Last news in Fakti

28 Март, 2022 10:57 9 601 10

Сашо Кадиев отново се сближи с бившата си

  • таня тончева-
  • сашо кадиев-
  • катето евро-
  • рожден ден-
  • семейство

Бившата двойка отпразнува заедно рождения ден на дъщеричката си

Сашо Кадиев и танцьорката Таня Тончева изглежда, че поддържат хармонични отношения помежду си, въпреки раздялата им преди 2 години. Те преодоляха различията от близкото минало и се събраха на рождения ден на дъщеря си, която навърши 7 години. На партито присъства и гордата баба Катерина Евро, която наскоро се върна от почивка на Сейшелите, предава Флагман.

Кадиев също се прибра в България преди броени дни. Той беше на турне в Америка, за да представи постановката „Тя, той и още двама-трима”. Докато обикаляше големите градове в САЩ, екранната му партньорка Деси Стоянова водеше сама предаването „Преди обед”. Дори се появиха слухове, че актьорът е уволнен заради звучната псувня срещу премиера, която неволно изръси в ефир.

Запознати издават, че водещият е получил предупреждение, но в крайна сметка не е бил отстранен от работа. Сашо поиска извинение от аудиторията и министър-председателя и дори намекна, че е бил санкциониран финансово заради гафа си.

В САЩ актьорът бе придружаван от актуалната си приятелка Ивелина Чоева, която не се отделя от него. Моделът обаче не присъства на рождения ден на малкото Кате. Явно водещият е преценил, че не е уместно отново да събира бившата и настоящата.

Таня сподели в мрежата няколко снимки от празника, на които позира със Сашо и дъщеря си. На кадрите тримата са широко усмихнати и изглеждат много щастливи. Кадиев обаче е категоричен, че романтичните чувства между него и майката на дъщеря му са останали в миналото. Сега той определя Ивелина като „любовта на живота си”.

Говори се, че танцьорката също има нов мъж до себе си. Наскоро тя публикува снимка с чаровен младеж, но не е ясно дали това е гаджето ѝ.

Въпросният господин се казва Емил Андонов и работи като арт директор в популярна клиника за естетична медицина. "Браво момиче, извади късмет! По-добър и красив е от Сашето! Желая ви много любов!", пишат развълнувани последователки на Таня в инстаграм.

През изминалите три години чернокосата хубавица преживя доста тежък период, но вече успя да си стъпи на краката. Майка ѝ почина през 2019 г., а в края на 2020 г. от COVID-19 си отиде и брат ѝ. За капак, Сашо Кадиев я заряза и се влюби в Ивелина, с която не спират да демонстрират силните си чувства. Тончева е признавала, че най-голямата опора за нея в трудните моменти е бившата ѝ свекърва Катето Евро, а отношенията между тях дори са повече като на майка и дъщеря. Актрисата я подкрепила и дори ѝ дала кураж да започне нова връзка.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Андре

    11 1 Отговор
    Топ новина!
  • 3 абе ха ха Хо

    18 2 Отговор
    Тези и майка му на льоьото никого не интересуват.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ежко

    21 0 Отговор
    Абе Сашо Лигльото какъв ви се пада,че ни занимавате с нелепото му битие?Плаша ли ви, що ли?Ако е така, поне сложете един етикет "платена публикация":)!
  • 6 Потресен

    4 3 Отговор
    Щерката толкова убава само на татко си се е метнала.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Шишо

    12 0 Отговор
    Е няма отърсване от сем. лиглювци, простовати и отблъскващи от екрана. Заради майката и сина измислени артисти, нагли, неграмотни, отблъскващи НЕ гледаме БТВ!!!! Само това е спасението от тяхното присъствие на екраните!! Ужас!!!
  • 9 ganiela

    8 0 Отговор
    малийй саше пращиш от естроген,не ти ли писна да се правиш на мъж и да се мъчиш с жени я си вземи един убавец истински мъж като петканов да се разбирате и да те обича истински и най-важното да не си цел живот в ролята на мъж бъди себе си сложи край на мъките
  • 10 Ночо

    4 0 Отговор
    Хикимян махна Гавазова...Кадив прави гаф след гаф...не смее да го махне...защото си тръгва и той...такива връзки има Мама.