Last news in Fakti

5 Декември, 2022 15:49 57 594 159

Журналистът Явор Дачков с унищожителен коментар за Диана Димитрова

  • явор дачков-
  • журналист-
  • диана димитрова-
  • коментар

Думите му буквално режат като бръснач

Журналистът Явор Дачков с унищожителен коментар за Диана Димитрова - 1
Снимка: Facebook

Журналистът Явор Дачков е поредната популярна личност, която изрази публично мнение след шокиращите признания на Диана Димитрова в социалните мрежи, че е била пребита преди години от свой колега.

Думите му буквално режат като бръснач със смисъла си. И логично предизвикаха вълна от коментари в социалните мрежи.

"Акцията на актрисата Диана Димитрова е политическа и няма нищо общо със справедливостта, насилието и прочие. Това стана ясно от несвързаното ѝ интервю по бТВ, което трябваше да бъде нещо като манифест на новопръкналото се движение me too на родна почва. Понеже актрисата е слаба, основните опорни точки в този манифест бяха издекламирани без контекст и несръчно, което издаде и замисъла. На въпроса: "Защо сега?", жената си каза в прав текст, че е лице на кампания. Преди години Димитрова не е подала жалба в полицията, нито си е извадила медицинско свидетелство, което би било напълно логично с оглед на справедливостта и съдебните процедури. Този случай се вади сега, защото в него има замесено известно име, за да привлече медийното внимание. И това не е просто буквално подражание на американските ексцесии след Харви Уайнстийн. В последните месеци Европейската комисия и останалите европейски институции отпуснаха огромни средства под претекст за борба с домашното насилие, а всъщност за пропаганда на джендър идеологията", пише той.

И още: "В последните месеци имаше и нова резолюция на ЕП, която с императивен тон подкани всички европейски страни да приемат Истанбулската конвенция. В речта на новоизбрания председател на ПЕС Стефан Льовен, която произнесе в Берлин преди два месеца, приемането на Истанбулската конвенция от всички страни членки на ЕС бе посочено като основен приоритет. Очевидно е, че натискът се засилва, а по интензивните публикации в определени медии се вижда, че и парите са започнали да пристигат. Слабата актриса, която са избрали за лице на този натиск, е пионка в големия план и нейните изпълнения трябва да се гледат единствено в тази светлина. Сълзливите истории в медиите са средство за прокарването на съвсем различни от справедливостта цели. А за да има справедливост в конкретния случай, ще трябва да чуем и другата страна. Както и какво е провокирало това отношение. Това, което съм чул по този казус, е потресаващо и слабата актриса трябва да е доволна, че се е разминала леко (ако ще си говорим с недомлъвки). Новината за мен тук е, че Истанбулската конвенция се завръща с нова сила, по-агресивно и по-лукаво отпреди, защото ще ни приложат всички отвратителни образци на пошлата американска медийна вулгарност, паразитираща върху късосъединителните емоции на публиката, вманиачено занимавана от същите медии само с долницата на човека и разпалваща най-отвратителните инстинкти без грам критичност към поднесените сюжети и никакъв интерес към истината. С две думи - няма мърдане. Боя се, че сме заклещени, но се надявам, че здравият български скепсис този път ще се прояви за добро", добавя Дачков.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 612 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    69 293 Отговор
    Думите му буквално режат като бръснач със смисъла си. ЩЕ ГИ ВЗЕМА ТЕЗИ ДУМИ ,ТА ДА СЕ БРЪСНА С ТЯХ.

    Коментиран от #116

  • 2 Илия

    157 538 Отговор
    Ти ли ще си морален съдник бе?Национален предател продал се на путинския фашистки режим.

    Коментиран от #11, #15, #19, #31

  • 3 щурецъ

    105 328 Отговор
    Понеже актрисата е слаба, .............Отказах се да чета по-надолу!

    Коментиран от #24

  • 4 Дачков руско мекотело

    155 507 Отговор
    Др Дачков е на хранилка при Путлер. Да стяга чамадан и при Рашките, да си живее при неговия идол. Аман от руски мекерета.

    Коментиран от #65

  • 5 Точен

    646 111 Отговор
    Абсолютно точна оценка на всичко случващо се и това, което предстои да се случи в страната ни. Браво Яворе!
  • 6 Гост

    214 7 Отговор
    Някой гледал ли е филмът Obsessed (2009), с Али Лартът и Идрис Елба? Още не вземам страна в този случай, но е интересна и другата възможна гледна точка.
  • 7 митутурутки

    461 49 Отговор
    Доста е прав! Слаба актриса, митутypтка!
  • 8 ДДРОнег

    441 37 Отговор
    Не оправдавам побоя, ако го имало изобщо де, над тази непозната за мен "актриса" ...
    Но и не го заклеймявам !!!
    Всеки мъж и всяка жена знаят, че има случаи, когато някой заслужава такова отношение - физическа саморазправа ! Хора сме и нервите ни не са стоманени , ако сме предизвикани - отвръщаме , кой словесно, кой физически !
    АКкво точно е станало, не се разбира все още, аккто и кой точно е т.на. "насилник" !
    Та ако наистина тази "актриса" е заплашила детето на Вегов, както излезе такава информация, то насилник е точно тази "актриса" и боят й е най-малкото !!!

