Last news in Fakti

7 Юни, 2022 12:32 6 366 6

Андреа пусна слух за незаконно дете на Кубрат Пулев

  • кубрат пулев-
  • кобрата-
  • андреа-
  • незаконно дете

Според слуховете, Кубрат Пулев в действителност е станал баща на момче, което се е родило в началото на годината

Андреа пусна слух за незаконно дете на Кубрат Пулев - 1
Снимкa: БГНЕС

Боксьорът Кубрат Пулев е станал баща на момче преди няколко месеца, но упорито крие този факт, тъй като очевидно то не е било планирано и боксьорът има сложни взаимоотношения с майката, пише "Марица".

Светската бомба бе хвърлена от бившата приятелка на боксьора – фолкзвездата Андреа в социалните мрежи. Блондинката го провокира да признае детето, а именно чрез нейната публикация изобщо се разбра, че Пулев вече е татко.

В събота късно вечерта Андреа намекна, че бившата ѝ половинка има дете от жена, с която няма брак. Това тя направи в няколко последователни поста в Инстаграм, като не е ясно какво е разгневило блондинката и защо се е стигнало до разкриването на тайната на Кубрат. Според някои е напълно възможно певицата да е направила сензационните разкрития под влиянието на алкохол или антидепресанти.

Припомняме, че Андреа и Кубрат бяха в дълга връзка и на няколко пъти се заговори за сватба. В крайна сметка обаче се разделиха и видимо не са запазили добрия тон. От излиянията на Андреа става ясно, че Пулев е искал дете от нея.

Според слуховете, Кубрат Пулев в действителност е станал баща на момче, което се е родило в началото на годината, пише "Уикенд". Интересното е, че майката не е красавицата Розали, която стана причина за раздялата на боксьора с певицата, а друга жена. Миналата година се появиха клюки, че мачото има отношения с гимнастичката Йоана Николова, които останаха непотвърдени.

Не е ясно коя е дамата, която е родила син на 42-годишния бивш шампион, а той засега мълчи и не желае да коментира темата.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Развълнувана

    27 1 Отговор
    Особено ме интересуват цигaнcките драми на тия
  • 2 .........

    23 0 Отговор
    Тоя а топкал чушката на много места.. В България сиганите са с привилегии. Има стотици хиляди последователи у фейсбоклук.
  • 3 Цвета Караянчева

    13 3 Отговор
    Ами ти като стана 100 годишна пастърма, докога да те чака да му родиш?!
  • 4 Гост

    13 0 Отговор
    Андреа ще я гримират пак с перманентен грим като се върне батко Кобра. Ще и донесе армаган големи слънчеви очила.
  • 5 Пульо

    3 0 Отговор
    Аз съм 42 годишен шампион по дискотечен бой 🤡
  • 6 Анонимен

    1 0 Отговор
    Кубрат има дете от РОЗАЛИ