Last news in Fakti

26 Ноември, 2021 00:30 10 886 101

Пищните жени са секси фетиш за повечето мъже

  • пищни-
  • секси-
  • фетиш

Вижте защо

Пищните жени са секси фетиш за повечето мъже - 1
Снимкa: Shutterstock

Възхищение заслужават всякакви жени – брюнетки, блондинки, чернокожи, чипоноси, много кльощави или много дебели. Абсолютно всякакви! Лъскавите списания също не остават по-назад – избягвайки да бъдат приети за „старомодни“, те усилено се стараят да спрат да гледат на наднорменото тегло при жените като на нещо неприлично. Пък дали успяват или не е друг въпрос. Много мъже в днешно време не смятат, че е срамно да ходят с по-пищни дами. Това, че постепенно преставаме да свързваме сексапила с ниското телесно тегло и мерките на фотомодел вече е голямо постижение. Все повече мъже без притеснение и страх открито заявяват, че теглото не е определящ фактор за тях при избора на партньорка. Нещо повече – желанието да съблазниш истинска кукла с дълги крака и тънка талия сега се оценява като инфантилно и издаващо комплекси.

На всички ни е ясно, че определен тип външност не може да ни осигури комфорт във връзката, а прословутите „90-60-90“ не гарантират оргазъм. Много известни момичета plus-size по собствените им думи правят в леглото неща, каквито слабите девойки не са и сънували.

Дали това е нормално? Не можем да отречем, че за мнозина мерило за привлекателност все така е цифрата на кантара. Толкова по-учудващ е фактът, че някои мъже по принцип не си падат по стройни момичета. Тези господа целенасочено си избират не просто едри дами, ами такива, които вече са надхвърлили стоте килограма. Консултант-сексолог твърди, че това не се дължи на безразличие към теглото на жената. Когато мъжът желае само жени с наднормено тегло, явно става дума за фетиш. Какво е това?

Фетишите

Фетишът по определение е просто особеност на сексуалното поведение. Оказва се, че за някои мъже катализатор на възбудата е именно наднорменото тегло на партньорката. Този фетиш може да възникне поради различни причини. Възможно е мъжът да е изпитал първия си оргазъм с по-закръглено момиче. А може едрите дами да му напомнят за прегръдките на възпитателката, която в детската градина му е давала чувство за безопасност. Влияние може да има и средата – ако мъжът принадлежи към определена социално-културна група. В някои култури пълното телосложение от векове се смята за символ на женствеността, майчинството и плодородието. Мъжете от подобна среда подсъзнателно предпочитат пълни жени, копирайки поведението на своите бащи, дядовци и прадядовци, които са си падали по пищни дами. Пълната жена им навява мисли за уют, издръжливост и здраво потомство.

Друг път мъжете развиват комплекс за малоценност и синдром на тревожно очакване на неуспех в секса. Някои господа подсъзнателно наблягат на дебеланките, защото им се струва, че тези жени са по-непретенциозни в леглото и ще бъдат благодарни заради самото внимание. Едрите дами изпълват тези мъже с увереност, до такава партньорка те се чувстват истински мъжаги.

Фетишът може да се дължи и на най-обикновено търсене на новото и екзотичното. Някои мъже не са „зациклили“ само на пухкавелки, а си падат по всичко нестандартно. Обикновено тези господа гледат доста по детски на отношенията с противоположния пол, а жената възприемат като интересна играчка – „Уау, такава още не съм имал“.

И все пак

Според нашия консултант-сексолог далеч не всички връзки между хубавци и пълни дами се оказват продължителни и хармонични. Проблемът идва от редица физиологични и психологически трудности, с които се сблъскват жените с наднормено тегло. Първо – трудностите с оргазма. Голямото наднормено тегло ограничава възможността да се използват позите, които дават почти стопроцентова гаранция за оргазъм. Например позата „жената отгоре“. Работата е там, че мъжът не може едновременно да прави секс и да държи върху себе си 100-килограмова партньорка. Освен това повечето пълни жени изпитват постоянна невроза, която им пречи да се съсредоточат върху секса.

Второ – някои дами с голямо наднормено тегло след време развиват равнодушно отношение към секса. Според нашия консултант те просто заместват сексуалното удоволствие с удоволствието от храната. Те изпитват радост, когато хапват, тъпчат се при стрес и проблеми. Така попадат в затворен цикъл – едновременно се оправдават заради невротичното тъпчене и при това изпитват чувство за вина. Накрая жената, изпаднала в такова потиснато състояние, е готова да замени секса с най-обикновеното присъствие на партньора до нея, но при това не изпитва никакво удоволствие.

