Last news in Fakti

7 Януари, 2023 15:41 18 816 8

Cилвия Петкова и Зоран Петровски се събраха окончателно

  • силвия петкова-
  • зоран петровски-
  • семейство

Сега са решили да си дадат нов шанс

Cилвия Петкова и Зоран Петровски отново са семейство. След като само преди 6 месеца обявиха, че се разделят окончателно, актрисата и режисьорът пак са заедно. Те показаха общи снимки от рождения ден на сина си и се говори, че събирането им не е само за празника. Сега са решили да си дадат нов шанс.

Едва 6 месеца издържаха далеч от един от друг Силвия Петкова и Зоран Петровски. Всъщност, ако трябва да сме обективни, ще се наложи да отбележим, че дори и през времето, в което официално бяха разделени, те често се засичаха по пътищата на родината, а хора от обкръжението им твърдят, че това не е било случайно. Актрисата и режисьорът непрекъснато търсели поводи да се виждат. Оказа се, че са летували на едно и също място, в София също често са засичани заедно, тъй като са ползвали грижата за сина си като формален повод да се виждат. В крайна сметка отново се събрали, твърдят запознати.

Дни преди Коледа синът на двойката - Сива, стана на 6 години. Силвия и Зоран показаха щастливи общи снимки от детския рожден ден. За тях позират като семейство, а не като разделени родители, които ca се видели единствено за да поздравят сина си за празника. На фотосите се вижда в какво прекрасно настроение ca били уж бившите влюбени.

Близки на двамата артисти са убедени, че любовта им никога не е угасвала. Така и не стана ясно точно какво ги раздели през лятото. В началото на юли Силвия публикува в социалните мрежи текст, в който съобщи, че пътищата им със Зоран се разделят.

Това стана дни след като Петровски ѝ се обясни в любов публично - отново чрез социалните мрежи, и по-малко от два месеца след като той спечели шестия сезон на риалитито "Сървайвър" по bTV. В интервю, което даде след победата си, режисьорът разказа, че се е влюбил в актрисата още, когато за първи път я видял на снимачната площадка. Понеже вярвал в силата на позитивното мислене и отправяното на пожелания към вселената, той си пожелал на глас Силвия Петкова да бъде негова жена. След по-малко от половин година тя вече била с него.

Но макар че през целия период на връзката си двойката демонстрираше любов и отдаденост, а Силвия дори обяви в интервю за „Уикенд", че не помни други мъже в живота си освен Зоран, съвместният им живот не е бил безоблачен. Режисьорът разкри, че преди да влезе в „Сървайвър", със Силвия са били пред раздяла, а риалитито му е помогнало да запази семейството си. Когато стана ясно, че вече не са заедно, се заговори, че Петровски е изневерил на половинката си със своята приятелка от риалитито Анелия и че двамата дори вече официално били двойка. Оказа се, че това не е вярно. Актрисата е в добри отношения с Анелия, която пък никога не била късала със своя приятел отпреди „Сървайвър".

Най-вероятно причината за раздялата на режисьора с Петкова е била обикновено прегряване в отношенията им и нужда на актрисата да остане сама. Говори се, че решението да скъсат е било изцяло нейно. Някои намекват, че Зоран имал проблеми с алкохола, което понякога било мъчително за половинката му. Каквото и да е станало между Петкова и мъжа ѝ, то вече е в миналото. Двойката отново изглежда щастлива. На рождения ден на сина си актрисата показа в социалните мрежи клип със снимки от раждането му досега, чието заглавие беше .„Моето всичко". На много снимките фигурира и режисьорът, което показва, че под „всичко" тя е имала предвид не само детето си, а и неговия баща. Докога ще продължи семейното щастие? Времето ще покаже.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перо

    11 3 Отговор
    За нашата гювендия, няма спирачки!
  • 2 баба Даба много слаба

    8 0 Отговор
    Добра новина.
  • 3 Хаха

    10 1 Отговор
    Бонка няма да им позволи!
  • 4 Ром Бакарди

    7 2 Отговор
    Сига......парво: ПАРЕТЕ дет тоз ужким спичели, са пувлияли таз да го земе убратно. Втору: той е шорал, тя е кръшнала!Трету: помнете ко ви казвам-тез няма да изкарат заедну ощи четри-пет години!Пак ша са разсмардят и тогаз финалну-кой уткаде е! Сичку е пунта мара уж са убичат!Бошлаф работа!
  • 5 123

    6 1 Отговор
    Тези са толкова застреляни!
  • 6 С благодарност

    5 1 Отговор
    И двамата са ми дълбоко непознати . За което си признавам - Грешката е моя . Но мога да предположа , че след като излизат често по СМО , то двамата са доцент , и професор в Катедра Молекулярна Микробиология , автори на множество научни открития , научни трудове , защитени патенти , и реализирани търговски продукти , у нас и в чужбина. Все такива качествени , и умни граждани да ни показвате . А аз ще се постарая , следващият път да съм подготвен с материала , поне до толкова , че да знам кои са.
  • 7 Майк Алън Патън

    4 3 Отговор
    А заедно ли са ББорисов и мис Бикини ? Кажете де ! Все пак цяла къща за няколко милиона й даде , защо да я зарязва ?

    Коментиран от #8

  • 8 Мунчо

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Майк Алън Патън":

    Заедно са защо, нещо странно ли има? Те наскоро се "взеха" и Асенчо със Спецов, ама не питате за това "огромно по значението си" събитие... 😅