    Коментиран от #23, #54, #123

  • 9 Явор ли

    90 343 Отговор
    Този е отвратителен..!
  • 10 Читател

    476 64 Отговор
    Абсолютно съм съгласен с Дачков браво
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Мими

    517 20 Отговор
    Защо тази актриса не казва причината предизвикала тази агресия? Има нещо много нечисто в цялата история !
  • 13 володя

    57 222 Отговор
    Дачков е един от най-услужливите журналистина ДпС. Аз лично много го харесвам!

    Коментиран от #87

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Шадола

    286 22 Отговор

    До коментар #2 от "Илия":

    Петата колона получихте ли грантове за да пропагандирате за джендарството.
  • 16 Психиатъра

    234 13 Отговор
    Джендарите живеят кратко природата ги е осакатила.
  • 17 Цанко

    305 31 Отговор
    Един да каже нещо вярно
  • 18 Лошо

    262 22 Отговор
    Яд ви е че се казва истината нали, щом споменаха джендърите и веднага скочихте. Разпада ви е близо.
  • 19 Иди на лекар!

    280 24 Отговор

    До коментар #2 от "Илия":

    Какво общо има тук...режимът на Путин,с наглата джендърология...?!Аха,ясен си ми...- ти просто си от другият бряг ...!
  • 20 Тоя по едно време

    41 156 Отговор
    Не беше,ли женен за баба си

    Коментиран от #131

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    316 11 Отговор
    Поредната "СПОМНИЛА СИ", че е употребена и населена ❗
    Не искам да вземам страна и да съм съдник , но
    - не си извадила медицинско , защото предпочела кариерата ,
    - а дали не е гримирана сега, заради кариерата,
    - в началото "бях пребита пред 30 човека на снимачната площадка", а после "последваха го в стаята и там ..."
    -не посмя да каже кое е предизвикало агресията , дали наистина не е замесила съпругата и детето
    🤔🤔🤔

    Коментиран от #26

  • 23 Гост

    244 7 Отговор

    До коментар #8 от "ДДРОнег":

    Без връзка с този случай, но в духа на темата искам да споделя лично мнение, с което не ангажирам никого. Става въпрос за многобройните случаи на насилие, за които последните години се гърми в медиите на запад, че и нашите ги отразяват тук. Има една група дразнители, която вечно провокира, а после се предрешват на жертви. Дразнителят може да е мъж, може да е жена. Няма полова закономерност. Дразнителите си набелязват някой, който не си трае много, много има авторитет пред околните и винаги е или паралия, или с положение. Започват много пресметливо да го атакуват с непрестанни провокации и дори стигат до крайности, като си позволяват да излязат от рамките на доброто поведение, общоприетите норми и дори на границите, на личното пространство на другия (жертвата). И този системен тормоз трае упорито, докато не получат шамар или тупаник и тогава се почва: От неуморни, нападателни хиени се превръщат в многострадални жертви с миловидно изражение и крещят с пълен глас, как са били малтретирани, смазани, пребити и т.н. В САЩ адвокатите-хиени правят милиони от такива, а напоследък излезе и друг начин да печелят пари - като набарат някое известно моме, която на младини е преспала с някой, който ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - никога не е някой бедняк или посредствен, а винаги е паралия и известен. И само да се окаже, че са преспали след пиянска вечер, било то и преди 20 г - БУМ!!! - моментално е била изнасилена и той се е възползвал от нея. Заради такива подли и подмолни номерца, истин

    Коментиран от #28

  • 24 антрашпиц

    229 12 Отговор

    До коментар #3 от "щурецъ":

    Аз лично,за пръв път я чувам.Тя не е слаба, а незнайна актриса......
  • 25 Гост

    278 1 Отговор
    Заради такива подли и подмолни номерца, истинските случаи на насилие над жените попадат под булото на съмнението, което пречи на истинските жертви да получат състрадание от другите и възмездие от правосъдието. Колкото до този случай, с тази актриса - има си следствие, прокуратура и т.н., които да докажат дали, или. Още повече, че някъде пишеше, че имало свидетели - колеги.
  • 26 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    22 6 Отговор

    До коментар #22 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    ПОСЛЕДВАХ ГО
    / изв. /
  • 27 Наката

    195 7 Отговор
    Една театрална сврака,занимава всички трезвомислещи в страната със своето неясно и мъгливо бъдеще,както и с ашладисването си с пет годишна давност!Радвай се моме,че няма филизи и клонки от времето на разтворените крака!Малко по Холивудски,но точно по новия Шенгенски параграф,наречен бой,еввааан и корупция!
  • 28 Гост

    49 6 Отговор

    До коментар #23 от "Гост":

    Коментарът ми не се публикува в пълен размер, затова добавих втората част в коментар 25.
  • 29 Никой

    43 208 Отговор
    Дачков, вие сериозно ли ни пробутвате този пасквил.Надявам ,се ,че не пошляпвате женицата до вас.Но лицето и злобата в него ме безпокои,дано да греша. Доста катарзиси претърпя и се притеснявам,че получи раздвоение на личността.
  • 30 Нострадамус от Злокучене

