8 Юни, 2022 12:28 21 634 19

Бивша "Мис България" - съсипана от наркотици и алкохол

  • мис българия-
  • росица иванова-
  • наркотици-
  • алкохол

"Мис България 2005" Росица Иванова е залитнала по дрогата заради млад и успешен роден банкер

Зависимостите към наркотиците съсипаха една от най-красивите ни миски Роси Иванова. Моделът се радваше на шеметна кариера, безкрайно внимание и добри хонорари, осигуряващи ѝ висок стандарт на живот, но залитна към дрогата, която ѝ провали бъдещето, пише "Уикенд“.

Брюнетката прекара известно време в родния си град Русе, където бе изловена от любопитни съграждани, които я щракнаха, докато пазарува във верига хипермаркети. От фотосите се вижда, че външният ѝ вид никак не е блестящ, напротив – тя изглежда доста състарена и амортизирана, което всички отдават на нездравословния начин на живот, който водеше преди години.

Роси беше красива и успешна, но славата и стресът не ѝ понесоха. Тя потърси отдушник на напрежението в лицето на наркотиците и безпаметните купони до зори, обилно поляти с алкохол и кокаин. Именно те са оказали влияние върху кожата и външния вид на русчуклийката, която изглежда измъчена и състарена. Тя беше зависима от дрогата и дори се твърди, че се е лекувала в комуна в Испания, макар красавицата да отрича пристрастеността си.

Слуховете твърдят, че Роси е залитнала по дрогата заради млад и успешен роден банкер, който от години живеел в САЩ. Любимият ѝ многократно я канел да се премести да живее при него в Ню Йорк, Мис България 2005 му отказвала, но не можела да го забрави и от мъка потърсила утеха в алкохола и кокаина.

Роси започнала да изпада в тежки депресии и обикновено не помнела как е изкарала последните дни. Изпускала ангажименти, появявала се със закъснение и тъмни кръгове под очите на снимки. Отслабнала драстично. По това време всички светски клюкари мислеха, че страда от анорексия, но причината за загубата на теглото ѝ всъщност се криела в прекаляването с алкохола и наркотиците и постоянното безсъние, от което страдала.

"Животът ѝ се превърна в ад. Роси не можеше и ден без тези гадости. Промени се, затвори се в себе си, а от усмихнатото и лъчезарно момиче нямаше и следа. Колко пъти приятелите ѝ са ѝ говорили, колко пъти се опитвали да я спрат, да я спасят, но напразно. Роси вече беше пропиляла живота си“, призна преди време позната на манекенката. Истината за бившата "Мис България“ се разчу, когато един ден тя осъмна в болничната стая на столична клиника. Докарали я там по спешност с линейка, защото изгубила съзнание. Имало опасност да изпадне в кома, но съдбата била благосклонна към нея.

Източниците на вестника издават, че майката на Роси Иванова също има заслуги за тръгването по лошия път, защото била болезнено амбициозна и непрекъснато тормозела наследницата си с желанието ѝ отрочето да бъде първо и най-добро. Това също допринесло за емоционалната ѝ нестабилност, въпреки кариерата и титлите в модния бранш.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Просветен

    62 2 Отговор
    Ми те всичките от бранша са съсипани от алкохол и дрога. Това че им слагат някакви нищо не значещи титли не променя нищо. Чочарки брат...

    Коментиран от #4

  • 2 Maстypбиращият с вълци

    62 0 Отговор
    Мари,имам два въпроса:
    1.Къде е снимката?
    2.Какъв е смисълът от статията,без снимката?
  • 3 сила

    19 12 Отговор
    кой знае кви боклуци шмърка.....в Русе сигурно нема много читави дилъри и качествен материал....прованс , кво да се прави

    Коментиран от #10

  • 4 Марина

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "Просветен":

    Имаш ли представа какво означава Чочара?

