11 Август, 2021 19:59 2 664 6

Звездите, които си падат по вещерство

  • известни личности-
  • вещерство-
  • езотерика

Ако някои звезди си наемат вещици, то други направо биват наричани такива

Звездите, които си падат по вещерство - 1
Снимка: shutterstock

Животът на известните не е само блясък и слава. За много знаменитости ежедневието е изпълнено с езотерика, астрология, карти таро и дори... черна магия, пише каналът на Ралица Петровa във vbox7.

Ето кои пет популярни лица често се допитват до звездите:

Гуинет Полтроу

В последно време актрисата Гуинет Полтроу се прочу като луда фенка на езотериката. Причината? Марката ѝ за козметични продукти “Goop”, която продава всякакви "вълшебни” пособия – от повишаващи аурата временни татуировки до кристални яйца, целящи да подобрят интимното здраве на жените. Наред с това звездата продуцира и документална поредица за платформата Netflix, в която изпробва разнообразни окултни практики – от енергийно лечение до разговори с отвъдното. В един епизодите Гуинет дори ни представя идеята за.... вагинален психотерапевт.

Дейвид Бауи

Друга известна личност, нагазила дълбоко във водите на свръхестественото, е култовият певец Дейвид Бауи. Според бившата му публицистка – Чери Ванила (чието истинско име е Катлийн Дороти), музикалната звезда наел бяла вещица, която да премахне поставено над него проклятие. Певецът изглежда се боял, че е бил урочасан да създаде “дяволско дете” и потърсил помощ в лицето на магьосницата. Заради зависимостта му към кокаина, не е ясно дали тези идеи не са се дължали на наркотични халюцинации.

Бионсе

Ако някои звезди си наемат вещици, то други направо биват наричани такива. През 2018 година бившата барабанистка на Бионсе – Кимбърли Томпсън, обвини R‘n’B дивата в черна магия и поиска да ѝ бъде наложена ограничителна заповед. В документите, които е подала, Kимбърли твърди, че Бионсе е практикувала “екстремно вещерство” и я е нападнала със “заклинания за сексуален тормоз”. Барабаниската дори отсече, че музикалната звезда е убила котката ѝ. Бионсе от своя страна не е коментирала случката, но кой знае - може би наистина вари отвари и прави заклинания между концертите си.

Лейди Гага

На някои от нас може да им се налага да ходят при кварталната врачка, но при звездите нещата не седят така. Богатите и известните търсят духовна мъдрост направо от извора. Такъв е случаят с Лейди Гага, която моли self-help гуруто Дийпак Чопра да интерпретира кошмарите, които я измъчват. Певицата разказва, че редовно сънувала малко момиченце, което се опитва да я убие. "Споделих на Дийпак, че се боя да не бъда превзета от дявола,” казва поп дивата. “Той се засмя и ме увери, че няма за какво да се притеснявам.”

Мадона

Кралицата на попа Мадона посещава Центъра по кабала в Щатите, сред чиито последователи се нареждат известни личности като Доналд Тръмп и Аштън Къчър. Религиозната общност интерпретира древната юдеистка философия кабала по съвременен (и според мнозина – твърде комерсиален) начин. Освен това Мадона е фен на йогата, медитацията и каденето с билки, а интересът ѝ към астрологията датира още от 90-те години. Ако тези хобита са тайната ѝ да изглежда толкова добре на 62, сме готови да опитаме и ние!


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луната

    7 0 Отговор
    Така и не разбрахте, че звездите не се занимават с нищо друго, освен да блещукат ноща. Други звезди няма. 🌜

    Коментиран от #3

  • 2 Смърфиета

    2 0 Отговор
    Кози крак, меча лапа и други подобни атрибути.
  • 3 Смърфиета

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Луната":

    А мръсния въздух и силното осветление, да ги гаси.
  • 4 Анонимен

    8 2 Отговор
    А бе, има ли един нормален християнин в тая сатанинска лудница САЩ?
  • 5 Witching hour

    2 0 Отговор
    Пак запалихте метлите.
  • 6 123

    6 0 Отговор
    Че те повечето звезди са слуги на Сатанистите.