    63 171 Отговор
    Явор Дачков е дискредитиран,като журналист.Човека е "трол",поръчков плювач и каквото още се сетите отрицателно за него.Актрисата е от посредственото поколение "актьори",а по същество халтураджии с каквито се напълни медииното пространство.Но,това не оправдава написаното от Дачков.В случая,той се явява един клюкар,който се опитва да омаловажава едно престъпление,каквото се явява побоят на бездарният Юлиян Вергов над въпросната Диана Димитрова.Да почнем от там,че не е "голямо геройство" да пребиеш жена,независимо с какво го е засегнала.Според запознати,казала е обидни неща за дъщерята на Вергов.Въпросният Вергов е противен,арогантен и нагъл тип,който е "мачо" само за пред камера,а всъщност е един жалък комплексар и мъж под чехъл.Като се опира на срамната сцена,Дачков прави някакви генерални изводи за световна конспирация в която е въвлечена въпросната актриса.Ако не беше тъжна,цялата тази история,подобно на бездарен български филм с бездарни актьори,като Вергов и Димитрова,щеше да смешна.Като включим и Явор Дачков,цялата история заприличва на фарс.

    Коментиран от #113

  • 31 боил

    34 64 Отговор

    До коментар #2 от "Илия":

    Няма да се разберем така ! За Путинистите , евроатлантиците са фашисти !
  • 32 Леле мале

    182 12 Отговор
    Защо няколко пъти едно и също лошо й се случва на тази актриса? С какво е провокирала такава агресия? Явно не е за нищо. Както е казал народът ни "Каквото почукало, такова се обадило". Не я харесвам тази актриса. Според мен това, което приказва в момента е да напомни за себе си по някакъв начин. И да не си криви много устата като говори, че ще погрознее още повече.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 мдааа дааа

    121 6 Отговор
    Ами виновно е лицето "Х"...
    Виновно е защото си е оцапало инструмента с тоя бАклук...
  • 35 истина една

    180 21 Отговор
    Каква прилика със Зеленски - слабите актьори правят всичко възможно, за да бъдат забелязани - - той винаги говори за "първата линия на фронта", а винаги е само в бункера и актьорства, а тя - сега се сети да се бори срещу насилието, случило се преди 5 години, защото иска най-после да бъде забелязана.... актьори...но слаби. Другите нямат нужда от това.
  • 36 Когато

    169 4 Отговор
    Когато някой чака УДОБЕН момент да каже дадена истина,нещата вече стават много,ама много съмнителни.
  • 37 2244

    174 10 Отговор
    Ако е вярно това, което се пише, че е намесила и дъщеря му, заслужила си е боя. Актрисата е много неадекватна. Сетила се след 5 години да търси справедливост. Или си търси внимание?

    Коментиран от #43

  • 38 Фанфан

    29 111 Отговор
    Този е педал и мрази всички жени. Ето отговрът. Между другото тоя същия езно време беше запален седесар и КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ БАБИЧКИ ГО ПСУВАХА...Какво стана та мина от другата страна....Може би са намесени големи суми пари.

    Коментиран от #41

  • 39 МАЛКА пенсИЯ

    10 27 Отговор
    МИ ДА БЕ СТАНАЛ,,БРЪСНАР.
  • 40 НикогаПовечеСДС-Чума

    97 13 Отговор
    След 30годошното опростачване на нацията,чието начало постави СДС-Шайката и провеждано под зоркото око на шпионите от Козяка,няма начин да няма такива"актриси", като тази уфсъ.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Do38;Kоп€у€

    73 12 Отговор
    Аз пък съм сигурен,че ти си заченат на автомагистрала и че си лакираш ноктите преди да излезете на пл."Mакедония",а не Дачков .
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 кака Сврака

    135 11 Отговор
    Бях там.Това женче Дияна сама предизвика всичко това.Никой нормален човек не би издържал на нейните истерични изцепки.Защо госпожицата не каза какво е предизвикало Юлиян? Шикалкави и се държи като щипана мома.Малко и е боя.Демон в женска кожа.Като не може да задържи мъж започва манипулацията.Всичко ще си дойде на мястото.
  • 45 ДОСТ

    14 91 Отговор
    ТОВА МОМИЧЕ БАЩА НЯМА ЛИ? АКО БЕШЕ МОЯ ДЪЩЕРЯ ДОСЕГА ТОА НАСИЛНИК С ЧУК ЩЯХ ДА ГО БИЯ. И ОТГОРЕ НА Е ЖЕНЕН. АБЕ НЕМА ДЪРЖАВА. ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ.

    Коментиран от #62

  • 46 ДОСТ

    15 64 Отговор
    ТОВА МОМИЧЕ БАЩА НЯМА ЛИ? АКО БЕШЕ МОЯ ДЪЩЕРЯ ДОСЕГА ТОА НАСИЛНИК С ЧУК ЩЯХ ДА ГО БИЯ. И ОТГОРЕ НА ТОВА Е ЖЕНЕН. АБЕ НЕМА ДЪРЖАВА. ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ.

    Коментиран от #66

  • 47 Жената е била насинена,

    21 110 Отговор
    внесто да получи малко съчувствие, получава някакви обиди, злобни оценки и ехидна насмешка на един откровен женомразец. Това не е остро, това е тъпо. Тъпо, като един известен обувен артикул.

    Коментиран от #85

  • 48 Явор обича бабета !

    21 77 Отговор
    Това му е мурафета !
    Грозните мъже са комплексари !
    При този индивид много ясно си личи !
  • 49 Сик

    25 90 Отговор
    Браво. Още един мъж дето си мисли , че не е престъпление да се бият жени и че това е изконно мъжко право и проява на мъжество. Ама това си идва от семейството и възпитанието, а не от налагането на някакви закони да преборят неандерталското отношение на някои субекти.