    Коментиран от #8

  • 5 Механик

    43 2 Отговор
    Парите и славата не са за всеки. Особено ако ги имаш без да правиш нищо.
    Тия миски, плей-мейтки и прочее сган, имат пари и слава, само защото е таква конюнктурата, да се въздига всичко пошло. А тя е таква, защото ни я налагат от едни НПО-та.
    В друго време, това момиче щеше да е едно работещо момиче с което щяха да се гордеят всички колеги и близки. А сега е една "бивша" намквоси, алкохолизирана и разбита от дрога.
    Жалко за момичето.

    Коментиран от #6

  • 6 Марина

    3 24 Отговор

    До коментар #5 от "Механик":

    Що не си гледаш механизмите?

    Коментиран от #9

  • 7 Майк Алън Патън

    29 6 Отговор
    Кажете ни и какво прави и бившата МИС БИКИНИ ? Съсипана ли е , че ровят около къщата й в Барселона ? Че ББ се прави , че не я познава ? Че така я очерниха и то само заради едното чу-кане с Вожда !
  • 8 Механик

    39 2 Отговор

    До коментар #4 от "Марина":

    Колегата много добре и на място е ползвал думата. В България тази дума означава жена с леко поведение. ТАзи на снимката е точно такава жена, така че всичко си е където трябва.
    А ти ако визираш филма "Чочарка", то съм сигурен ,че 98% от младите българи не са чували за него.
  • 9 Механик

    27 2 Отговор

    До коментар #6 от "Марина":

    Аз механизмите си ги гледам, ама и други неща виждам.
    А ти искаш да кажеш, че съм написал нещо неправилно ли? Може би за теб е по-добре да си "миска" в отвратително здраве, поради злоупотребата с разни вещества, отколкото да си младо, задраво, красиво и уважавано, работещо момиче?
    Странни схващания имаш за добре и зле.
  • 10 ЕИ МУИЛЬО

    10 4 Отговор

    До коментар #3 от "сила":

    ТИ В СТОЛИЦАТА ЛИ БЕШЕ БЕ ЧАТЛАК ТАМ НАВЯРНО ВСИЧКО Е НА НИВО ............

    Коментиран от #11

  • 11 сила

    8 21 Отговор

    До коментар #10 от "ЕИ МУИЛЬО":

    САМО СОФИЯНЦИ СМЕ НА НИВО И НАД ДАЖЕ.......останалите провансаджии сте в рудника

    Коментиран от #12, #17

  • 12 Лудия касапин

    16 4 Отговор

    До коментар #11 от "сила":

    Добре,че е София,та целия боклук от прованса,да отиде там....голяма сила сте,няма що.

    Коментиран от #13

  • 13 сила

    9 5 Отговор

    До коментар #12 от "Лудия касапин":

    НЕ , НЕ Е ДОБРЕ .......не сме ги канили и ги презираме , но за жалост един селянин отмени софийското жителство и стана страшно

    Коментиран от #14

  • 14 Лудия касапин

    7 1 Отговор

    До коментар #13 от "сила":

    За вас не е,ама за нас е добре...благодарим ви.
  • 15 МНЕНИЕ

    10 0 Отговор
    Ами измислени пеперуди за няколко сезона,... и е тежко навярно да паднеш от известност, до... нищо
    Поне ако имаше някакво образование или професия,.. само на славата ли е разчитала
    И не е знаела, че всяка година завършват 12 клас млади ,знаещи и можещи момичета
  • 16 Цената на "успеха"

    5 0 Отговор
    Не е за моите ценности, в които са ме възпитавали. Благодаря на майка ми и баща ми, а тази може да заплюе т.н. си "майка".
  • 17 Гмо

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "сила":

    Какъв СофиЕнец си бре копие?Кой знае от кой кв. на Перник си?!СофЕнец..........Смях !!!!
  • 18 Рачко Пръдлето

    6 0 Отговор
    Млад и успешен БГ банкер ....... комбинация възможна само във Вулгаристан
  • 19 Безумно бяло

    1 0 Отговор
    Нароманка и алкохичка !
    Браво на жената, знае си цената у живота !