Last news in Fakti

25 Март, 2021 12:33 10 292 16

Кралското семейство с жесток удар по Меган и Хари

  • британско кралско семейство-
  • меган и хари-
  • принц уилям-
  • принц хари и меган маркъл-
  • монархия-
  • удар

Изчакаха известно време и решиха да подходят много хитро

Кралското семейство с жесток удар по Меган и Хари - 1
Снимка: shutterstock

Минаха седмици от скандалното интервю на Меган Маркъл и принц Хари, които хвърлиха тежки обвинения към кралското семейство. При разговора си с Опра Меган признава, че е била пред самоубийство, а расистки коментари по адрес на сина ѝ Арчи са я тормозели още преди раждането му.

Съсексови разказват в какъв кошмар са живели във Великобритания, как Уилям и Чарлз са ги изоставили и единствено парите, оставени от принцеса Даяна са им помогнали да продължат напред.

Първата реакция на двореца бе пропита с емпатия към двойката. От Бъкингам заявиха, че съчувстват на Съсексови, но отрекоха напълно обвиненията в расизъм.

Всичко след това изглеждаше затихнало, но се оказа, че монархията въобще не се е предала. И ударите по младата двойка, очакваща второто си дете, започнаха.

Оказва се, че кралското семейство може да играе хитро и не е стояло тихо и кротко през последните дни. Всъщност, изглежда са планирали ответните си действия стъпка по стъпка.

Първият им ход бе свързан с принц Уилям. В обширна статия, публикувана в съботното издание на Times, престолонаследникът е обрисуван в много добра светлина. Представянето му предизвика много положителни отзиви, като според всеобщото мнение той би бил един прекрасен бъдещ крал.

Кралското семейство с жесток удар по Меган и Хари

Вторият тих удар по "двойката в изгнание" бе поднесен под формата на видео, в което Уилям и Кейт заявяват, че психичното здраве е "Тема близка до сърцата им". Тази фина препратка към интервюто на Меган и Хари и проблемите, които Съсексови казват, че имат в това отношение, е пореден удар по тях, но с типичния финес за Короната.

Третият удар, който от Бъкингам нанесоха се появи в британската преса под формата на снимка. Кадърът е заснет преди години и на него принц Уилям е заснет как прекарва нощта на улицата заедно с чернокожи. По този начин от двореца напълно отрекоха обвиненията в расизъм. Под снимката се припомня и инициативата на кралското семейство да се създаде отдел, който да работи в подкрепа на малцинствата в страната.

Кралското семейство с жесток удар по Меган и Хари

Така вместо в словесна схватка с Меган и Хари, Короната започна да действа по свой собствен и много хитър начин.

Източници от Бъкингамския дворец твърдят, че Елизабет II и семейството ѝ са подготвили много по-жесток удар срещу отцепилите се Хари и Меган. Предстои да разберем дали са прави.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 32 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    31 22 Отговор
    Това, че си сниман не значи, че не си расист.
  • 2 мародер

    101 6 Отговор
    Ех Мегън Мегън!? Късметът те направи херцогиня, а алчноста и зависта ТИ - слугиня!
  • 3 Диверсант

    44 3 Отговор
    За дезертьорите само камшик
  • 4 Мария

    53 3 Отговор
    Кралицата няма да си остави магарето в калта .
    Меган ще бъде още по - кална , мразена и много черна. Жалко за Хари, той не заслужава тази съдба.
  • 5 Уважаеми, това

    10 12 Отговор
    не е никакъв удар по Меган и Хари, просто пропаганда за консумация от лековерните и психически нестабилните. Демек някой мисли за вас.
  • 6 Лицемерни фашисти !!!

    15 4 Отговор
    Лицемерни гниди, защо трябва да ни занимавате, с тия от Долна Скорбутия !!!
  • 7 1357

    28 4 Отговор
    Меган е негърка.Това е истина.Хари направи голяма грешка .И той го знае.Когато взимаш за жена ганьоз/т е. печалбарка от тротоара, поне трябва да помислиш ,не за КОРОНАТА, а за себе си.Че нямат пари е ясно.Парите на Даяна се разпределят между двамата братя по-равно.Явно ганьоз /т. е печалбарка от тротоара-най.древната професия;ганьоз -от френсия глагол GAGNER/печеля/.Та Меган може да се върне към професията си и да заработва пари.Прочетох и изказването на баща й .Нямам съмнение, в неговия коментар.Както Даяна направи своя грешен избор,наричаше Кралицата и Двора РЕПТИЛИ/прочетете ,какво означава понятието рептили/,и беше пометена от МИ5 и МИ6.За съжаление умря и арабина,но той сам си е виновен.Както виждаме нещата се подреждат едно след друго.Маркъл и Хари са в сащ.Това не е за хвалба,като знаем какво представляват сащ-секти, липса на морал ,липса на вероизповедание, липса на образование, култура, история ,фалшиви 40 % долари, изкуство ,музика опери театри-това за тъпите сащ е непознато.Хари,след време ще прогледне,дано не е късно.Хари ,се отказа от семейството си.А за нас българите семейството и рода са най-важното нещо заедно децата.Хари заради ганьоз Меган обърна гръб на семейството ,което го отгледа след Даяна."Кой каквото прави ,на себе си го прави"-българска поговорка.

    Коментиран от #14

  • 8 Бозар

    11 2 Отговор
    Преместих го.

    Коментиран от #15

  • 9 Ацо

    31 0 Отговор
    Тоя Хари се оказа много тъпо парче,а и е ясно кой командва парада! Златотърсачката го върти на малкия си пръст! Яко го е стиснала за топките ха,ха!
  • 10 Жалко

    18 2 Отговор
    Хари би трябвало да знае каква е съдбата на друг представител на кралската фамилия-Едуард, оженил се за американката Уолис. А майка му, Даяна, е правнучка също на американка. Съдба?

    Коментиран от #11

  • 11 селтак

    9 0 Отговор

    До коментар #10 от "Жалко":

    Таа мургавела ако не си затвори устата може да я хване некой смъртоносен вирус!
  • 12 Ще има

    5 0 Отговор
    Сериал сигурен съм. Подобен на турски или индийски. По изтънчен, с кралски вкус.
  • 13 ДА ИМ ИМАМ ПРОБЛЕМИТЕ!!

    5 1 Отговор
    ПРАВЯТ СИ ПИАР..ДА СЕ ГОВОРИ ЗА ТЯХ..
  • 14 123

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "1357":

    Хари НЕ Е ПРИНЦ той е син на коняр от двора.
  • 15 Дюкяна Няма

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Бозар":

    Кое?
  • 16 Гост

    0 0 Отговор
    Зашто ни занимавате с глупости,ние тънем в мизерия и по смъртност сме на едно от първите места,селата се обезлюдяват,младите бягат а вие ни занимавате с клюки