Last news in Fakti

19 Март, 2021 14:34 31 808 29

Уилям е бесен на Меган, тревожи се за Кейт

  • принц уилям-
  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • кейт мидълтън

Отношенията между Уилям и Хари са се изострили още повече след интервюто

Уилям е бесен на Меган, тревожи се за Кейт - 1
Снимка: Shutterstock

Принц Уилям е разтревожен за съпругата си Кейт Мидълтън и изпитва силен гняв след интервюто на Меган и Хари пред Опра Уинфри, пише woman.bg.

Припомняме ви, че по време на продължителния разговор с легендарната водеща, херцогинята на Съсекс разказа, че грубо отношение от страна на Кейт я е довело до сълзи в дните преди сватбата ѝ. Повод за това признание бе дълго тиражираното твърдение в медиите, че Меган е разплакала Мидълтън. Маркъл се възползва от момента, за да сподели своята истина по случая, но е категорична, че няма да издава детайли около скандала ѝ с Кейт, тъй като двете са се помирили много отдавна. Херцогинята на Кеймбридж дори поднесла извинение с цветя и писмо.

Според източници в момента Уилям е изключително загрижен за любимата си и лесно може да бъде разгневен по темата, тъй като той приел обвиненията от Меган към Кейт много по-тежко, отколкото ако бяха адресирани към самия него.

Вече е известно и че през последните дни принцовете Уилям и Хари са провели телефонен разговор, който се оказал не бил особено продуктивен. Сега обаче херцогът на Кеймбирдж е разтревожен, тъй като подозира, че личната му комуникация с брат му може да излезе в американските медии. Говори се, че доверието между Меган и Хари и кралското семейство е пропукано и двете страни трудно биха могли да изгладят отношенията си.

Близки до кралския дворец твърдят, че Уилям изпитва съмнения, че всичко, което каже на брат си в момента, може да стигне до американските телевизии. За момента фамилията запазва мълчание, след като кралица Елизабет подписа официално становище по отношение на интервюто.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 67 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма

    96 5 Отговор
    що да се тревожи за Кейт , тя е Козирог и далеч по - корава от самия него !

    Коментиран от #17, #29

  • 2 Дада

    89 12 Отговор
    И там какви са интриги и долни игри.Гледаш ги подредили се за снимка а сигурно не могат да се траят.Принцове работи,човека си е боклук и това е.
  • 3 Рошко

    87 11 Отговор
    Аз вече се обърквсм чия на кого е, тва техните принцеси станаха като нашите чалгарки
  • 4 Лорд Минчу

    81 14 Отговор
    Значи някой ден Меган, като стане президент на САЩ, а Уйлям крал на Англия да очкваме война м/у вечните дупе и гащи САЩ и Англия ???
  • 5 надарена кака

    42 8 Отговор
    Дреме ми на коприненитепрашки!
  • 6 Охо Бохо

    72 16 Отговор
    Стига с техните сърцераздирателни истории. На кого му пука за тези четиримата, колкото на тях за другите. Ще видим какво на цвят ще е новото попълнение. И в червата да я мразят едва ли ще кажат лоша дума за нея, както за върти опашката Даяна не казаха нищо. По важното е че не вярвам да има много интересуващи от тези.
  • 7 РЕАЛИСТ

    65 5 Отговор
    Андерсенови приказки в 21 век. Принцове , принцеси, интриги.
  • 8 Елвис

    42 9 Отговор
    Турските филми имат повече сюжет, логика и смисъл от тези мелодрами и "кралски" риалитита. Е, предполагам, че е предпочитане пред Кардашиян и компания.
  • 9 Мисирка

    27 13 Отговор
    Прочети си пак, събино, обърканата статия - едно изречение напред ... едно назад ... Публикувано във факти.бг: Повод за това признание бе дълго тиражираното твърдение в медиите, че Меган е разплакала Мидълтън. Точно обратното! Мисирке, проверявай!
  • 10 big

    38 1 Отговор
    Режат му парите и ги забравят! Да приказват каквото си искат, след като медиите знаят табуто за комуникация, всичко което те кажат ще се приеме за измислица!
  • 11 Наблюдател

    88 9 Отговор
    При толкова свободни принцеси в Европа Хари си взе циганка от САЩ. И Даяна не одобряваше порядките в двореца, но се бунтуваше като аристократ, а не както мулатка, мислеща за дете - квартерон (четвърт негърска кръв). Бялата европейка Кейт не й е виновна за нищо.
  • 12 Ella

    39 5 Отговор
    Какво означава някой да сподели 'неговата/нейната' истина? Истината е една и универсална. Това, че човек се чувства по определен начин, не означава, че това е истината. Чувствата и фактите сериозно се разминават.
  • 13 Х ....и

    6 51 Отговор
    Глупави свински българи ,по добре не коментирайте

    Коментиран от #18

  • 14 Република

    30 5 Отговор
    Това е средновековна форма за получаване на облаги. Смешно е в 21 век да се говори за крале и принцове, които са на издръжката на народа. Или си овца или си човек!
  • 15 Какви