    Коментиран от #147

  • 50 Дачков е дебил русофил !

    25 85 Отговор
    Отвратително насекомо !
  • 51 Миглена Ангелова Ангелова

    20 85 Отговор
    Явор е много грозен!
    Затова налита на възрастни жени!
    Там да му излезе късмета!
    Срамота!
  • 52 Роко

    77 4 Отговор
    Хората са казали - където си вадиш хляба не си вади онаа работа.Тъжно но вярно.
  • 53 Божеее,

    15 54 Отговор
    Как не те е срам,н.ещ.а.с.т.н.и.ко?!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Тоя путинист гнусен

    22 77 Отговор
    Махнете го тоя нещастник

    Коментиран от #74

  • 56 Баба Ве Це :

    20 62 Отговор
    Яворчо! Обади ми се,баби !
  • 57 Такаааа...!

    121 3 Отговор
    Не одобрявам насилието , под каквато и да е форма ! Но и аз гледах прословутото интервю по БТВ и нещо не повярвах на тази "актриса" . Монетата винаги има две страни . Ще кажете, каквото и да е направила , боят не е решение. И да така е но , ако е вярно че тя е провокирала това насилие с психологически тормоз , тогава се чудя кой е насилника? Защото освен физически има и психически тормоз! За това не си е извадила медицинско и не е потърсила помощ!

    Коментиран от #106

  • 58 Борисова

    93 10 Отговор
    Съгласна съм с мнението на г-н Вачков.Сега ли се е сетила....., говореше несвързанои въобще......
  • 59 като му чуя името на тоя...

    17 62 Отговор
    тоя е от 4000-ците дето лъжат хората през целия преход и дори и "добър ден" да ти кажат, трябва да се огледаш дали не е нощ. Толкова много са лъгали.
  • 60 Баба Яга

    64 11 Отговор
    Малко и е било !
  • 61 Така или иначе

    80 8 Отговор
    Дачков е прав.Все по долни,пошли и платени неща ще виждаме."Великата популярност" и лошата реклама този път може да заличи нечии физиономии.Дали?Рут и тя там...
  • 62 Аз пък

    63 4 Отговор

    До коментар #45 от "ДОСТ":

    първо щях да я питам защо е отнесла кютека и после да преценявам кого да бия. Слава на Господ, пазил ме от такава дъщеря.
  • 63 Свети Марко Тотев

    23 3 Отговор
    Веднъж вече го заявих,че жена и змия не се удрят дори и с цвете и поясних защо,защото хапят.
    Светиня ми не съм налагал жена в живота си освен веднъж когато Света Мария Ямболска отнесе един свят добър тупаник за това,че ме захапа безпричинно отцепвайки ми един бая як шамар като изневиделица.
    Даже и Диана като Богиня на лова и Тя понякога безпроблемно удря и по-едър дивеч но и при Нея се случва ранено едро животно в своята предсмъртна агония да ритне Богинята я по Божествена муцуна,я по Божествения и задник.
    Така е при Светиите и Божествата.И при хората е така когато се изживяват като Светии и Божества.

    Коментиран от #117

  • 64 Браво, Яворе!

    87 14 Отговор
    Точен коментар. Момата не си струва да я анализираме. Елементарно поведение.
  • 65 да да

    64 7 Отговор

    До коментар #4 от "Дачков руско мекотело":

    Ти що не пиеш хапчета..Все ти се вижда Путин след всяка чашка..Много си зле..
  • 66 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    43 4 Отговор

    До коментар #46 от "ДОСТ":

    Значи ТИ оправдаваш себе си , заради дъщеря си ,
    но не оправдаваш НЕГО , ако го е направил заради дъщеря си❗
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 аз съм жена, но

    69 6 Отговор
    няма да застана на страна на треторязрядна проба артист, сега след толкова години, малко е нелепо и неу уместно, май само за нейна цел!Преди празници, да въртим подобни лични, грозни неща е нелепо, не трябва да ни занимават с подобни неща, навсякъде в колектив има подобни грозни неща, скандали, скарвания, но не се занимава обществото, още по-малко, ако претендирате за култура и сте публично известни "само Вергов" е недпустимо, дамата не съм я чула, до този скандал!Противно е!
  • 69 Иван Радоев

    66 14 Отговор
    Абсолютно е прав Дачков
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Вижте му физиономията на тоз....

    15 64 Отговор
    Руски тъпигьоз....
    Не е Явор ! А е чвор !
  • 72 Лина

    69 2 Отговор
    Аз съм против насилието във всичките му форми. Проследих цялата история, разказана в пресата.Защо госпожицата не каза цялата истина по БТВ?! Когато човек каже А, трябва да каже и Я. Не всеки човек може да понесе толкова много провокации, колкото са описани. Когато човек има подобно отвратително държание, ще си търпи последствията!!!
  • 73 Антифашист

    41 7 Отговор
    За Байгън нищо не казаха, ще го разследват ли, ще го съдят ли, дето е Ч. У. Ка. Л щерка си под душа, или това влиза във възпитателнието на младите в евроатлантическите ценности, в които явно влиза и практикуването наИнцеста... Щом дъртияДемент не е в затвора... ЗначиИстан булката конвенция действа

    Коментиран от #77

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Дачков!

