Last news in Fakti

27 Април, 2022 14:45 4 602 5

Това са финалистите в „Сървайвър”

  • сървайвър-
  • финалисти-
  • финал-
  • жури

Победителят ще бъде избран след гласуване на журито, съставено от отпаднали участници от настоящия сезон

Кой ще стане победител в "Survivor: Скритият идол"? Отговорът ще стане ясен тази вечер, 27 април, по време на големия финал на екстремното приключение от 20.00 ч., по bTV. За наградата от 150 000 лева ще се борят участниците, които минаха отвъд границите на възможностите си, преодоляха най-големите си страхове и стигнаха до последната права - спринтьорката Карин Околие, софтуерният инженер Ганка Статева и режисьорът Зоран Петровски, пише iwoman.bg.

След повече от два месеца сред суровата природа на Филипините, тримата демонстрираха физическа издръжливост, показаха стратегическо мислене, адаптираха се в непознатата, враждебна обстановка и надиграха конкурентите си. Победителят ще бъде избран след гласуване на журито, съставено от отпаднали участници от настоящия сезон на "Survivor". При равни гласове, вотът няма да бъде повторен, а най-достойният за приза и титлата "Последният оцелял" ще бъде определен от зрителите.

Лекоатлетката Карин, софтуерният инженер Ганка и режисьорът Зоран влязоха в първата тройка след изтощителни игри за директна елиминация, които изискваха максимална мобилизация. В тях участниците успяха да обуздаят напрежението си, да канализират амбицията си и да действат хладнокръвно.

Първа до финала стигна Карин, след като по-бързо от всички се справи в изпитание за баланс. Втора с огърлицата на финалист се окичи Ганка, която преодоля серия от препятствия, първа подреди пъзел под формата на куб и за пореден път се отличи с логическо мислене. След епична, 3-часова битка под палещото слънце на Филипините срещу студентката Анелия Щерева, режисьорът Зоран демонстрира изключителна издръжливост и стана третият финалист в "Survivor". Той посвети триумфа си на половинката си, актрисата Силвия Петкова.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дядо гошо гледаааа

    5 3 Отговор
    Сиганорски драми....
  • 2 Не зрител

    8 3 Отговор
    Опитах се да го гледам ама по-голяма пошлост не бях виждал. Падение.

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ЕЕЕХ

    0 0 Отговор
    Зрителят е онеправдан,... едно след друго свършват измислените шоута, а лятото е пред нас.
    Защо не гледате америк.вайвър КОЛЕЛОТО, това е изпитание на тяло и дух.. А тук, Зоранчо, дето няма фигура е номиниран, също нато М.Бакалова, а мацките, от сплетни и номера една за друга забравиха за какво са във Филипините, освен че не знаят и туъристически английски
  • 5 айде бе

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Не зрител":

    Ами нали имаше едни пари,... та за това де
    С какво допринесе това предаване за оформяне мироглед на подрастващите, или борба за живот,,,А изведнъж трима претенденти за парите...