при зверска катастрофа загинаха момче и момиче, а други трима бяха тежко ранени.

Инцидентът стана около 15 часа  на 2 януари на 83-84 км на автомагистрала „Тракия” в посока за град София, при надлез Щърково.

В автомобил BMW Х5 със софийска регистрация пътуваха петима души - 3 момчета и 2 момичета. При изпреварване в аварийната лента водачът на джипа е загубил управление, ударил се е в мантинелата и впоследствие се е забил в една от носещите колони на надлеза, който е между пазарджишките села Динката и Щърково.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор
    karaite normalno
  • 2 ссссс

    0 0 Отговор
    и как да стане като са надрусани или пияни малки п.кльовци

    Коментиран от #4

  • 3 Priqtel

    0 0 Отговор
    еее по добре не пиши като не знаешш !!
  • 4 аз

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ссссс":

    Не знам дали тези деца са били надрусани или пияни,но ти си един комплексар(ка).За съжаление в момента такива като тебе- неудачници с лопата да ги ринеш.Поредния неуспял драскач.
    Пп. Днес беше погребението на момичето.Мир на праха им.
  • 5 ДОН КАРЛИ

    0 0 Отговор
    V ITALIA ZA ISPREVARVANE OT DIASNO I KARANE V AVARINOTO TI ZIMAT KNIJKATA ZA 2 MESEZA I GLOBICKA OKOLO 500 EVRO TRIABVA DA IZMRE OWTE BAIA NAROD TA DA SE NAUCIME BALGARITE DA KARAME KATO XORATA DOBRE CE NE SA OTREPALI NEVINI XORA TIA AMI SAMO TIAX SI
  • 6 гост

    0 0 Отговор
    Добре че поне не са утрепали някой друг.