    13 54 Отговор
    Не ти ли стигат дърти баби....
    Ами правиш и гнусни коментари....

    Коментиран от #78

  • 76 аха

    10 60 Отговор
    И този псевдожурналист се "качва" върху скандала с цел да привлече внимание и да си качи рейтинга. Няма значение какви са фактите, той вече "издава" присъда.

    Коментиран от #83

  • 77 Хайл

    46 2 Отговор

    До коментар #73 от "Антифашист":

    Истамбулската действа избирателно-бай дън не е виноеен,харви уайнстин е виновен защото не е чукал децата си.Диана Димитрова къде СПА 5 ГОДИНИ??? Сега ще се появят Йоана Буковска,Силвия Петкова....ТРОСТОТУТКИ СЪР,ОТ ЕФТИНИТЕ /не от евтините/
  • 78 Хайл

    14 1 Отговор

    До коментар #75 от "Дачков!":

    Ти да не му свети
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Някой

    72 6 Отговор
    Тази Диана Димитрова, която навремето е използвала проверен начин да стане от начинаещ актриса в нещо повече и не е успяла, говореше доста несвързано на интервюто и някак остави впечетление, че не си вярва много в това, което говори, сякаш преразказва събитие на което не е присъствала. Историята е съшита с бели конци и според мен някой сега, след 5 години, умело се опитва да я използва За мен провокацията на тази отхвърлена жена и слаба актриса са по-притеснителни, отколкото предполагаемата реакция на Вергов. Вербалното насилие на тази жена е също НАСИЛИЕ, което е породило някакъв вид реакция.
    Да би мирно седяло, не би чудо видяло......
  • 81 Джордже Балашевич

    56 7 Отговор
    Един българин с "топки"! Когато гравитираше около Костов, не те харесвах, НО, промяната е очеизвадна. Все повече българи трябва да вземат пример от теб, и да се събудят! Браво, Дачков!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Вирус

    35 3 Отговор
    Тая неизвестната как сега се сети че е насилвана намирисва на онея бомера нали ги знаете хахаха
  • 85 Ела

    51 5 Отговор

    До коментар #47 от "Жената е била насинена,":

    Ако показваш съчувствие към всеки, който разкаже сълзлива история без капка доказателства, си много наивен. Снимки се манипулират адски лесно. А питал ли си се защо не е отишла в полицията, а си е направила снимки? Ако е нямала намерение да огласява случая и се е страхувала за кариерата си, защо са й тези снимки? Защото това е било планът от самото начало. Малко здравословен скептицизъм няма да навреди. И не всеки, който плаче, е жертва ...
  • 86 Тгатева

    39 4 Отговор
    Заради такива евтини актриси като тая хората претръпват към страданията на истинските жертви
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Защо пък да не наритаме Дачков?!

    13 33 Отговор
    Аз предлагам щом Дачков няма проблем с това, да поканим Вергов да го изрита и него така! Също и всички други, за които е ок и нямат проблем - ми нека Вергов си ги рита и тях бе! Дачков е едно ла у но, и го доказват епитетите към актрисата. Всъщност слабия си ти - като журналист и най - вече като човек! Пълен нещастник! Да ти организираме ритане от Вергов , а Дачков? Интересно ще е Юлиян да коментира ако някой изрита така щерка му дали ще му е добре! Това ли Дачков е доказателство че не си Дженифър!?!?!? Кретен такъв!
  • 89 Защо пък да не наритаме Дачков?!

    9 33 Отговор
    Това ли е доказателство, че не си джендър? Да риташ в лицето? Искам да изритам Вергов в мутрата проста!
  • 90 Любица

    4 5 Отговор
    Внимавай какви ги говориш - ще има пляс-пляс... водно колело
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Изидор

    11 35 Отговор
    Абе - на тия дето са комнетирали колко била неадекватна - искате ли да ви наритаме и вас и да ви пуснем да говорите? И след като е имало цяла седмица телефони и прокуратура и обяснения и както каза , че не е спала - искам след такъв психически натиск да ви видя вас колко ще сте адекватни! Трябваше да внимава какво и как го казва, за това се получи така. А дачков е олкова елементарен и тия дето му се връзват са още по-елементарни! Какво представление те гони - като това си беше човека, който разказва неговата история? Точно защото не игра се видя какво е състоянието й! Вие давате ли сметка за психическия натиск?!?!? Елемнатрни душици! Или гледате само сеира и скандала,а? А дачков е от тия нескопосници - дето вичко изкривява както му изнася! Типичен джен дър!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Боян

    11 31 Отговор
    коментара е унищожителен за самия да чков и фа кти! Показва колко сте елем нтарни и ог раничени! Про фани!
  • 100 Дени

    10 32 Отговор
    Всъшност какво значение има името - дали е юлиян, драган петкан? Насилието е наисилие! В момента да чков го продължава! Написаното от него е като ритниците и тия , които коментират в негова подкрепа - и те са насилници! Но емелемнатрни хора няма как да го разберат! да чков е ви вкарва в една много порочна схема! Лично аз плюя отгоре му!!! Само това заслужава!
  • 101 Гост

    29 1 Отговор
    Прав е за едно...трябва да се изслуша и....другата страна...

