Last news in Fakti

4 Юли, 2021 10:36 15 236 30

Мъжът на Галена ѝ купил мястото в "Гласът на България"?

  • галена-
  • гласът на българия-
  • треньор-
  • риалити-
  • бтв

Фирмата на мъжа ѝ Галин налял солидна сума в bTV, се говори в светските среди

"Купила" ли е Галена треньорското си място в шоуто "Гласът на България"? Певицата е успяла да накара мъжа си – вафления бос от Велико Търново Галин Атанасов, да се съгласи да налее солидна сума в рекламните блокове на bTV. За благодарност е поискала от телевизията да ѝ вдигне рейтинга, като я покани в музикалното предаване на мястото на Камелия, гласи най-новият слух в поп фолк средите.

Според хора от шоубизнеса, болезнено амбициозната Галена открай време страда, че макар да има слава и пари, не е успяла да си извоюва престиж в своята работа. Известно е, че преди години тя се прочу не с глас, нито с песни, а с клипче с домашно порно във ваната. Скандалният запис накара публиката да обърне внимание на певицата и по този начин тя стана звезда. Вероятно изпълнителката е разчитала, че всяко чудо е за три дни и че скандалът бързо ще се забрави. Но надеждите ѝ до ден-днешен не се оправдават, а домашното порно я преследва като кошмар, съсипвайки всичките ѝ постижения в професията, пише burgas24.bg.

Според слуховете, певицата мечтаела за престижния стол в "Гласът на България", защото се надявала той да придаде повече тежест на кариерата ѝ. Звездата от Смядово смятала, че като седне до капацитет като Иван Лечев, ще изглежда като по-голяма професионалистка. Това била нейна фикс идея отдавна, защото била убедена, че не отстъпва по нищо на свои колежки от бранша като Камелия, Есил Дюран, Глория, Деси Слава, Ивана и Мария, които са били съдийки в музикалните формати на bTV.

Особено болезнено ѝ бъркал в здравето фактът, че най-голямата ѝ опонентка в "Пайнер" – Преслава, с която пък бяха големи приятелки преди това, е седяла в треньорския стол в "Гласът" още през 2012-а. В същото време никой не се сещал за Галена, въпреки че тя твърди, че са я канили цели 5 пъти, докато приеме офертата. Тази информация до днес не е потвърдена от bTV и според много хора не отговаря на истината. Напротив, твърди се, че амбициозната звезда е решила да си издейства мястото в шоуто чрез парите на мъжа си.

Галин, който има две деца от пайнерката, продължавал да ѝ угажда така, като че ли все още са младоженци. Затова тя лесно го убедила да насочи към bTV солидни рекламни бюджети, които да осребрят мястото ѝ в "Гласът". Певицата вече е започнала да изпълнява финансовия си ангажимент, твърдят запознати. Тя е взела като рекламно лице на вафлите на мъжа си един от водещите на телевизията. Като служител на bTV той дължи на работодателя си процент от парите, които Галена му плаща. Най-вероятно допълнителна сума е платена и за самото разрешение въпросният човек да бъде използват от търновската фирма. Очаква се обаче основните парични потоци ще потекат към телевизията от есента, когато започва излъчването на новия сезон на "Гласът", писа Уикенд.

След като вкара пари в музикалния формат, мъжът на Галена може да се нареди сред най-големите меценати в страната ни. От известно време той е спонсор и на най-престижните театрални награди у нас – "Икар". Заради това се очаква скоро да започнат да канят пайнерката и за роли в театъра, а нищо чудно след още няколко години да я вкарат и в комисиите, които раздават самите наградите.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Престижно вишу

    17 4 Отговор
    И какво от това, Лечев и Галена, умния да намери разликите....!
  • 2 Селяндурски