Много жени с наднормено тегло постоянно се страхуват, че партньорът им ще ги напусне, ще им изневери или ще спре да ги обича. С тези страхове и притеснения те отравят психологическия климат в двойката, дори ако няма повод за тревога. В резултат на това сами провокират любимия да им изневери. И това става не заради наднорменото тегло на партньорката, а заради патологичната ѝ липса на обич към себе си, към собственото ѝ тяло, заради неприемането на собствената ѝ сексуалност. Такива дами трябва непременно да поработят над самооценката си. При това не бива да забравят, че много пухкави дами са напълно доволни от тялото си и излъчват енергия, за която слабите им приятелки биха им завидели. И – нека бъдем честни – сексуалният живот на тези жени не може да е посредствен.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 31 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ужас

    76 8 Отговор
    По-тъпа статия няма!

    Коментиран от #68, #84

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    10 25 Отговор
    Отново интересна и информативна информация. Това обаче няма голямо значение според мен защото ние интелигентните и силни мъже искаме само жената да е добра, чесна и романтична. Най вече романтична. Да прилича на героиня от романтичните сериали и никога да не мисли за там онова нещо като съснава че единствено романтиката има значение в връзката. И все пак бих казал че пиещите жени не са по привлекателни защото алкохола не води до нищо хубаво. Ас не пия въобще моята съпруга също. Е бузичка с тулумбичките или чайче с баклавичката може но алкохол никога.

    Коментиран от #6, #64, #86

  • 4 Абе, по-добре е

    27 3 Отговор
    да си слабичка, 100 кг. са твърде много, тежат. А ако и спортуваш, ефекта е гарантиран. Нормални килограми + гъвкавост = удовлетворяващ секс.
  • 5 Алфа Вълкът

    37 14 Отговор
    Пищните жени са 70-75кг, някой по-мощна кака да стигне 80кг. Тъй де да има де да пипнеш, не някой бухенвалски маникен 45кг. Ама от 80кг нагоре почват свинете.

    Коментиран от #59, #87

  • 6 В българската

    25 1 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    азбука съществува и буквата "з", не само "с". На училище ходил ли си изобщо?

    Коментиран от #8, #22

  • 7 Загрижен

    24 13 Отговор
    Тази статия е за любителите на хипопотами! Повечето мъже харесвали тлъстите... И как разбрахте? Попитахте 100 мъже ли? Като видя подобна, не се опитвам да я заобиколя. По-лесно ми е да я прескоча.
  • 8 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    15 13 Отговор

    До коментар #6 от "В българската":

    Да господине и бях отличник в гимназията. В долните класове точно това ми беше едно от най трудните неща - кога се пише С и кога се пише З. Но с много труд и уроци ас се справих. И до ден днешен когато минавам покрай зградата на училището се сещам за някогашният ми проблем и расмишлявам че всъщност с много труд съм постигнал това да пиша грамотно и трябва да се гордея с себе си.

    Коментиран от #21, #29, #35, #38, #62, #66, #67

  • 9 Шамсу имамов

    9 4 Отговор
    Аз като видя такава и са сещам че на село имам 8 чугунени радиатора за вторични суровини
  • 10 Кири

    31 9 Отговор
    Кой нормален уважаващ се интелигентен мъж ще иска хипопотам да му счупи леглото. Дебели са от тъпчене с храна, гнусно чак за сланините и ли да се държа и тя да грухти задъхана и мазна, ужас.

    Коментиран от #26, #28

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Да бе

    18 5 Отговор
    Фетиш са малките допета и тънките талии

    Коментиран от #34

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ценител

    16 3 Отговор
    Важното е да има циц@, пък з@дника с годините ще порасне.
  • 21 Дядо Гъдю

    18 2 Отговор

    До коментар #8 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Генади мойто момче консултантите;- слушай дядовото, ако ти извадиш снимка от първи клас под която пише "Ас сам вече гармотен" ще ти дам дядовото 1000 лева да си стегнеш опелчето и Весето и да дойдете с нея на село да ви обясня граматиката!

    Коментиран от #23

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Специалиста

    2 0 Отговор

    До коментар #29 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Стам,сте уникален си!