    Коментиран от #146

  • 102 Лени

    7 32 Отговор
    Другата страна бих я слушала , ако първо Диана го изрита в аурата. Иначе за какво да му слушам оправданията. Че и на всичко отгоре е продължил да заплашва!!! Наглост!
  • 103 Лени

    5 14 Отговор
    В суратя имах предвид да го изрита
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Истини

    8 34 Отговор
    Колко жалко, че има толкова хора , които подкрепят дачков ? Вие кога изгубихте способността да виждате истината в очите? Само го вижте Вергов и ще ви е ясно на какво е способен ! Истината има ли давност? Само едно медицинско ли определя дали е имало действие? Е това истинското джен дърство! Да се правиш на утка, когато ти изнася! И в тоя ред на мисли Дачков и Вергов и всички дето смятат, че са прави са си баш дженд ъри! Като ми изнася истината няма значение, а? Ахти смешните хорица!

    Коментиран от #110

  • 106 Знайко

    35 2 Отговор

    До коментар #57 от "Такаааа...!":

    :)....една симпаична, която твърди ,че е насилена, но вече трудно си спомня кой и кога....аре няма нужда! При се получи обратното- първо гледах видеото на киро брейка по темата и после влязох да видя коя е тай наглата , дето вика на лицето Х- ако не мога да правя любов с теб, ще правя любов с дъщеря ти! В общи линии се E БОРИЛА ЗА ЛЮБОВТА си и за ЗАДОВОЛЯВАНЕ НА ЕГОТО си. Кво не е ясно- нимфоманска схема в зародиш! Обърнете внимание- дамата е лице на кампания и като я питаха каза- ами защо сега, защото сега е момента да се говори за това....дрън дрън. ВЗЕМИ ТИЯ КИНТИ И НАЦАПАЙ НЯКОЙ ОТ МИНАЛОТО ТИ КОЙТО НЕ ТЕ КЕФИ,само гледай да е по- ИЗВЕСТЕН!!! Ето как грантовете ни карат да се караме ,кой крив ,кой прав а в това време ни гърбят в гръб! Дачков беше платена подлога, но сегашните му изяви са като на човек, който няма нужда от чужди кинти.
  • 107 Знайко

    36 3 Отговор
    четох ,четох,,,то много защитници на онеправданите принцеси, които са разочаровани ,че са го лапали безплатно! Като ще е така- поне да има някакво възмездие! Еваала! Първо викаме - ами по-добре кариерата, ще преглътна но ще имам кинти, после- ауууу, вече съм известна, сега ще потопя насилника си и
    ще наскубя кинти! ...5 години по-късно, точно ,когато има кампания....колко удобно за ВАС! Аз пък си слагам статията в отметки и ще се връщам да давам минуси на всички , които пропагандират джендър пропагандата!
  • 108 избирател

    6 17 Отговор
    независимо кой какъв е , боят е насилие , боят го правят слабите , болните психически хора , те и затова като убият някого казват , че е психопат : в случая кой да упрекнем - битият на когото нанасят дълбока травма за цял живот , или насилникът , който бива оправдан????
  • 109 Читател

    23 9 Отговор
    Добра статия на Дачков. Време е да подхване и платените кучезащитници.
  • 110 Буха ха

    8 4 Отговор

    До коментар #105 от "Истини":

    Я качи твоя снимка та да ни стане ясно на какво си способна.

    Коментиран от #140

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Пошъл коментар на комплексар

    6 27 Отговор
    Дачков! Намери си някое бабе!
    Или си голямо шубе!
  • 113 Бай Иван

    8 2 Отговор

    До коментар #30 от "Нострадамус от Злокучене":

    Разбираш ги нещата, дълбок си като котешки гъ сс :)) Коги земеш за четеш повечко може да станеш и по-дълбок коато гъ сс на куче от 3локучене примерно.
  • 114 Баба Ве Це

    5 21 Отговор
    Яворчо! Чакам те! До пилоните на НДК!
  • 115 Йо Несбьо

    26 3 Отговор
    Ако Истанбулската конвенция бъде приета, считайте това за края на българския мъж! Уж желанието е само насилниците да страдат, но в действителност жените получават неограничени права. Какво ще стане при сигнал от уж приятелката, че вие вкъщи я биете?! Достатъчно е да се посини умишлено и да монетизира провлеченото съчувствие, за да ви остави без кариера и работа примерно.

    Коментиран от #132

  • 116 SDEЧЕВ

    6 24 Отговор

    До коментар #1 от "глоги":

    С ДВЕ ДУМИ ,МОМИЧЕТО Е ДЖЕНДЪР И САМО Е ПАДНАЛО ПО СТЪЛБИТЕ И СИ Е РАЗБИЛО ФИЗИОНОМИЯТА. БРАВО ДАЧКОВ ТИ СИ ГОЛЯМ ЕРУДИТ
  • 117 Йо Несбьо

    26 0 Отговор

    До коментар #63 от "Свети Марко Тотев":

