Last news in Fakti

27 Май, 2022 10:45 1 813 4

Съдят Шакира за данъчни измами в размер на 14,5 милиона евро

  • шакира-
  • данъчни измами-
  • испания-
  • съдебен процес

Адвокатите ѝ твърдят, че тя няма задължения към испанските данъчни власти

Съдят Шакира за данъчни измами в размер на 14,5 милиона евро - 1
Снимка: БГНЕС

Колумбийската суперзвезда Шакира се приближи до съдебен процес в Испания за данъчни измами, след като съд в Барселона отхвърли жалбата на певицата срещу повдигнатите от прокуратурата шест обвинения за укриване на данъци, предаде АФП, цитиран от life.dir.bg.

Прокурорите обвиняват 45-годишната изпълнителка на "Hips don't Lie", че е измамила испанската данъчна служба с 14,5 милиона евро (15,5 милиона долара) от доходи, спечелени между 2012 и 2014 г.

Прокурорите твърдят, че тя се е преместила в Испания през 2011 г., когато връзката ѝ със защитника на ФК Барселона Жерар Пике е станала публична, но е декларирала, че постоянното ѝ местожителство е на Бахамите, които са офшорна зона, до 2015 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдаа

    8 0 Отговор
    Кохонесите много алчни бре....
  • 2 Стефан Балев

    0 5 Отговор
    Тази новина вече не мина ли? Слава на ГЕРБ!
  • 3 Натопорен Батко

    3 0 Отговор
    Он , на Батко ..
  • 4 Русенец

    1 1 Отговор
    Много ти разбира Шакира от данъчни закони. Ако някой е направил грешка, с което я е вкарал в торбата, то това са счетоводителите й. Хора, като нея, не се занимават лично с данъци и сметки. Плаща на счетоводни фирми да й уреждат тези неща.