Last news in Fakti

5 Април, 2022 15:54 3 152 2

Кейти Пери и Дуа Липа отново се готвят за дует след 2 провалени опита

  • кейти пери-
  • дуа липа-
  • дует-
  • певица-
  • колаборация

Двете колежки отдавна се опитват да реализират общ проект

Кейти Пери и Дуа Липа отново се готвят за дует след 2 провалени опита - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Поп звездите Кейти Пери и Дуа Липа направиха два неуспешни опита да издадат съвместен хит, но сега са готови за трети опит. Дуа Липа реши да не участва в песента на "Teary Eyes" на колежката си в нейното LP "Smile" за 2020 г., а изпълнителката на хита "Don't Start Now" искаше да привлече американската суперзвезда в песента си "Ball And Chain", но тя беше твърде заета по това време.

Сега вътрешен източник твърди, че двете все още се надяват, че ще направят заедно песен, пише life.dir.bg.

"Досега проблемът им беше в графиците и в това, че Дуа Липа беше твърдо решена да запази албума си за 2020 г."'Future Nostalgia" без колаборации. Но сега тя гледа към бъдещето и има много хора, с които иска да работи".

Двете певици скоро ще имат общ сътрудник, тъй като наскоро беше съобщено, че Кейти е записала нов ремикс на един от най-големите хитове на Мадона за предстоящ албум с ремикси по случай 40-годишнината на Кралицата на попа.

Източник съобщи:

"Мадона е била на път да се присъедини към групата: "През последните няколко седмици Мадона се е раздвижила. "Тя не само работи по биографичния си филм, но и е в студиото по всяко време. От години е голям фен на Кейти и винаги е говорила за съвместна песен с нея. С проекта за ремикс нещата си дойдоха на мястото. Тъй като плановете все още се уточняват, все още не е определена дата на издаване. Надявам се, че на феновете няма да се наложи да чакат твърде дълго."

Изпълнителката на хита "Like a Virgin" отбелязва четири десетилетия от излизането на дебютния си сингъл "Everybody" през 1982 г. през октомври.

Междувременно Дуа Липа успя да включи Мадона и Миси Елиът в ремикса на "Levitating".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Едната - дуа,

    3 0 Отговор
    другата - хлипа 🤔...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.