    Насилието не е само над жени и има много форми, но жените са по-миловидни и разбира се, винаги се нуждаят от закрила. Такива са стереотипите, за съжаление. Просто обществото е убедено, че на жени не се посяга и те своеволно плюят, кълнат, обиждат, клеветят... Един мъж ще го набиеш, заради жената всички ще те гледат накриво.
    Личният ми опит с жените - съскат, плюят като змии, крадат, злословят и мъжът се чуди как да се отърве... Дори една ме беше нападнала - удари ме, наплю ме и избяга да я видят отвън, че я бият. Собствената ми майка не ми повярва, че "момичето" ме е ударило 🤣😂😂🤣🤣. Обществото не може да свикне с такава мисъл...
  • 118 до Дачков

    6 27 Отговор
    Ти нямаш думата , може и така да е както си написал , но ще останеш в историята като поддръжника на терориста и диктатора путин , и да твоят любимец "рационалиста" путин изгуби вайната !
  • 119 Христина

    10 32 Отговор
    Г-н Дачков, за пореден път разочаровахте много, много хора!
    Срам за Вас!
  • 120 истински българин

    36 5 Отговор
    Напълно подкрепям казаното от Явор Дачков. Но то си е ясно отсамото начало! Траяла 5 год..и в подходящия момент...опаааа...айде и ние да направим едно me too..щото нали..."как ще ги стигнем американците"... Пфу ! Гади ми се от вас.....
  • 121 уффф, пишман журналя!

    5 25 Отговор
    Какъв "бръснач" бе, тоя е пълен каиш.
    Да не би подбралия името на статията да е за мъже да пребиват жени по каквито и да било причини??!
  • 122 Вибратор

    31 5 Отговор
    Много е прав Дачков, браво! Целта е да приемат Истанбулската конвенция и тук
  • 123 Ггтжг

    5 23 Отговор

    До коментар #8 от "ДДРОнег":

    Поредният русофил фен на БС(К)П

    Коментиран от #125

  • 124 Радостин

    29 5 Отговор
    Целта на цялата тая акция е така наречената "актриса" да спечели малко слава и пари. В САЩ има редовно такива случаи, в които актриси се оплакват от режисьори, или от свои колеги за да се натрупа слава около тях или да приемат някой закон заради тях
  • 125 пеперудо

    24 1 Отговор

    До коментар #123 от "Ггтжг":

    това е поредната пеперуда от групата на шаро от ЛГБТ дружината която нон стоп троли под всяка статия все едно да каже че са го е..б....... преди година ама му е било хубаво какво общо има сега бсп която потъва ма пеперудо волна .и тази супер известна актриса за която не бях чувал сега се обади след 5 год .да да да уникална медия бтв
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Дойче Дезинформеле

    13 2 Отговор
    Основните проводници на това течение или идеология във тази сдухана медия са псевдожурналистите М. А.танасова и ге.ят Джам.базов
  • 128 Джоко Росич

    16 6 Отговор
    Тая лъже, никой не я е бил. Защото е грозна, а както е известно никой не бие грозни жени. Бият се само красивите жени, защото само те създават интриги и стават повод за разправии и побоища.
  • 129 А жертвите

    19 2 Отговор
    на лъжливи обвинения за домашно насилие какво ги правим?
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Некой си

    1 15 Отговор

    До коментар #20 от "Тоя по едно време":

    На баба Кулезич бе тъпкача...

    Коментиран от #150

  • 132 да питам

    3 10 Отговор

    До коментар #115 от "Йо Несбьо":

    Абе..че ти па къде виде у България мъже бе...ако имаше мъже , сега знаеш ли къде щеше да е тая държа..пардон- територия???
  • 133 таратанци

    4 12 Отговор
    О, платените тролове седят и пишат, здраво! Ела юлиянчо да ги посриташ малко - кефи ги, да знаеш! Те нямат проблем с това! И дачков ще приглася колко са некадърни! Еййй големи сте из роди бе! Там един отворен - ти що не си качиш твоята снимка да те видим колко си стока?
  • 134 Дачков е руско плужече....

    5 21 Отговор
    Мазен и долен, много подмолен...
    Театър"СОФИЯ".
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Дианче! Дръж се моето момиче!

    6 22 Отговор
    Насилника винаги си намира майстора!
    Миглена Ангелова Ангелова.
  • 137 Дачков марш Веднага в Русия !

    6 25 Отговор
    Тука не ти е мястото !
  • 138 Ерик

    20 3 Отговор
    Прав е Явор. Приятно вспомнить, си казала една недооправена, неизвестна артистка, която междувременно почнала да захлебва в НПО.
  • 139 Гого

    16 0 Отговор
    Не отричам, че насилници има сред мъжете (повече), но и сред жените. И насилие е не само физическото, психологическото насилие може да има по-трагични последствия- склоняване към самоубийство, наркозависимост, кражби и др. Така че насилието трябва да бъде заклеймено. Нямам против Истанбулската конвенция, но насилие, пак повтарям, има не само срещу жени! А това сякаш е пропуснато...
  • 140 таратанци

    1 8 Отговор

    До коментар #110 от "Буха ха":

    Я да видим ти каква стока си? Като предлагаш - първо ти покажи.
  • 141 истината

    17 2 Отговор
    Да, мъже, които са разведени с деца могат да признаят, че жените (заради дадените им почти неограничени права) оказват психическо насилие към бившите си съпрузи, действайки чрез децата. Не е ли психическо насилие един мъж да не може да види децата си и това да му бъде разрешено само ако "бившата" благоволи? Такъв мъж лесно може да деградира, което е и тайното отмъщение на някои "лъвици". Това разглежда ли се в ИК? Докога ще е така? Мисля, че трябва да се търси наказателна отговорност от съпруг/а , когато си позволява да забрани среща между децата и родителят (бивш съпруг, но завинаги -родител)

