Last news in Fakti

7 Март, 2013 16:40 2 510 0

Деми Мур се разведе с Аштън Къчър

  • аштън къчър-
  • деми мур-
  • развод-
  • актьор

След година и половина скандали и враждебно отношение, разводът на Деми Мур и Аштън Къчър вече е факт, съобщава „New York Post”.

След като решила, че повече не може да спори с два пъти по-младия си бивш и нещата отиват към дълги съдебни битки, тя се съгласила да подпише извънсъдебното споразумение за развод.

"Аштън направи много пари, след като се ожени за нея - много повече от нея - но въпреки че стана известен благодарение на Деми, той смята, че нищо не й дължи. Беше много трудно тя да преговаря с него. Може дори да се каже, че той се държа доста враждебно", разкрива близък до Мур.

"След повече от година опити да постигнат някакво споразумение, Деми вече е готова да продължи напред.", допълва източникът.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА