Last news in Fakti

24 Ноември, 2022 12:32 7 356 4

Николета се готви за бебе №2? (СНИМКА)

  • николета лозанова-
  • модел-
  • бебе-
  • майка-
  • бременна

Моделът сподели интересни публикации онлайн, което накара феновете ѝ да си мислят, че се готви за бебе

Броени дни преди Коледа Николета Лозанова изглежда е разтърсена от т. нар. "бебешка треска", а публикациите ѝ в мрежата ясно говорят за желанието ѝ отново да държи новородено.

Изкусителната брюнетка все още не е обявила официално подобна новина, но за сметка на това пък прави повече от явен намек за желанието си. Дали не е само желание, а свършен факт или тепърва ще се работи по сбъдването му, можем само да гадаем. Последната снимка, която Ни Ло качи на стори обаче, говори достатъчно красноречиво, пише Шоу Блиц.

Николета се готви за бебе №2? (СНИМКА)

Всъщност, през годините Николета Лозанова неведнъж е споделяла, че си мечтае да има още едно дете. Дали пък точно сега не е времето мечтата ѝ да се сбъдне... С Ники Михайлов вече от дълги години са в сериозна връзка, а малката Никол го възприема почти като баща.

"Готова съм за второ дете и искам да се случи скоро. Липсва ми онази сладка умора от ежедневието, в което присъства бебче. Усещам, че моментът наближава", бе казала тя преди време в интервю.

Николета е майка на една дъщеря - Никол, която е от връзката ѝ с Валери Божинов. Тази година тя навърши 10 годинки.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 !!!

    3 1 Отговор
    Тъкмо онзи ден обсъждахме в компания, че постът шеф на БФС в България ще се направи наследствен и след Голямата Перука ще дойде Малката, който е още по-некадърен и от баща си и ще следват още 20-30 години безвремие и липса на участие на България на голям форум. Оптимизъм беше, че Никито Михайлов няма и той син от Николета. Ама ето сега статия, че май това ще се промени. Ще има 3 поколения Михайлови шефове на БФС :(
  • 2 Тома

    6 0 Отговор
    Знаем кой и храни детето но не знаем кой ще е бащата на второто
  • 3 цербер

    3 0 Отговор
    Приготвя ли се Николета за бебе №2? (СНИМКА) Николета не е ястие!
  • 4 ЯЗЪК

    3 1 Отговор
    А решила ли е КОЙ да й го направи ? Щото Бойко е свободен , заможен и мераклия ! Добра партия би бил.......