    22 3 Отговор
    вълнения и турски Фафли !
  • 3 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    5 25 Отговор
    това с сигурност не е ВЯРНО та госпожа ГАЛЕНА е ВЕЛИКА българска певица и естествено да бъде в гласът на БЪЛГАРИЯ все пак тя е един от най ВЕЛИКИТЕ и ЕМБЛЕМАТИЧНИ български гласове на нашата ВРОДЕНА българска музика а имено българския поп фолк който всички обичаме пожелавам успех в новото начинание на госпожа ГАЛЕНА и да ни радва с още много НЕЗАБРАВИМИ и ВЕЧНИ слет това

    Коментиран от #24, #27, #29

  • 4 КОШЛУКОВ

    18 3 Отговор
    ЕХ , АКО МОЖЕШЕ ОТ ГЪЛТАНЕ НА
    МЪЖКО МЛЯКО ДА СЕ СТАНЕ ПО-УМЕН ,
    АЗ ЩЯХ ДА СЪМ АЙНЩАЙН
  • 5 UFO

    29 6 Отговор
    Това едноклетъчно не може едно смислено изречение да каже , а как ли ще е треньор ?!? С какви изразни средства ще учи тези , които я изберат или и на тях ще им дава пари за да не бягат ??!!
  • 6 Тишо

    33 5 Отговор
    Тази проста селянка какво разбира от талант и музика? Срам за предаването щом са стигнали да канят такава

    Коментиран от #9

  • 7 Госあ

    12 1 Отговор
    А откъде та къде някой ще си слага етикет "Гласът на България " изобщо....треньорката....без коментар. Вчера на световната купа по спортно катерене при жени, българка се нареди в топ шест. На 16 години. Публиката в Швейцария и водещият я подкрепяха много. Много интересни за гледане състезания, категория трудност.
  • 8 Светнат

    21 0 Отговор
    Може да няма глас, но в леглото се представя доста добре.

    Коментиран от #11

  • 9 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    4 14 Отговор

    До коментар #6 от "Тишо":

    госпожа ГАЛЕНА е певица от световно ниво госпожо българката с най много гледания в уоитубе прославила нашата музика и цяла БЪЛГАРИЯ в целия свят малко повече УВАЖЕНИЕ към ТАЛАНТА УСПЕХА и ВЕЛИЧИЕТО й

    Коментиран от #26, #28

  • 10 ККК

    1 12 Отговор
    Като музикант наистина мога да кажа че от чалгата Галена и Преслава наистина имат гласове.Преслава има и доста рок песни , а Галена прави доста разнообразни песни.Иначе другите не ми харесват в чалгата.
  • 11 Това

    6 2 Отговор

    До коментар #8 от "Светнат":

    задочно не се учи !
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Епа ще й купи

    17 1 Отговор
    Виждали сме всички какви cвирчоци прави във ваната. Сега сигурно е станала и по-добра.
  • 14 Четете внимателно

    17 1 Отговор
    Сигнал до новия директор на НАП. Кога ще направи ревизия и предаде на правосъдието тази фамилия източила стотици милиони ДДС и така ощетили всички работещи Българи .Съпругът на фолк певицата Галена - Галин Анастасов, е прихванат със СРС-та по афера за източване на ДДС, научихме от източници в МВР. Богаташът от Велико Търново е известен като собственик на фабриката, която произвежда вафлите "Боровец".Майката на Галин и свекърва на фолк певицата Галена – Стефка Анастасова, е в бизнеса със захар от 15 години. Тя е приятелка на покойната Анелия Милкова от Велико Търново, която се обеси мистериозно в следствения арест през 2010 година. Жената е задържана заедно със съпруга си Младен и служители от земеделските им фирми за източване на ДДС и фиктивни сделки със зърно.

    Преди ареста са подслушвани и в СРС-тата има разговори между Анелия Милкова, Галин и свекървата на Галена Стефка Анастасова.Войната между вносителите на захар доведе и до ареста на Гриша Ганчев и сина му заради злоупотреби с ДДС.

