Last news in Fakti

27 Януари, 2013 18:23 3 216 5

Анджелина Джоли май чака седмо дете?

  • анджелина джоли

Една от еротичните мечти на мъжете по света е на път да стане майка за седми път. През последните дни се засилиха слуховете, че Анджелина Джоли е бременна, уточняват булевардните издания.

Спекулациите припомнят, че за последен път тя застана пред камерите, за да снима филм през миналата година.

Оттогава секссимволът избягва папараците и обществените прояви, което кара журналистите от лайфстайл изданията да гадаят, че Анджелина Джоли е бременна.

Самата актриса наля масло в спекулациите заявявайки преди седмици, че хуманитарната  дейност й отнема все повече време и в близко бъдеще ще спре да взима участие в заснемането на филми.

„Мисля, че ще спра да се снимам, когато децата ми навлязат в тийнейджърската възраст. Тогава ще имам много грижи около тях. Изпитвах голямо удоволствие в киното. Ще направя още няколко филма и след това ще се отдам на децата си и на хуманитарна дейност - това е една от най-великите професии", разкри Анджелина Джоли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ми от село си

    0 0 Отговор
    Евала на това звездно семейство. Къде всички богати хора да бяха като тях. Имат шест деца, чакат седмо, дават много пари за благотворителност.... Но за съжаление не са много като тях. Повечето богаташи са много стиснати, сякаш ще си носят парите в гроби....та!!!
  • 2 андро

    0 0 Отговор
    Ами ,все още се срещат и мислещи хора,макар че са такава рядкост.Не знам това клюка ли е или истина ,но при всички положения и прави чест на Анджелина.Дай Боже повече такива ХОРА.
  • 3 Марко

    0 0 Отговор
    Симпатичната Анджелина е раждала два пъти досега - от второто си раждане има близнаци. Така че сега, да е жива и здрава, кара третата, а не седмата си бременност.
    Останалите й три деца са осиновени. Ама и те да са й живи и здрави! Респект за примера, който дава тази талантлива и успяла жена!
  • 4 ддд

    0 0 Отговор
    Хвала на актрисата и на мъжа й,че се радват толкова на децата. Половината й деца са осиновени от страни от третия свят,спасява ги от мизериите, в които живеят там. Нека все повече хора да дават личен пример,а не само да застават зад някоя кауза. Личният пример е най-силният израз на обвързаност с проблема. Децата са щастия и нейното семейство трябва да е много щастливо.
  • 5 Бай Киро

    0 0 Отговор
    И аз много я уважавам!