Last news in Fakti

10 Ноември, 2022 09:47 5 744 20

Феновете бесни на Джаферович заради отпадането на Мирела от "Игри на волята"

  • игри на волята-
  • евгения джаферович-
  • мирела

"Много хитро се измъква всеки път тази Джаферович - болна била, да бе, интригантка!", гласи един от гневните коментари

Отпадането на Мирела от "Игри на волята" след елиминационния сблъсък с Алекса предизвика вълна от коментари в социалните мрежи, голяма част от които възмутителни.

Гневът на феновете обаче, е предизвикан повече от поведението на Жени Джаферович, отколкото от крайния изход на дуела. Причината - фактът, че всъщност именно тя бе изпратена от останалите участници на Арената, само че тя се разболя и затова друг трябваше да отиде на нейно място. Това подразни много феновете на риалити формата, които вече изобщо не вярват на Джаферович и постоянните проблеми, които има.

"Много хитро се измъква всеки път тази Джаферович - болна била, да бе, интригантка!", гласи един от гневните коментари по адрес на жената на Ваня Джаферович. В други пък се казва: "Джаферович я изпрати като агне на заколение", "Пълна актриса си, хитрушке", "Мирела е наивна, а Джаферович - най-хитрата, за мъжете нямам думи".

Да припомним също, че подобно на Мирела, и Валери си тръгна от "Игри на волята", след като Джаферович не успя да отиде на капитанска битка заради тогавашния инцидент с дънерите и смазаните ѝ пръсти. Контузия, която на практика я спаси от елиминационна битка.

Самата Джаферович пък определя Мирела като "безстрашна, добра и войн", като "борбена приятелка". Джаферович сравни Мирела с Янита Янчева, с която се сприятели по време на участието си в Survivor, а впоследствие Янита стана и кума на сватбата на Евгения и Ваня Джаферович, припомня още show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    8 1 Отговор
    Феновете СА бесни на Джаферович

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Маринова толкова си може

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "глоги":

    Който разбрал, разбрал.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Вопще

    4 1 Отговор
    Не знам за кво иде реч
  • 7 Мнение

    26 0 Отговор
    Джаферович ще се довлече до финала схемаджийката с двата си ранени пръста! Мирела отиде на заколение вместо нея, защото Джофрата се престори на болна! Джаферович елиминира и Валери по същия начин и по същия начин спаси кожата си преди това! Заблуденото Мирелче Джофрата го прецака!
  • 8 Дааа

    28 0 Отговор
    Отвратителна лицемерка и манипулаторка е Джаферович.
  • 9 Режисьор

    26 0 Отговор
    Режисьорите накараха Фейгин и Мирела на записа да говорят, че мъжете не са ги защитили да създават интрига.
  • 10 ха ха

    23 0 Отговор
    Мирела се самоизгони чрез слугинажа си към Джаферович.Сама се предложи за капитан защото искаха двете да запазят двата капитански гласа,никой не я насилвал освен Евгения.Продукцията внуши на жените този сезон,че са амазонки и са влезли в игрите само за да пърхат с мигли а мъжете да ходят на елиминационни битки.Да ама НЕ.Всеки е влязал за пари.
  • 11 !!!

    19 3 Отговор
    Не мога да разбера за какво толкова се вдига шум за отпадането на един посредсвен играч като тази Мирела. Много по-силни и достойни играчи си отидоха без много шум. Дали сега ще отпадне или малко по-късно е все тази. Това е състезание с краен победител, който взима определена парична награда и никой не е длъжен да спасява който и да било и да се жертва заради него. Явно продукцията тази година е заложила на сюжета видите ли как мъжете в България са лоши, не защитават жените и не се жертват за тях. Сюжет успешно разигран с Фейгин и Георги, а сега с Мирела и Лефтеров. И разбира се най-дразнещото един сърбин, който показва на българските мъже как трябва да се отнасят с жените и да ги защитават. Накрая ще разбере какъв глупак е бил защитавайки коалицията от две глупави патки завещана от по-глуповатата му жена.

    Коментиран от #18

  • 12 Истината!!!

    19 0 Отговор
    Аз помня в предни сезони и ранени ходиха на битки, а тази Джаферович като дойде време за елиминационни капитански битки и вече два пъти се преструва на болна, за да си спаси кожата и да се довлече до Финала.
  • 13 Джаферовичев

    5 3 Отговор
    Много фенове има тая Джаферович брееей , какво ще стане ако се махне не знам.
    Ще дойде краят на предаването .
  • 14 Трагедия

    10 0 Отговор
    Джеферович е долна лицемерна гад да изсъхне сметайте децата кви ще са ужас кво възпитание мое да даде такъв изрод като пред цяла БГ лицемерничи драматизира лъже интриганства Срам за България никва шампионка не е това това е дебело консуматорско говедо

    Коментиран от #16

  • 15 неразбрал

    3 0 Отговор
    КОЙ ваня, кой женя...ама и вие мисиркоидите ги бъркате
  • 16 СТИГА БЕ

    10 0 Отговор

    До коментар #14 от "Трагедия":

    НЕ СИли спомняте, когато се биха с някаква жена, за да можат децата й да слязат точно пред училищната врата.Ами децата после ше подражават на нея, на кого друг
  • 17 9689

    15 1 Отговор
    Такива като Джаферович не трябва да бъдат на екран.Погледът и издава лицемерие и подлост.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.