Last news in Fakti

15 Декември, 2022 11:02 1 669 4

Антъни Джошуа иска да стане актьор

  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • спорт-
  • актьор

Мисля, че като приключа с бокса ще мога да стана актьор

Антъни Джошуа иска да стане актьор - 1
Снимка:


Антъни Джошуа обяви шокиращи планове за кариерата си след като приключи с бокса. Бившият световен шампион в тежка категория иска да стане актьор. Силната кариера на ринга направи Ей Джей известен и популярен, и му отвори някои врати. Лицето му се ползва за реклами на много продукти.

„Мисля, че като приключа с бокса ще мога да стана актьор. Защото дотук съм участвал в много снимки за реклами. Разбирам какво искат продуцентите и какво трябва да правиш пред камера. Чувствам се комфортно с това“, обяви Джошуа пред списание GQ.

Запитан каква роля би искал да изиграе, британецът отвърна: „Не бих се ограничавал с нещо, но може би това ще е романтична роля. Не знам какъв успех бих имал във филмовата индустрия, защото не знам колко добър е американския ми акцент“, допълни боксьорът.

33-годишният боец в момента се възстановява след втората си поредна загуба от Олександър Усик. Джошуа е участвал в реклами на Lucozade, Lynx, JD Sports и много други.

Той все още не смята да спира с бокса. „Като погледна назад се чудя къде отлетя времето. Направо съм изумен. Не съм в началото на кариерата си, нито в средата, а направо в края. Много бързо мина всичко. Ще направя всичко, за да може тези последни години на ринга, които ми предстоят да са силни“, допълни Джошуа.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 съединисе

    0 3 Отговор
    И кое му е шокиращото на това бре нек@дърни драскачи такива....някой от най-скъпо платените актьори в момента са били някакви спортисти...
  • 2 Павел Николаев

    5 0 Отговор
    Ама той е актьор
  • 3 Усик

    5 0 Отговор
    За актьор става,за боксьор не става!
  • 4 Ужас

    1 0 Отговор
    Вече няма нормален порнофилм с бели хора. Са и тоя съвсем ще ги развали