Last news in Fakti

28 Юни, 2022 14:57 4 889 7

В ролята на руски олигарх Христо Мутафчиев е опасно близо до провокативната Santa Kitana (ВИДЕО)

  • santa kitana-
  • провокативна-
  • певица-
  • христо мутафчиев-
  • руски олигарх

Актьорът влиза успешно в ролята на властен и безкомпромисен руски олигарх

Добре запознатите фенове вече знаят, че от Santa Kitana може да се очаква всичко, но не и скука. Силно секси, още по-скандална и зверски провокативна - Santa отново стъпва на ръба на изкушението. И точно, когато си мислиш, че повече „горещо“ не може - Kitana пуска двойна доза от себе си - при това в рус и чернокос вариант.

В ролята на руски олигарх Христо Мутафчиев е опасно близо до провокативната Santa Kitana (ВИДЕО)

В новата песен LA BOMBA (от създателите на Delisioca) изпълнителката влиза в ролята на две сестри - привлекателни асасини, готови на всичко, за да изпълнят мокра поръчка. Криминалният сюжет е подсилен от умелата режисура на Buddubbaz, а в ролята на мишена неочаквано влиза Христо Мутафчиев. Актьорът играе руски олигарх - великолепен, брутален и жестоко привлекателен - роля, която му се отдава.

„Просто бях сигурна, че тази роля е само за него - разказва Santa Kitana - поканих го в проекта, той веднага прегърна идеята и резултатът очарова и двама ни.“

Снимките се състоят в популярен нощен клуб в София и заради тях българската изпълнителка, базирана в Румъния, пристига специално. Поради натоварената програма на екипа, няма време за много дубли, но те не са и необходими, тъй като химията между всички замесени в снимачния процес личи от всеки кадър.

LA BOMBA е поредния проект на провокативната Santa Kitana, който е с текст на испански, създаден от румънски и испански продуценти и предназначен за разпространение на европейския музикален пазар. Както всичко „произведено“ от Santa Kitana се очаква и LA BOMBA да предизвика светкавична реакция и пиперливи коментари.

В ролята на руски олигарх Христо Мутафчиев е опасно близо до провокативната Santa Kitana (ВИДЕО)


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    17 0 Отговор
    Какво е асасини? На български ли е?

    Коментиран от #5

  • 2 хахаха

    13 0 Отговор
    Ку...ци близначки и Мутафчиев. Голям смях.
  • 3 Госあ

    17 1 Отговор
    Поредната халтура с тоя бездарник.
  • 4 Въпросче

    12 6 Отговор
    Защо не украински олигарх , или американски мафиот , или шуробаджанак на турски президент ... Защо точно Руски олигарх ? За да се харесат на турците и американците , тези които управляват българските медии ли ?
  • 5 провинциалист

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "въпросче":

    Звучи като съкратена форма на множественото число на "Асан синия".
  • 6 ......па

    13 0 Отговор
    Банална халтура наречена гръмко проект.
  • 7 ИВАН

    7 0 Отговор
    Тъпейшън, противейшън и яки курвейшън ...