    17 7 Отговор
    кралици, какви принцове...... селяци със самочувствие.
  • 16 Бай Стою касапина

    11 5 Отговор
    Ятървите май нещо са се сдърпали?
  • 17 Кейт

    10 5 Отговор

    До коментар #1 от "Няма":

    наистина изглежда по-точна от него, освен това има хубави крака.
  • 18 Търпин

    5 5 Отговор

    До коментар #13 от "Х ....и":

    "Умния" какво търсиш тук айде дърпай плувката!
  • 19 4455

    27 2 Отговор
    Е гати манията! Какво ме интересуват тия Уилям, Хари и прочие, да не са годподари на Вселената, на Млечния път? На мен са ми интересни хора, които са изобретили нещо, или са направили нещо красиво или добрина на други хора, или са направили нещо изумително, като алпиниста Алекс Хонълд, който изкачи 900 метра отвесна скала Ел Капитан без никакви помощни средства - без въжета и други неща - просто с голи ръце! Има толкова много хора, които будят възхищение с това, което умеят.
  • 20 Sieg Hary Heil

    33 1 Отговор
    Ако братя си записват телефонните разговори до къде стигнахме - че чак после и по медиите ги разпространяват! Я у лево - тоя рижав наркоман Хари е за отцепване с декрет от кралското семейство. Много му е къса паметта за нацистите и снимката му по вестниците облечен като кумира си Хитлер. Тоя Хари е нациста, но винаги крадеца вика дръжте крадеца. Заслужават един як пердах и двамата и Меган и Хари - пари ще изкарват със скандали и инфлуенца снимка тук, снимка там - издухали боклуци.
  • 21 4883

    12 6 Отговор
    Сто пъти Ви писах:СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТЕЗИ ДРЕБНИ ХОРИЦА!
    По добре помислете как да въздействате на "тиквата" и другите ГРОБ-ари как да УВЕЛИЧАТ ДОХОДИТЕ ОТ КОИТО СЕ ХРАНЯТ,ПЕНСИИТЕ И БВП!И не ми разтягайте локуми за "техни величества",които само смучат от англетата/но това си е тяхна работа/!К,ва работа вършат освен да си веят задниците по света и се занимават с разни глупости!Уйлям е пилот и да върви да кара самолет,а Хари сигурно и това не може така,че не го виждам ако ликвидират монархията!!За пример ще Ви дам Франция,която и без такива индивиди е водеща страна в света!!Ама и к,во ли ги коментирам!!ТЯХНАТА Е ЛЕСНА!!ДА МУ МИСЛИМ НИЕ С ГАЙДИТЕ!!!

    Коментиран от #23, #24

  • 22 Шаран БГ

    6 2 Отговор
    Аз пък от тревоги за всичките тях получих пробив на един от плавателните си мехури, опадаха ми половината люспи.....Рибешки неволи.......
  • 23 (4883) да му мислим ние с гайдите!

    6 1 Отговор

    До коментар #21 от "4883":

    Гайдар на кралството – 1843 г.

    Позицията е създадена от кралица Виктория през 1843 г. Гайдарят трябва да свири под прозорците на кралицата всеки ден точно в 9 сутринта за около 15 минути, когато тя се намира в резиденцията си в Бъкингамския дворец, замъка Уиндзор, двореца Холирууд или в замъка Балморал. Това е много престижна позиция, като само 15 гайдари са имали тази чест, откакто е създадена традицията. В наши дни гайдар е Скот Метвен от състава Argyll
  • 24 (4883) да му мислим ние с гайдите!

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "4883":

    Гайдар на кралството – 1843 г.

    Позицията е създадена от кралица Виктория през 1843 г. Гайдарят трябва да свири под прозорците на кралицата всеки ден точно в 9 сутринта за около 15 минути, когато тя се намира в резиденцията си в Бъкингамския дворец, замъка Уиндзор, двореца Холирууд или в замъка Балморал. Това е много престижна позиция, като само 15 гайдари са имали тази чест, откакто е създадена традицията. В наши дни гайдар е Скот Метвен от състава Argyll
  • 25 Е па таа кифла

    11 2 Отговор
    Тоя Хари голям лаладжия излезе дева ! Тая Меган го в фанала за слама и оно е заслепен да цвили от кеф и не знай де са намирга и какви ги дрънка !!!
  • 26 111

    9 2 Отговор
    Уилям, Уилямовица и малките Уилямчета, Хари, Харивица и малките Харивчета трябва да са последните същества, с които ни занимават – от тях не зависи каквото и да е в България и по света.
  • 27 Време е

    8 1 Отговор
    Да направят сериал. Ще засенчи всички турски досега. Тук хората ровят по кофите и измират, а вие ни занимавате с глупости.
  • 28 Пичо

    6 1 Отговор
    Добри кинти заработи ха Хари и Меган. И още ще има.
  • 29 jhvvv

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Няма":

    да за това си сигурен,подли гадни лицемерни трябва да се стои далеч от тях интриганти злобни души не ги харесвам и да съм в заблуда съм бил лъвовете и те опасни дребни души са като рибите и т.н.