    Коментиран от #33

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 nerazbira

    15 4 Отговор
    Mани тия !!! друго си е малката дупара!!! по лесно се обслужва!!!
  • 57 nerazbira

    7 2 Отговор
    и то навреме а не чакай първо да и навия полата ,а то пола ли е перде ли е !
  • 58 Жабарини

    22 5 Отговор
    Един път съм рапал такъв хипопотам и повече не повторих! Отврат...
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Бат Рамбо

    20 0 Отговор
    Няма такива коментари! Смях се половинка от саатчето. Моля модератор не ги трийте! Това е национално богатство!
  • 62 Гост

    6 2 Отговор

    До коментар #8 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Май нещо този труд не е бил добър , че пак имаш грешки.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Пламен

    5 4 Отговор
    По добре в бабята. Отколкото дебела жена.
  • 66 Гзт

    14 1 Отговор

    До коментар #8 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Трябва да се гордееш как се излагаш , правописа още куца . Вземи се върни в училище и си довърши образованието.
  • 67 ,🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    14 1 Отговор

    До коментар #8 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Коя гимназия за романтици и чалгри .Основния предмет е бил гледане на сериали и слушане на чалга .А правописа ти още куца . Нещо не си учил като хората . Спал си по време на часовете .
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Обективен

    18 6 Отговор
    Добрият майстор на голям тезгях работи

    Коментиран от #70

  • 70 Анди

    13 4 Отговор

    До коментар #69 от "Обективен":

    Не искам да съм на мястото на големия майстор, ако големия потен тезгях е отгоре му! Знам че такива яки каки го правят като за последно , защото наистина се оказва последно.
  • 71 Бай Киро с тракторенката

    11 1 Отговор
    Мнооого пошло стана тука.Само разни читатели с със сексуални девиации.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Написаното

    6 4 Отговор
    Щеше да бъде вярно , ако бях ловец , тръгнал да гърми по глигани... В спалнята не е вярно...
  • 75 Гръмнете си главите

    1 3 Отговор
    По хубаво. ще направите....опъва си,, г...... а,, отишъл със магистралка от етноса и то дърта чунма и самочувствие има.... отде ва....! куку....!
  • 76 То на таз голям и диференциала

    5 1 Отговор
    Долу горе, добре ами ако е черен, със стрии..... театро от свинарника....!

    Коментиран от #97

  • 77 Жината с тънкия гас

    1 5 Отговор
    Питам я за, пореден път, да каже, кое е все пак,, шока и ужаса,, това ме,, човърка,,......питам, защото при такива е и шока и ужаса,.... а пък, ей така си говорят, да, се правят. на по лоши, отколкото са...!
  • 78 Дилдо

    7 3 Отговор
    Много безсмислена статия

    Коментиран от #91

  • 79 ААА СМЯХ

    3 3 Отговор
    АМА ДА НЕ ТИ Е В КЪЩАТА И ДА ИМАШ МНОГО ПАРИ
  • 80 мамун

    5 2 Отговор
    кокошката къде ще снесе яйцата на сеното
    или на купчината камъни
    идеала на средновековието е за по изваяни форми
    и художниците о ренесанса са го забелязали
    ако е някоя кльоща ще се посините докато се трудите с нея
    почвате значи да се светвате
  • 81 мамун

    4 1 Отговор
    Пък и има какво да щипнеш
    щиби-ди-щип по левия и крак
    ;)
  • 82 Антон

    18 4 Отговор
    Един път пробвах секс по-пълна жена. НE! Мерси! Само като ми скочи отгоре и щеше да ме смачка. Никаква гъвкавост, чудиш се от къде да я заобиколиш. Пълен провал беше. За това само фини и стройни. По-добре с малки ци..ки, от колкото с голям тезгях. Поради това и аз постоянно поддържам идеален индекс на телесното тегло и си лягав само с такива мадами.

