15 Август, 2022 15:15 1 450 4

Обраха дома на Марая Кери в Атланта

  • марая кери-
  • обир-
  • дом-
  • крадци-
  • атланта

Не е ясно какво е било откраднато от дома на певицата, който е на стойност 5,6 млн. долара

Обраха дома на Марая Кери в Атланта - 1
Снимка: БГНЕС

Миналия месец, докато Марая Кери е била на почивка в Италия и Хемптън, в дома ѝ с девет спални в Атланта е била извършена кражба с взлом. Заподозреният остава на свобода, съобщава „Дейли Мейл“, предаде БГНЕС.

Според „Пейдж Сикс“ 53-годишната певица е била на екскурзия на 27 юли, когато е извършена кражбата.

Не е ясно какво е било откраднато от дома на певицата, който е на стойност 5,6 млн. долара.

Полицията в Атланта заяви, че "това все още е отворено разследване" и "информацията може да е ограничена".

Кери е закупила дома с 9 спални и 13 бани чрез тръст през ноември 2021 г. Имението разполага с детска площадка, басейн и тенис корт.

Певицата, носителка на "Грами", беше активна в Инстаграм миналия месец, документирайки ваканцията си с 11-годишните си близнаци Монро и Марокан и настоящия си приятел, 39-годишния Брайън Танака. Семейството беше забелязано да се наслаждава на разходки с яхта по време на луксозното бягство. Към селфито, което публикува на 16 юли, тя написа: "Снимам се, преди влажността да развали косата ми тук, в Капри".

На 25 юли тя се включи в социалната мрежа с публикация от хамптънското селце Уотър Мил, като подкрепи компанията за недвижими имоти Nestseekers за помощта ѝ при наемането на жилището.

Тя написа под публикацията: "На изток за седмица, поглъщам всичко“. Певицата е похарчила над шестцифрена сума за двуседмичния престой в разкошния имот.

В четвъртък Кери обяви, че ще участва във фестивала "Global Citizen" - безплатен благотворителен концерт в Сентръл парк в Ню Йорк, в който ще участват също „Металика“ и „Джонас Брадърс“. Тя написа в Туитър: "НЮ ЙОРК, отбележете си календара! На 24 септември се обединявам с @GlblCtzn, за да призова световните лидери и корпорации да овластят жените и момичетата, да предприемат действия за климата и да сложат край на крайната бедност. Предприемете действия, за да спечелите билети за #GlobalCitizenFestival“.

В рамките на събитието на 24 септември ще се проведе и концерт от другата страна на света в Акра, Гана, с участието на Usher, SZA и H.E.R. Но този ден ще бъде не толкова празник, колкото призив за действие за незабавно справяне с многобройните международни кризи, заяви главният изпълнителен директор на „Global Citizen“ Хю Евънс.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дебелата черта

    3 0 Отговор
    Няма нищо, да сложи пред вратата, зли кучета....!
  • 2 Гого

    1 0 Отговор
    Акали ли са на килима?
  • 3 ДА ИЗМЭТЕМ харвардския ГАЛОSHHH

    1 0 Отговор
    Голяма пазва показва, но само на тъмно лилави дава да бъркат вътре...
  • 4 Ще го

    1 0 Отговор
    преживее. Не я мисля точно пък нея.