Last news in Fakti

27 Февруари, 2023 10:33 1 965 7

Една от обвинителките на Мерилин Менсън призна, че е излъгала за сексуалното насилие

  • обвинение-
  • обвинения-
  • мерилин менсън-
  • сексуално насилие-
  • насилие-
  • модел-
  • ашли морган смитлайн

Моделът разкри, че е била притисната от бившата годеница на певеца - Евън Рейчъл Ууд

Една от обвинителките на Мерилин Менсън призна, че е излъгала за сексуалното насилие - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Моделът Ашли Морган Смитлайн призна, че е излъгала, че певецът Мерилин Менсън е упражнил сексуално насилие върху нея и оттегли всички свои обвинения срещу него, съобщи сп. People.

Тя разкри, че е заблудила обществеността поради натиск от страна на бившата годеница на 54-годишния днес музикант – актрисата Евън Рейчъл Ууд. По думите на Смитлайн, Ууд се интересувала от формата на връзката ѝ с Менсън. 36-годишната манекенка е подала клетвена декларация във Върховния съд на Лос Анджелис, в която твърди, че е била "манипулирана" да обвини рокаджията в психологическо, сексуално и физическо насилие, припомня в. Сега.

„Евън ме попита извършвал ли е той с мен действия като бичуване, връзване, оковаване с вериги, жигосване, тормоз по време на сън, побой, изнасилване и прочее. След като ѝ отговорих, че нищо подобно не се е случвало с мен, тя каза, че е възможно да не си спомням, но това не означава, че не е имало нещо“, поясни моделът.

Смитлайн пише в новата си декларация, че по време на разговорите с Ууд е започнала да се съмнява дали Менсън не я е малтретирал наистина, а тя да „потиска“ лошите си спомени за времето им заедно.

Ашли споменава в разговора и актрисата Есме Бианко, която по-рано също обвини американския певец в насилие, като делото бе уредено през януари с извънсъдебно споразумение. Моделът твърди, че е била многократно притискана от Ууд и други, включително Ашли Уолтърс, бивша асистентка на Менсън, която го съди за сексуално насилие и побой през 2021 г., от приятелката на Ууд Илма Гор и от актрисата от „Игра на тронове“ Есме Бианко, за да бъде убедено общественото мнение, че и тя е била малтретирани по начини, подобни на начините, по които твърдят, че са били малтретирани те.

Смитлайн уточнява, че сексуалните ѝ отношения с Менсън през 2010 г. са били краткотрайни и по взаимно съгласие.

Представител на Евън Рейчъл Ууд коментира: „Евън никога не е оказвала натиск или манипулирала Ашли. Именно Ашли е тази, която първа се свърза с Евън относно малтретирането, което е претърпяла. Жалко е, че тормозът и заплахите, които е получила след завеждането на федерално дело, изглежда, са я принудили да промени показанията си“, казва се в изявлението.

През юли 2021 г. Ашли Морган Смитлайн заяви, че в продължение на 2 години е била подлагана на сексуално насилие от музиканта, твърдейки, че той редовно я пребивал, дори веднъж счупил носа ѝ, нанасял по тялото ѝ рани с нож и я изнасилвал, докато спи. Тогава представители на музиканта отхвърлиха обвиненията, но обществеността повярва на Смитлайн, а не на него.

В сегашната клетвена декларация моделът заявява, че никога не е имала намерение да повдига наказателни обвинения срещу Менсън и не е погледнала съдържанието на гражданския си иск, преди той да бъде подаден по настояване на адвоката ѝ Джей Елуонгър. Елуонгър обаче отговаря, че твърденията, че е оказвал натиск върху Смитлайн и не ѝ е показал съдържанието на гражданската жалба „са категорично и доказуемо неверни“.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делю Хайдутин

    16 8 Отговор
    Той тоя от Бело не може да вдигне самолета сигурно.

    Коментиран от #3

  • 2 Факти

    20 0 Отговор
    Колко ли фалшиви обвинения за тормоз има ...
  • 3 Гого

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Делю Хайдутин":

    Разбираш ги нещата 😆😆😆
  • 4 Aлфа Bълкът

    3 4 Отговор
    Тоя е известен с това, че той иска да бъде насилван.
  • 5 Механик

    10 0 Отговор
    И сега тая ще бъде ли съдена за умишлено оклеветяване и нанасяне на урон ?
    Какви са тия оправдания "ама аз бях манипулирана"? Начи тя не си спомня дали са я бичували, ама повярвала, че това че не си спомня да са я дръндили като трудовашка количка, не значи че не са я дръндили?
    Прави сметка колко мозък има това същество.
    Деветдесет процента от американците са подобни кухи топки.
  • 6 Минувач

    10 0 Отговор
    Бях чел някъде изказване на някой от екипа му мисля, че беше за него - противно на това, как изглежда и, колко извратен е :-), Менсън е бил винаги супер учтив, благоразположен и с уважение към всеки. Явно в живота е доста ОК, като човек, нищо че изглежда така. А иначе за песните му спор няма - мега яки!

    Коментиран от #7

  • 7 Картофел

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Минувач":

    Ти недей много вярва на тия истории, най-зле изглеждащите хора били най-добри, тия с татусите не били лошите, ония с костюмите били...
    Би ли искал такъв човек да ти доведе някой в къщата или децата/внуците ти да бъдат около него.

    Външното и вътрешното са свързани, за това онези феминистки само като им видиш фасона ти става ясно, че мразят мъжете и са много далеч от здравите разум и логика.