    Коментиран от #142

  • 142 таратанци

    3 14 Отговор

    До коментар #141 от "истината":

    А е пич - нерде Ямбол, нерде Стамбол? Като имаш казус - излизаш пред всички с името си. Сега какво смесваш двата случая? Прав си, въпроса е - дали в тоя случай "ощетения" тръгва да раздава шутове или пък другата страна , която не дава децата! Пак измествате фокуса! Има много нечестни неща, практики и какво ли не- ама ходиш ли да раздваш шутове? Че и да продължаваш да заплашваш и да се вузползваш от това ,че си известен и имаш позиции в гилдията? Какъв пример се дава? Как реагира обществото? Плашещо е ,че въобще има такива, които защитават Вергов! Ок - може Димитрова да не е била коректна, ама той що не излезе пред всички да го каже , а като лалугер в коридора с шутове,а? Ей това е главния въпрос! И че независимо какво те провокира - не може да реагираш като раздаваш шутове! Каквото и да е! Нищо не те оправдава! абсолютно нищо! Това е личност, която е известна, служи за пример, за подражание! Плашещо е, че толкова хора не си дават сметка за това! Не си дават сметка за цялата ситуация! Гледат я по най-плосък начин. Ако в тоя вергов има капчица достойнство - ще излезе и ще се извини публично!

    Коментиран от #145

  • 143 Българин

    4 15 Отговор
    По -известен като Явор Слагачков
  • 144 Майтапи

    16 1 Отговор
    ПРЕДИ 5 ГОДИНИ ОЩЕ Е СТАВАЛА.СЕГА ЗА НИЩО НЕ СТАВА.САМО ЗА ХОНОРАРИ ОТ ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО.
  • 145 Кога

    9 0 Отговор

    До коментар #142 от "таратанци":

    най-после и провокацията ще се криминализира и въздава справедливо?
  • 146 Другата страна

    12 1 Отговор

    До коментар #101 от "Гост":

    сега трябва да доказва, че няма сестра... В гнусно временце живеем
  • 147 Браво

    14 0 Отговор

    До коментар #49 от "Сик":

    Още една жена дето си мисли, че психо-тормоза и провокацията не са престъпление и че това е изконно либерастко право
  • 148 ИВАН БУМЕРАНГА

    15 0 Отговор
    ПУТИН НЕ Е ИЗМИСЛИЛ ИСТАМБ.КОНВЕНЦИЯ,АМИ ТАКИВА КАТО ВАС ФАШИСКО АМЕРИКАНСКИ ПРОДАЖНИЦИ.ВИЕ НОВИТЕ ИНДИАНЦИ,КАКТО ПЪРВИ АМЕРИКАНЦИ СА ПРИМАМВАЛИ МЕСНОТО НАСЕЛЕНИЕ С СЧУПЕНИ ОГЛЕДАЛА.ПРОДАЖНИЦИ.
  • 149 Тая разпенена пи*ка

    15 0 Отговор
    ...се е държала като абсолютна кучка. Изнудвала го е, за да бъде с него и му е казала в прав текст, че ще свали дъщеря му, щото с него не се било получило. Ти, ако си баща, как ще реагираш, ако лесбийка посегне на дъщеря ти? Мерзавци, четете! И мислете! Нещастница и интригантка, това е Диана Димитрова. Всички от екипа подкрепят Юлиан. Защо ли?
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Мария

    10 0 Отговор
    Браво на Дачков, същите мисли нахлуха в главата ми като гледах интервюто. Много търсеше думите си тази уж известна артистка, но не й се отдаваше да намери подходящите...
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Рекламааааа!

    4 1 Отговор
    КАКВО СТАНА С ИСТОРИЯТА " ПИЦАТА, ТАТЕ И АЗ"?
  • 154 Не ми харесват глупости

    1 0 Отговор
    Това прилича на Болшевики повече от колкото на демократичен съюз на хора с мнение и права.Границите са отворени православието християнството и исляма определят кой какъв.Не искам на мен да ми налагат друго мнение насила.Ако някой го прави с нищо не е по добър от Ленин Сталин Хитлер терористите от ислямска държава.Правят същото но с обратен знак.
  • 155 Ани

    6 1 Отговор
    Малко късно се е сетила да се жалва.
    Хората със самоуважение биха го направили веднага..
    Жалкото е, че всички сме подложени на постоянен психически тормоз от държавата, а от това спасение няма.
    Жалкото е, че сами си избираме политическите екзекутори..

    Коментиран от #158

  • 156 Мария

    0 3 Отговор
    Дачков не е човекът , който може да коментира таэи смела дама , эащото моралът не му отива !
  • 157 Мунчо

    1 0 Отговор
    Абе ти като шпореше баба Кулезич, тя трябва да те те е набила, че си толкова решителен?
  • 158 Люси Дяковска

    0 0 Отговор

    До коментар #155 от "Ани":

    Тебе явно те пребиват всеки ден и всеки ден се жалиш?
  • 159 Навалний

    0 0 Отговор
    Прочетете мъжките коментари и тези под женски имена по-надолу и ще се убедите в абсолютната непригодност на държавата за нормални интимни отношения!