Last news in Fakti

5 Юли, 2022 10:56 6 512 29

Появи се плашеща СНИМКА на Горбачов от болницата

  • михаил горбачов-
  • здраве-
  • диабет-
  • болница-
  • президент

Бившият руски лидер е приет в болница заради усложнения с бъбреците

Появи се плашеща СНИМКА на Горбачов от болницата - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Медиите продължават да пишат за здравословното състояние на 91-годишния бивш ръководител на СССР Михаил Горбачов. Припомняме, че наскоро стана известно, че състоянието му е влошено. Политикът е под постоянно лекарско наблюдение, но състоянието му все още буди притеснения, пише glasnews.bg

Наскоро в мрежата се появи нова снимка на политическа фигура, която предизвика много въпроси. Снимката е публикувана от икономиста Руслан Гринберг, който посети Михаил Горбачов в болницата. Според него бившият лидер на Съветския съюз е в отделна стая и лекарите го наблюдават постоянно.

„Горбачов има диабет и проблеми с бъбреците, той е на диализа. Въпреки че състоянието на първия и единствен президент на СССР се влошава, няма нищо критично - само възрастта. Усеща се повече или по-малко... Рядко става. Има забрава. Темата на разговора се сменя произволно“, обясни икономистът.

В същото време на снимката се вижда, че Горбачов, който лежи на леглото, е сериозно повреден от инжекции и абокати в местата на сгъване на лакътя.

Едната му ръка е превързана, но по нея все още личат силни хематоми и натъртвания.

Според Гринберг Горбачов живее в болницата от около 3 години. В лечебното заведение го посещават близки и приятели.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зззз

    64 15 Отговор
    На 91 година как да се появи ? Млад ,жизнен опънал кожата ,ще я опъне почакайте ? А и кого го интересува един предател продал родината си за 30 сребърника.

    Коментиран от #7, #27

  • 2 аКоТова

    38 1 Отговор
    Ако това е плашеща снимка, всички които изкарахме ковид .... сме били поне 10 пъти по-зле.
  • 3 az #Контрапропаганда

    58 7 Отговор
    Да е жив и здрав, да гледа как с възражда онова, което сам разруши!

    Няма по-голямо разочарование от това, в края на дните си да осъзнаеш, че целият ти живот е минал напразно...😉

    Коментиран от #28

  • 4 Дааа

    54 8 Отговор
    Тоя така обърка света с предателството си, че е чудно как е жив.

    Коментиран от #26

  • 5 Гост

    28 2 Отговор
    Според руснаците той е предател, за други е демократ и новатор. Под стените на Кремъл вече не слагат никой, а в Новодевическое не мисля, че ще разрешат. Всъщност се съмнявам, че ще може изобщо на руска земя. Тежко е, но това си е тяхна работа.
  • 6 Бай Лисан

    9 4 Отговор
    Всички чакаме с нетърпение....
  • 7 Фриман

    25 9 Отговор

    До коментар #1 от "Зззз":

    Не я е продал, просто е бил тъп и безинициативен, когато трябваше да е силен. В крайна сметка това беше въпрос на време да се разпадне съюза. Истинският предател е Елцин!
  • 8 Дано гори в ада

    42 9 Отговор
    Убиецът на мечтите и живота на няколко поколения след него. И той се продаде за пари.
    Дано гори в ада!!!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този човек предаде

    47 7 Отговор
    Милиони съдби и земи на кръвожадния и ненаситен запад
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Мунчо

    43 11 Отговор
    Този е последния от четиримата все още жив предател от Беловежката пуща. Те предадоха държавата която струваше 27 милиона живота за яхти и дачи. Не зачетоха резултата от референдума на 250 милиона граждани гласували месец преди това за запазване на СССР. Дано господ ги съди и да гледат от бездната как това което унищожиха с лека ръка и с незаконен акт на 8 декември 1991г. се възражда от пепелта като феникс.