    Галена изобщо не била наясно с бизнеса на семейството на мъжа си и наблягала на участията си по заведения. За да поддържа високия си стандарт на живот, мъжът й Галин започнал да се изкушава от незаконни дейности покрай легалния си бизнес.Имаше данни за злоупотреби в бизнеса на Анастасови, но всичко се покри с времето", спомня си магистрат от Велико Търново.Великотърновци свързват фамилията на Галин с върхушката на ГЕРБ и така си обясняват липсата на ефективно разслед
  • 15 Каквото и да прави,

    14 2 Отговор
    все ще си е тъпа, със селска муцуна.
  • 16 Четете внимателно

    16 2 Отговор
    Сега малко факти за тези хора , производители на вафли а всъщност източващи ДДС чрез фиктивен внос и износ на захар. Точно поради тази причина преди години Гриша Ганчев бе обвиняем а сина му Данаил лежа 6 месеца в ареста. Но това бе удар защото бе конкурент именно на тези хора- фамилията на така наречения Гальо вафлата. Тези притежават 18 автомобила ( 6 джипа Мерцедес G класи , няколко БМВ джипове и лимузини всички с номера ВТ 9902). И това от производство на вафли "Боровец" които от комисията по храните преди време бе доказано че са канцерогенни и с изкуствени съставки! Както е написано в статията макар да бяха разкрити със СРС-та всичко бе покрито защото са под чадъра на върхушката на ГЕРБ . Сега новия директор на НАП би трябвало да се самосезира и предаде материалите в прокуратурата. Защото тези стотици милиони ощетиха всички нас , като не влязоха в бюджета!

    Коментиран от #18

  • 17 Едно време тая

    13 1 Отговор
    ТПк, заряза сериозния си приятел за да слугува на Митко. После янвидяхме в неприлично видео. Чудя се на какво още е способна ку-кумявката за да се изложи и продаде, малкото и останала душа.
  • 18 Аз лично тези ментета фафли

    8 1 Отговор

    До коментар #16 от "Четете внимателно":

    Не ги консумирам!
  • 19 Пурко

    11 2 Отговор
    Лесно се харчат пари от ДДС измами с покровителите от ГЕРП! Сега ще видим след изборите колко вафли ще продава фамилията на мъжа й! Ще им дойде и на вафладжийте реда споко!
  • 20 asd

    9 1 Отговор
    Тоя Галин май като владо вафлата от сериала "Под прикритие" внася какаото от Бразилия.
  • 21 Асен

    11 1 Отговор
    Ами да, може да и купи каквото си пожелае, човека харчи милионите на мама и тати без да си мръдне пръста да работи
  • 22 Полицията казва:

    1 11 Отговор
    Четете внимателно, че всички разследваме а буйно се....... кой си ти да казваш, кой какъв е, погледни се първо ти.....!?
  • 23 Сега

    5 2 Отговор
    ще разберете колко е "велика" по време на предаването. Ще я издър
    жите само един два пъти и след това предаването ще ви загуби като зрители. Тя е обратното на "УИКС" - умно, интелигентно и красиво същество.
  • 24 Димов

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Световно известна от Бургас до Кюстендил и от Видин до Свиленград.
  • 25 Галена

    1 5 Отговор
    Тъпи прости завистчии толкова ви е яд че е успяла и може да има каквото си поиска ще се изядете от яд бе хора дали имате това което тя има нещастни сте.
  • 26 Село Казанлък

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Я даде орел бе чалгар тая не може да пее .
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Гост666

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Мале паднах от смях . Тая велика и известна . Как си написал ю тубе ужас - Ю туб тубата ето така брато. И съм сигуррност е докопала местото спари от мъжлето. Не с талант . Тъпата чалга трябва да умре и да се зарови в ада.
  • 29 Гост

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Чалга , чалгия тъпотия с чалгия , чалга чалга чалга чалга . Така се нарича тази музика нито е поп нито е фолк . И не е вродена това е медвцинакитер и за болест или някаква аномалия . Не го ли разбра най после колко пъти да ти пишат , че не правилен този термин . На вас чалгията ви е вградена в главата то само за такова има място.
  • 30 zorro

    4 0 Отговор
    Какво става с 20 годишния син на Галин.