Last news in Fakti

16 Февруари, 2023 12:32 2 753 2

Крис Хемсуърт отвърна подобаващо на свой "двойник" в Туитър (СНИМКИ)

  • крис хемсуърт-
  • двойник-
  • фен-
  • актьор

Австралийският актьор си размени шеги със свой фен, твърдящ, че е негов двойник

Крис Хемсуърт отвърна подобаващо на свой "двойник" в Туитър (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Крис Хемсуърт се пошегува със свой така наречен "двойник" в Twitter. Хемсуърт, когото последно гледахме като супергерой в "Тор: Любов и гръмотевици" на Marvel в ролята на главния герой, преди няколко месеца обяви, че слага на пауза актьорската си кариера, за да прекара повече време със семейството си. Миналата година Хемсуърт се появи и заедно с Майлс Телър в криминалната драма на Netflix Spiderhead.

Преди дни Хемсуърт се включи в Twitter, за да отговори на забавен пост от фен, който твърди, че е двойник на австралийската кино звезда.

Фенът, на име Джъстин, публикува снимка на себе си и Хемсуърт рамо до рамо и се пошегува: "Няколко момичета ми казаха, че приличам точно на Крис Хемсуърт". Самият Хемсуърт препубликува туита и се съгласи с него, като подигравателно обвини потребителя, че " си мисли, че ще ни излъже като се публикува два пъти".

По-късно Джъстин отговори доволно на Хемсуърт с думите: "Крис Хемсуърт току-що ме нарече секси, никога няма да се проваля".

Одобрението на Хемсуърт за неговия "двойник" е мил и забавен жест от страна на актьора, което не е нехарактерно за него. Колегите на Хемсуърт го описват като изключително топъл човек в допълнение към таланта му. Колежката му от "Тор" Натали Портман го описва като "истински мил" от самото начало на съвместната им работа по филмите за Тор. Освен това е известно, че той е подчертано любезен с феновете онлайн, като в началото на миналата година им благодари за подкрепата им през годините, в които той бе част от вселената на Marvel.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 "истински мил"

    8 0 Отговор
    Човешкото в човека и благородството му личи от километри, тъй както слънцето блести през облак.....!
  • 2 Некой си

    6 0 Отговор
    Направо са като две капки боза.