Last news in Fakti

9 Май, 2021 14:10 9 983 15

Ето на каква възраст хората изневеряват най-много

  • възраст-
  • изневяра-
  • 39 г.

39-годишните обикновено изневеряват с партньор 10 години по-млад

Ето на каква възраст хората изневеряват най-много - 1
Снимкa: Shutterstock

Мнозина смятат, че младите хора изневеряват по-често, но това не е така. Всъщност, сме най-склонни да изневеряваме на доста по-зряла възраст, когато би трябвало да сме по-разумни в действията си, пише struma.bg.

Хората изневеряват най-много на 39 години. Или поне така сочат проучванията. 39-годишните обикновено изневеряват с партньор 10 години по-млад. Повечето от тях имат солидна връзка зад гърба си, която изобщо не смятат да приключват.

Обикновено след 10-годишна връзка мъжете са склонни да търсят “забранения плод” от скука и неудовлетворение от постоянната си партньорка. Смята се, че колкото е по-дълга една връзка, толкова е по-голяма вероятността мъжът да тръгне в грешна посока.

Желанието за разнообразие нараства успоредно с незаинтересоваността от страна на постоянната половинка.

Да разгледаме 5-те основни причини за изневярата на 39-годишните:

Липса на вълнение в отношенията

Ако сте във връзка от 15 години и повече, е напълно в реда на нещата отношенията ви вече да не са особено вълнуващи. Но мъжете се нуждаят от страст и емоции също като в началото на връзката ви. Възможно е да сте си омръзнали и да нямате желание за близост, но това не важи за вашата половинка. И когато един мъж не получава това, което иска от вас, ще го потърси навън.

Желание за промяна

Обикновено около 40-те си години решаваме, че не сме постигнали нищо в живота и хвърляме вината върху човека до нас. Лесно е да решим, че той е виновен за всичките ни проблеми и да поискаме да го “накажем”. Промяната ни се вижда единственото възможно решение да се почувстваме щастливи и започваме да я търсим първо в романтичните си отношения.

Хората изневеряват най-много, когато се нуждаят от промяна. Ако са щастливи и доволни от живота си, по-рядко биха помислили за извънбрачна връзка.

Сближаване с бившите

Социалните мрежи са чудесна възможност за сближаване с бившите. Комуникацията в интернет стопява бариерите и ни кара да вършим подли неща. И ако в този период не сме в блестящи отношения с партньора, е лесно да се изкушим.

По-големи финансови възможности

На тази възраст мъжете обикновено имат по-големи финансови възможности и могат да си позволят да поддържат паралелна връзка.

Втори шанс да бъдат щастливи

Ако дългогодишната връзка се е оказала незадоволителна, хората са склонни да вярват, че новият партньор е вторият им шанс да бъдат щастливи.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гларус

    11 3 Отговор
    Докато вдига самолета- от пубертета,до приемането на виагра/ ако има ефект/ !!! Иначе с други средства- въобще не е изневяра!
  • 2 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    6 15 Отговор
    благодаря ви за поредната изключително интересна и информативна информация госпожо МАРИНОВА но ас УБЕДЕНО смятам че изневярата е много ЛОШО и КРАЙНО НЕДОПУСТИМО нещо и да се преследва от ЗАКОНА за щастие хората в град КАЗАНЛЪК не си исневеряваме и може би затова сме най РОМАНТИЧНИЯ и хубав град в БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #5, #11

  • 3 гост

    11 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: 39-годишните обикновено изневеряват с партньор 10 години по-млад. Значи , тези по-млади не изневеряват и чакат да станат на 39 г. ?
  • 4 Warrior

    26 5 Отговор
    Аз изневерявах на жена си докато ми ставаше пишката. Сега вече е мека като истанбулски локум и не изневерявам.
  • 5 Ха ха

    16 1 Отговор

    До коментар #2 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Да ве да затова всички мъже в Казанлък открай време се обръщат по между си на "баджо" (баджанак)
  • 6 шопендар

    13 8 Отговор
    поредната гениална умница.мъжете такива ,онакива,а жените са вода ненапита.а чий го търси жена,материално добре,с постоянен полов живот,с пълна свобода да ходи и прави каквото си искас,,мъж красив с добра професия и голям доход на същата възраст,две деца като картинки,та какво търси жената в един грозник,с непостоянен доход,,инфантинен,дебелак и простак,или просто всички жени са к.у.р.в.и.

    Коментиран от #13

  • 7 100perа

    25 0 Отговор
    Уф, стига бе!
    Чете човек и от статията излиза, че изневеряват само мъжете. Щото те жените ама изобщо не поглеждат настрана!
    И с кого изневерявали мъжете?
  • 8 Хасан

    9 4 Отговор
    Аз съм на 41, а Айшето е на 39.
    След повече от 26 години брак, 4 деца, 7 вници и 6 правнука, вече си доскучахме в леглото. За щастие, ние преоткрихме любовта си и страста един към друг след като започнахме да практикуваме суинг.
    Обожавам да гледам жена си стенеща в екстаз от ласките на няколко мъже.

    Коментиран от #12

  • 9 Защо давате минуси?

    2 1 Отговор
    На младоженеца от Казанлък?Не усещате ли иронията и хумора му?

    Коментиран от #15

  • 10 Александър

    2 0 Отговор
    странно че се говори само за мъже

    Коментиран от #14

  • 11 Марина

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Първо се научи да пишеш правилно,може и да се образоваш до степен,в която да не ти изглежда изневярата като престъпление.!
  • 12 Марина

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Хасан":

    Браво Хасане,колко напредничаво и модерно решение! Евалла!
  • 13 Марина

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "шопендар":

    Шопендар си и такъв ще си останеш! Жалко за жена ти,ако има такава изобщо!
  • 14 Марина

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Александър":

    Не е странно,все още в България само мъжете могат да изневеряват.
  • 15 Марина

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Защо давате минуси?":

    Усещаме само тъпотията и простотията ,която има.Ааа, и липса на облазование!