30 Март, 2023 08:07 1 570 10

Андреа снима филм с Тончо Токмакчиев?

  • андреа-
  • филм-
  • тончо токмакчиев

Дали става дума за участие във филм или за видео към нейна нова песен, все още не е ясно

Андреа се снима в нова лента, в чийто актьорски състав е култовият комик Тончо Токмакчиев, както и колегата му Георги Златарев.

Попфолк певицата повдигната завесата на снимачната площадка, качвайки в нета бекстейдж видео от снимките на лентата, озаглавена "Project X".

Дали става дума за участие във филм, както го е анонсирала в социалните мрежи самата тя, или за видео към нейна нова песен, все още не е ясно. От кадрите обаче личи, че за снимките изпълнителката на "Секс за ден" се е доверила на своя стилист и гримьор.

Както е известно блондинката записа неотдавна "Актьорско майсторство" в НБУ и даде да се разбере, че гледа сериозно на новото си начинание. А от видеа, които е споделяла след качването си на не дотам познатата за нея сцена стана ясно, че се справя с новото си поприще повече от добре, пише "Телеграф".



Иначе едрогърдата блондинка не пропусна да зарадва мъжката част от фенската си маса и с поредна порция гола провокация!


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СИГУРНО

    16 0 Отговор
    Порнофилм ще е

    Коментиран от #4

  • 2 горо_боксъоро

    9 0 Отговор
    аз съм в снимачният екип на въпросният порнфилм, ще се казва силициевият КИТ. от сигурен източник знам, че плазмАндрея била останала изумена от тазгодишният ХИТ на брендън фрегейзър - и тя да не остане назад искала да обере всички краставОскари.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "СИГУРНО":

    Не те ли е срам само за мръсотии да мислиш? Може да е за домашното насолие. Бой и любов, ама любовта няма да я дават в детайли може би.
  • 5 Последния Софиянец

    4 3 Отговор
    Ех... веднъж я каних да пее в заведението ми, но си остана с участие само в клипче на телефона ми за лично ползване

    Коментиран от #10

  • 6 Софиянец

    7 0 Отговор
    Нормално, то това им е нивото и на двамата
  • 7 ето ви и извода от това

    7 0 Отговор
    това значи че когато си стигнал дъното не е края винаги можеш да си намериш лопата и да започнеш да копаеш…
  • 8 Рон Джеръми

    2 0 Отговор
    Аз я чакам да дойде при мен , тя отишла при Тончо
  • 9 кавало

    1 0 Отговор
    тази виждам може да се снима само в един точно определен жанр филми, малко по-особенни без много текст, но с много движение, особено от кръста надолу.
  • 10 воленпидеров

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    тя може и да е дошла ама ти не си я познал, тва е реална случка - поканена на участие и управителя на заведението като я видял наживо казал ама коя е тази тва е няква измама това не е андрея, тя изобщо не прилича на това от снимките