    Коментиран от #90

  • 83 dabeda

    6 2 Отговор
    няма нищо секси в една фабрика за пот и други подобни както и съответното болестно състояние здравите хора не са дебели / без да включваме другата крайност
  • 84 Aykut

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ужас":

    Разбира се, че има!!! Почакай до утре и ще видиш.
  • 85 dad

    5 2 Отговор
    Странно, от всичките мъже с които съм говорил по темата, нито един не е харесвал дебелите. Не казва че не са уважили по някоя и друга, особено подпийнали, но после ги е подобаващо срам.
  • 86 dad

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Пиши на Факти да ти пускат по някой лев. Вече като видя такива клик-бейт статии за секса ги отварям с удоволствие (принципно адски ме дразнят когато ги примесват в "новинарски" сайт-ове) и скролвам да ти прочета коментарите. Със сигурност по креативни и развлекателни от това някой посредствен "журналист" да копи-пейства в гугъл транслейт от форумите за самотни дами над 45г.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 С малките цицки

    1 3 Отговор
    Са стари,, мъже,, комарчо..обикаляш ги до такава, степен,, докато ги,, заплодиш,, ако е възможно..!

    Коментиран от #96

  • 89 Ром ама кубински

    1 0 Отговор
    А тази на снимката е любимка на Мюмюн ага
  • 90 Курбанколи Пардимагомедов

    1 0 Отговор

    До коментар #82 от "Антон":

    Абе пич с млади хубави и финни всеки може.С това се калява и изгражда характера.Даже през соца имаше популярна книга -Как се калява стоманата,та това е нещо от този род.Лек ден на всички!
  • 91 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    1 0 Отговор

    До коментар #78 от "Дилдо":

    НА ВЕНЕЛИНА ВСИЧКИТЕ Й СТАТИЙ СА БЕЗМИСЛЕННИ
  • 92 Машала

    2 0 Отговор
    Абе тая г-жа Маринова само за простотии ли е родена. Как може една жена да пише всеки ден такива ненормални статии. Съвсем е изпращяла за пари горката. Амам май и в леглото и нямам никой.
  • 93 ауууу

    2 0 Отговор
    В заглавието е пропусната частицата НЕ.
  • 94 Пищното е секси

    1 2 Отговор
    В Благария хората са много прости и дори и в това са доста назад.Иначе мъжете харесват ВСЯКАКВИ жени.Огромната част харесват пищни.Не 100 кг,просто ПИЩНИ-приятни за гледане и пипане.Но има и доста такива,които харесват и 100 килиграмови!Има всякакви вкусове!Отдавна закръглените жени не са смятани за нещо отблъскавщо и подобно-обратното-именно ТЕса смятани за секси!Защото СА секси.В природата на мъжа е ЗАЛОЖЕНО да херасва пищни задни части,широк ханш-това е НОРМАЛНОТО.А това,че някои се отвращават от това-това е ИЗВРАТЕНИЯ.
  • 95 Пищното е секси

    3 3 Отговор
    Най-лесно се познава един мъж,колко всъщност е мъжкар по вкуса му-истинският мъж е привлечен от нормално изглеждащи пищни жени.Това дали той предпочита само слаботелесни и защо е най-ясният знак що за мъж е той.Това винаги го имайте наум!Обикновено влечението към кльощави ПОДЛАГА ПОД СЪМНЕНИЕ СЕКСУАЛНОСТТА МY!Не случайно на тяхим викат "педали"!Или това са КОМПЛЕКСАРИ,не спосолни да оценят женската красота.Не може да кажеш за един широк ханш,че е "грозно" или "дебело"-ТАКА природата е създала жените-ТОВА различава тялото им от на мъжа!ТОБИ БИ ТРЯБВАЛО да привлича мъжа!
  • 96 Кръчмар

    2 0 Отговор

    До коментар #88 от "С малките цицки":

    Аз съм с малки гърди,ама са стегнати иперфектно оформени.Нормалните мъже нямат против това.Само някой злобен простак може да каже такованещо.Ш най-вероятно в леглото дори не може даго вдигниш-затова пишеш простотии.Има и такива с краварски вкус-факт.Чалгата си дава отражението.
    Но ти например ако посмееш така да се изразяваш ....Заслужаваш ЯКО ДА ГО ПОЕМЕШ А....О!Яконавътре за теб!

    Коментиран от #99

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 paragvaeca

    1 0 Отговор
    Kато видя такава директно и давам лопата да ми помага за бетона на село!!!
  • 99 ,, Приятни сънища,, звездъ

    0 1 Отговор

    До коментар #96 от "Кръчмар":

    С дъртия караконжур...ти пък нема да се наядеш на г...!?

    Коментиран от #100

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Професора

    1 0 Отговор
    Аз харесвам по малки и стегнати гърди, а не висулки.