Last news in Fakti

14 Декември, 2022 10:57 1 732 9

Никълъс Кейдж бил убеден, че е извънземен

  • никълъс кейдж-
  • актьор-
  • извънземен-
  • детство

Като дете холивудският актьор бил шокиран да разбере, че е нормален човек

Никълъс Кейдж бил убеден, че е извънземен - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Никълъс Кейдж си мислил, че е извънземен, когато бил дете, докато лекарите не го изненадали, разкривайки му, че всъщност е човек, съобщава "Daily Mirror".

58-годишната холивудска звезда разказва, че е бил шокиран да установи, че има "нормални органи и нормален скелет" по време на преглед. Преди това вярвал, че е от друга планета. Актьорът от "Да изчезнеш за 60 секунди" сподели пред списание "Rampstyle", че е имал проблеми в общуването с хората и не се е вписвал успешно в социалния живот.


Той разкри: "Баща ми ми каза, че има чувството, че трябва да ми се представя, защото бях такъв извънземен! Бях шокиран в деня, когато отидох в лекарския кабинет като дете и разбрах, че имам нормални органи и нормален скелет, защото бях сигурен, че съм от друга планета", призна още той.

Холивудският актьор обясни още, че му е било трудно да се заговаря с други хора. "Когато видях Дейвид Бауи в "Човекът, който падна на Земята", разбрах, че трябва да направя нещо. И затова станах актьор", сподели още той.

През септември Никълъс стана баща отново, след като новата му съпруга Рико Шибата, която е с 30 години по-млада от него, го дари с дъщеря. Това е първото дете на двойката и третото за актьора - той има двама сина, Кал-Ел, на 16, и Уестън, на 31, от предишни връзки. "Никълъс и Рико са щастливи да обявят раждането на дъщеря им Оугъст, на 7 септeмври", написа тогава "People".

В интервю за "GQ" през март актьорът от "Лице назаем" коментира, че биха се спрели на името Оги, ако имат момиченце: "Оги беше прякорът на баща ми".

Никълъс също така е дядо, синът му Уестън му го дари с внуци.

Холивудската звезда сключи брак с настоящата си съпруга миналия февруари на интимна церемония в Лас Вегас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айде пак...

    9 0 Отговор
    Има ли в Холивуд някой нормален?
  • 2 Родените във ФАЩ

    6 0 Отговор
    Те затуй като пораснат вземат оръжие в ръце и стрелят наред. Поне той е станал успешен актьор за което го поздравявам.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Македонец от Луната (земя македонска)

    6 0 Отговор
    Ама той не е ли ?
  • 5 Франсис К.

    7 0 Отговор
    вси4ките му роли са шантави като него.
  • 6 Механик

    6 0 Отговор
    "Никълъс Кейдж бил убеден, че е извънземен"
    Нормално. И аз да пия по една шепа лекарства от най-ранна детска възраст, та чак до 58 години, то и аз щях да се мисля за извънземен.
    А то и с тия химикали дето ги пият и шмъркат плюс ГМО-то и хормоните, са си живи извънземни.
  • 7 НегъРалбинос

    1 0 Отговор
    То и ББорисов се мисли и взема за БОГ ! А си е един обикновен , съвременен бай Ганьо ! Не им обръщайте излишно внимание !
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.