    Коментиран от #13

  • 13 Гост

    19 0 Отговор

    До коментар #12 от "Мунчо":

    Помня го като ден днешен. Беше зимата на 91. А народа се радваше.
  • 14 мкака

    9 30 Отговор
    Разпадна може би най-зловещата империя в историята на Света. Империята на безбожниците. Дори Путин не се осмелява да зачеркне религията от идеологията си. Все още. Дано доживее да види обрат в Украйна.
  • 15 Тодоров

    38 5 Отговор
    На 91 години какво да му е състоянието. Пълен глупак. На запад го боготворяха заради разпада на соц. лагера през 1989 год., а вътре в страната го проклинаха. Беше пълна мизерия. По-късно разтури и Варшавския договор, усмихвайки се на Рейгън, без да изчака или получавайки адекватни действия от НАТО. Излъгаха го наивника, очакващ НАТО да се саморазтури. Затова имахме Босна и Херцеговина, бомбардиравките в Югославия, днес имаме Украйна и ЕС, станал колония на САЩ. А САЩ където са минали, дали е поникнала трева - в Либия, Сирия, Афганистан, Ирак и т.н.
  • 16 Не разбрах

    20 4 Отговор
    В коя държава е тази неизвестна болница? Кой се грижи за разрушителя на СССР и комунизма? Голяма статия, много изречения, нищо уточняване! Демо журналистика.

    Коментиран от #22

  • 17 Ал Тъпоне

    14 5 Отговор
    Явно Господ си прибира вересиите за безусловното отстъпление при обединението на Германия и настъплението на НАТО!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Сър Пичук

    6 0 Отговор
    91г с диабет е доста добро постижение...
  • 20 Сър Пичук

    11 16 Отговор

    До коментар #18 от "файчо":

    Ако не беше той, СССР щеше да се разпадне с брутална гражданска война с милиони жертви и Русия изобщо нямаше да е това, което е днес, а щеше да се е свила до една мъничка посредствена държавица от рода на Беларус.

    Коментиран от #24

  • 21 9999

    16 6 Отговор
    Това е нищо,в сравнение с това,което заслужава!
  • 22 456

    11 7 Отговор

    До коментар #16 от "Не разбрах":

    След като унищожи соца отиде да живее в краварника. И до днес днешен не смее да мине границата.
  • 23 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 0 Отговор
    На възрастните хора много бързо им посиняват дори при съвсем лек допир и удар месата!Личи ,че не може да се абсорбира водата в организма и той се е подул.Явно има проблеми и с черен дроб.Тъща ми кара 91,но в сравнение с него е оста по-млада,като вътрешни органи,които показват състоянието си видимо!Алкохолът дори и качествен не прощава!
  • 24 Това е истината

    8 7 Отговор

    До коментар #20 от "Сър Пичук":

    Малко са мислещите хора, които осъзнават защо сега сме на това дередже. Или както някой беше казал: "На народите с къса памет преходите са дълги". Сега тия, блеещите. за оня тоталитаризъм ако ги поставиш при същите условия ще опищят света, че им нарушавали правата. Ще им се да имат свободата и всичко, което има сега, ама да било безплатно. Е нема такъв филм, няма и да има.
  • 25 пфууууу

    5 0 Отговор
    ...е сериозно повреден...МИСИРИ И МИСИРКИ, поне превеждайте като хората.
  • 26 анонимен

    2 9 Отговор

    До коментар #4 от "Дааа":

    Горбачов освободи Източна Европа от комунизма.Във всяка бивша соц страна трябва да му се издигне паметник, а в Германия да бъде обявен за национален герой.Поклон и респект.
  • 27 Серсем

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Зззз":

    Горбачов не е предател. Тези които го наричат така са предателите. На човека му се падна да свърши това което всички преди него не успяха. Цяла плеяда от комунисти реформатори докараха СССР до катастрофата, която беше неизбежна. На горби му се падна просто да демонтира една система, която беше толкова прогнила, че никаква реформа не можеше да я изправи на крака. Само глупаците не могат да осъзнаят. СССР беше обречен.
  • 28 Не ме карай да се смея

    4 5 Отговор

    До коментар #3 от "az #Контрапропаганда":

    Кое ще се възроди? СССР, царска Русия, или нещо друго? Що за глупости пишете. Поне разсъждавате ли, макар и малко, преди да ги драскате тези тъпотии или просто пишете първата глупост, която ви дойде на ума. Кой какво ще възражда? Путин ли ще възражда? Първо да си оправи корумпираната държава начело на която стои от 20 години и за това време освен олигарси и раздаване на власт нищо не направи. После запада му виновен.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.