Last news in Fakti

23 Декември, 2021 11:31 2 070 1

Бъркат Райън Рейнолдс с Бен Афлек

  • райън рейнолдс-
  • бен афлек-
  • пластични операции

В любимият му италиански ресторант и до днес го мислят за колегата му

Благодарение на пластичната хирургия, до чиито услуги все повече известни дами у нас прибягват, днес те трудно могат да бъдат различени една от друга, пише dir.bg. По принцип основната идея на въпросните корекции е да бъдат премахнати малките несъвършенства във външния вид на човек, будещи притеснение у него, вдъхвайки му нужната доза увереност. Само че по нашите географски ширини те сякаш отдавна се използват за пълна трансформация, която заличава изцяло предишния образ на хората, осигурявайки им различна самоличност.

Като пример за това могат да послужат имената на множество родни певици, изявяващи се най-вече в попфолк жанра, които се отказаха от собствения си лик, за да заприличат горе-долу на една и съща жена, направена по калъп. Поради тази причина не е никак чудно, че дори собствените им почитатели често ги бъркат.

Очевидно обаче и холивудските знаменитости имат подобен проблем, при това без да са се подлагали на интервенции, променили визията им... За подобен случай съвсем наскоро разказа Райън Рейнолдс в интервюто си за подкаста "Dear Hank and John". В този етап на кариерата си актьорът е свикнал да бъде разпознаван навсякъде, където отиде, с изключение на едно място... където, по ирония на съдбата, са напълно наясно с неговата слава, но в същото време нямат ни най-малка представа точно кой е той.

В разговора звездата от "Deadpool" сподели, че в любимия му италиански ресторант, намиращ се в нюйоркския квартал "East Village", който посещава от години, и до днес го мислят за... колегата му Бен Афлек, въпреки че двамата изобщо не си приличат. Колкото и абсурдно да звучи обаче, това е самата истина.

Бъркат Райън Рейнолдс с Бен Афлек

"Да, в продължение на години те са твърдо убедени, че аз съм Бен. И досега не съм им казал, че допускат сериозна грешка, защото не считам, че корекцията би променила нещо, всъщност дори може да се подразнят от нея. Все пак не е като да ми дават безплатна храна въз основа на този факт. Напротив, плащам си като всички останали", разказа той.

Артистът допълни още, че през последните месеци, откакто Афлек се събра повторно с бившата си годеница Лопес, в заведението постоянно го питат как е тя. И тъй като не иска да разваля илюзията, той просто влиза в роля и отговаря.

"Давайки ми поръчката, неведнъж са ми задавали въпроса как е Джей Ло, а аз отговарям по инерция "Добре, супер, чудесно", вземам кутията и си тръгвам", обясни Рейнолдс.

В заключение той каза, че раздразнението, с което задоволява любопитството им, вероятно допълнително засилва убеждението им, че е този, за когото го мислят. По думите според тях сигурно то показва, че не му е приятно да го разпитват за личния му живот, макар в действителност причината за него да е съвсем различна.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мюмюн

    3 0 Отговор
    Мен са ма бъркали сас халк хоуган оня-кичиста. Пунежи сам висок и сас сини зъркели и утделну сам блундин-ми викат:ко става ве, тарикат?! Макар да сам черин кат кюмюр у кожата, русата куса и комбалити ги бъркат хората и те си мислят чи сам онзи. Идна пък мума ми вика-ша та изям бе, целиа! Ха сига де....аку разбере мойто Айша-жив нема да ма устави-ша ма прибие и нокаутира сас тучилката.